Vampire - Bloodlines
  • Larvin
    Na én jegelem a gémet a köv, patchig, újabb hatalmas bug:

A ventrue towerből megyek vissza a last round felé, beckett valahonnan kiált, hogy várj! erre megdermedek se előre se hátra, de Beckett sehol, várok, de semmi, na mondom, akkor consol elő és changelevel... meg a többi, vissza a taxiállomáshoz az előbbi színhelyére sietek ott vár Beckett egy sikátorban, (de addíg nem volt ott!!)beszélek vele, megy tovább a sztori mellesleg megadnak megint egy helyet célnak, hogy menjek oda, de, hogy az hol van azt enm mondja meg senki, méreg, valamilyen megérzéstől vezérelve benézek az inventoryba...na mit gondoltok mit találok ott??...
    ..hát igen, semmit!!!!
    A történet is olyan kanyart vett, hogy az elkeserítő, mindenki mindenki ellen, a gúlomat kinyírták, még mindíg egy szar polóban rohangálok (mert a többi levesz a dexből)és egy egérlyukban lakok, mindenki parancsolgat és kölyöknek nevez amikor minden szart én takarítok fel utánuk :DDD ráadásul egy erőmű kell a játékhoz, pedíg a grafika nem valami istenkirály, azthiszem azért majd patch után még megpróbálkozok vele, de, a legnagyobb csalódás az, hogy azt írták több vége lehet és több szálon fut a dolog, hát én nem ezt tapasztaltam, a főküldetés egyszálon fut és azt kell csinálnod, ha tetszik, ha nem, mégcsak az se mindegy milyen sorrendben lásd: nyithatatlan ajtók