Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Dettó.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

pluhi
Én leszarnám majdnem az összes bugot, de ez a memory leak kikészit. Másfél percet tölt, ha az utcára megyek. Ha zárt térbe, az 15 sec körül van. Teljesen kizökkent.
Voltan
Hát ezt észrevettük. A Minimal requirements-ben 256 mb ram van megadva, és 512 recommended. Hát nálam 512 van, és annyit töltöget, mint anno a C64-sem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Próbáld kicsomagolni a 3cd-t egy könyvtárba és telepitsd onnan, hátha úgy nem hibázik.Ha netán sikerülne ne felejtsd mountolni az 1-es cd-t

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Igen vki csinált egy crash logot, ami szerint a program nem használ swap fájlt, így irdatlan memóriaigénye van, amit a windows elég szarul tud csak lekezelni...

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Lacc
Mindenesetre optimalizációs problémák bõven akadnak benne.
Lacc
Szóval csak béta lenne? Hmmm..
Mr_no_NaMe
Nem tudja vki mi leeht a gond? #782
Nincs a játékban ilyen, még a cfgjében sem :(.

Egyébként itt van az nforce-on is amit említett itt vki:
"<...> and also i noticed that simetimes the character just does not respond properly,.. when you press a direction,.. and than release ,.. he jist keeps on running foward for some time,.. - I konw this two problem are related,.."

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Csak onnan, vagy van a játékban is beállítási lehetõség mert én olyat nem találtam.

Egyébként az tényleg gyanús, amit az Nforce fórumán felvetettek, hogy a HL2 szebb, de mégis folyamatosabb képet produkál, meg egy csomó küldetést nem lehet befejezni (nekem pölö van egy bugos küldetés, hogy meg kell szereznem egy vérfarkas vérét, aztán berakni a postaládámba, majd várni, hogy kicseréljék a jutalmamra, de hiába veszem ki a jutalmamat késõbb, nem fejezi be a questet és így xp-t sem kapok :( )

játékon kívül (vezérlõpultból) próbáltad már?

Nálam sincs semmi gond a gaméval. Az egyedüli amit már más is felvetett a tengerparti háznál mikor kártyáznak,vagy 10 centire van tõlük a lap de amúgy szuper, az egész.
Ja és egy kérdés a játék támogatja a teljesképernyõs AntiA.-ot, mert én hiába állítom akár hova nem történik semmi.

Nforce-on azt írták, hogy egy jó hónappal ezelõtti adatbázishoz térnek vissza.

majd kutatok én is...

pluhi
Igen, isonews forumán is hasonlóan indult a legend. Ezért kéne egy fószerrel felvenni a kapcsolatot, akinek megvan és rövidre lehetne záeni a témát 1 perc alatt.
nálam pl. minden rendesen megjelenik. semmi bug, semmi hiányzó file...

én nem találtam senkit, akinek lenne...
viszont nézd meg az nf fórumot! az egész abból indult, hogy egy csávó beírta, hogy ez tutira béta, mert nála hibák vannak...LOL

pluhi
Mondtam már, hogy rollback volt. Irták is tegnap, mikor még nem ment az oldal. Senki nem tudott szerezni egy verziószámot a bolti verzióról? Nincs valami irc channel ahol külföldiekkel lehetne dumálni a game-rõl?
Ezaz, pedig mostanában jelent meg egy jópár játék és nem hiszem hogy mind béta lett volna.
Pacific Assault, Flat Out, biztos a tegnapi server hiba miatt nem tudták/akarták visszarakni.

Csóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóórikáim!
Most nézem, hogy valóban a nov. 2.-a utáni rész NINCS IS MEG! Márpedig ez a game 10-e után "jelent meg"!

na, ez meg a másik!
tényleg, mit keres egy bétán a safedisk?
amúgy pont azért nem szoktak az nforce-ról törölni, hogy tudja csórikám, éppen mit is tölt...

Az Nforceról lekerült egy csomó játék nemcsak ez, 2.-a után szinte minden.
De a bétákra nemnagyon szoktak védemetrakni,nem?<#nemtudom>

hat nekem is gyanus volt hogy ez nem lehet a teljes igy a leirasotok alapjan...egyszeruen nem tudom elhinni hogy benne hagytak volna ennyi bugot, hisz mar reg kesz van a game,szal boven volt idejuk bugmentesiteni. nekem is az volt a sejtesem hogy ez nem egeszen a teljes game. remelem igaz lesz.

Hmuda
Hja, ezen csodálkozom én is. Lehet hogy csak a leállásuk miatt törlõdött véletlenül.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

jó, dehát nem szokott onnan szinte semmi LEKERÜLNI, csak nuke-olják, vagy odateszik, hogy BÉTA... <#nemtudom>

Hmuda
Hm, lekerült az NForce-ról? Nincs a listán. Remélem ez azt jelenti, hogy tényleg béta volt és az igazi majd nemsokára jön.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ez még amúgy sem 100%!
Nézd meg az nforce-on is csak tanakodnak, hogy béta-e.
Abban meg szerintem semmi furcsa nincs, hogy 1 héttel a hivatalos dátum elõtt "jelent meg"...

Én nem tapasztaltam ilyet. Próbáld a walk használatát, bár asszem a settenkedésnél azt nem lehet. Egyébként megtalálta valaki a Tremere mágust, aki egy levelet hagyott a játék elején az asztalon? Valami "égõ napos" cuccosnál kellene lennie. Ha vki megtalálta plíz írja meg hun van!

Ha nem törõdsz a grafikai bugokkal (lebegõ cuccosok néha, meg néha rossz mozgásanimáció), akkor szedd le nyugodtan, mert egyébként játékmenetben és hangulatban nagyon odaver! :)

Dunpeal
Amcsiknál tegnap jelent meg!

Node nem ez lett volna az elsõ progi ami kijön a hivatalos megjelenés elõtt! Mivel ezt nem kell steamen aktiválni, a kilopott gold verzió is tökéletes, ami akár már múlt héten is megjelenhetett volna.

Shep
az a jó, hogy most nem tudom szedjem e vagy sem 1 CD már lent van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
elvileg tegnap adták ki mint ahogyan a HL2-t is

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát az egyik képen a muki a Last Round elõtt normálisan fogja a fegyóját, ilyen nálam nem nagyon szokott lenni :). Az egyik házban is kártyáztak, csak a kártyák jó 10 centivel a kezük elõtt lebegtek :)

Hát azokból ítélve amiket elmondtatok mindneki egy jó kis bétaverziót szedett le... eleve meg sem jelenhetett volna HL2 miatt még...

War. War never changes.

Sziasztok, szerintem egész jó a játék (nekem jó), de van egy pici problémám, namármos én mint Nosferatu klántag a settenkedés mestere simán lebukok mindenhol, mert a csávóka állandóan tovább megy mint kéne, (értsd: már nem nyomom a gombot de õ mégis megy vagy egyszerûen nem fordul irányba csak megy a falnak, meg ilyenek) van erre valami megoldás vagy ez egy jó kis mozgás bug?

Shep
valaki hasonlítsa össze a képeket azzal amit õ lát a monitorán és már az is jelenthet vmit.

Béta? Na, úgy már semmi probléma vele!
MrDevil
Hát jó!!! most hívtam a cd galaxis-t és még nem tudja, hogy mikor jön!!! Vagy pénteken vagy a jövõhéten gondolom!!!

nforce-on se tudják, hogy béta-e
amúgy bétának elég komplett...

MrDevil
Itt egy értékelés róla és itt elég jónak írják a grafikát meg a hangokat!!!
Vampire

...ettõl persze felõlem még lehet béta

mellesleg:
"...csúnya környezet, csak a karakterek kidolgozottak..."
néztél már HL2 képeket (vagy magát a hl2-t)?
errõl téptem a számat tegnep, hogy a Source motornak a jelek szerint pontosan ez a hibája.
áll a tökéletesen kidolgozott manusz egy broken sword 1-et idézõ, megrajzolt épület elõtt...

MrDevil
Szerintem még itt Mo.-n még senkinek nincs meg a bolti!!!

Én kikerestem a reg.bõl és a verzió szám megegyezik az általad beta-nak nevezettel. Akkor most ez egy Beta?
pluhi
Hol érdekel az engem, hogy itt vette-e az a valaki vagy az USAban. Csak irja be a verziót.
Sziasztok!
Kérdésem lenne, most raktam fel a gammát, minden zsírul ment, szó nálkül települt! Dx9c fent volt már a gépemen!
A hiba akkor jlentkezett amikor elindítottam!
Kis fehér pontok hullámoztak a képernyõn!
Az nvidia logo bejött rendesen, a white wolf logo is, de amikor (szerintem) a menü megjelen (volna) megint fehér pöttyök hullámoztak a képen!

Fx5200 64 mb, 256mb ddr, 1.9 AMD
Hozzá tenném hogy ennél volt olyan gamma, aminek a recommended gépigénye ezt simán felülmúlta, de mégis jáccottam vele!

Szerintetek mi nem stimmel?

Shep
olyasmi mint az nforce

MrDevil
Gondolom úgy értette, hogy nálunk!!!! Nálunk 19-n jön!!