6370
Vampire - Bloodlines
-
#1969 Ezt hogy sikerült? Magas seducionnal? -
#1968 izéke, miután visszavittem a baromnak a kazit amit a kriptában találtam utána kivel kell beszélni? végignéztem az összes csövest egyikel sem tudok (v vhol kihagytam 1et?) nincs kedvem végignézni minden létesítményt mert az iszonyatsok töltésbe kerülne -
#1967 nna.. most óvtam meg ash seggét a vadászoktól :D vicces volt .. van egy széép nagy kalapácsocskám :D pofoztam vele a jónépet :D -
#1966 hát nemtom azon a részen én végigírtottam az egész orosz maffiát :DD senki sem élte tul :P iyen brujah style :D -
#1965 2. ajtó?....a gorillája már eltűnt, és bizony nem tudok bemenni. de akkor is csak az ajtó elé lyukadsz ki, nem? -
Larvin #1964 Szerintem is a karakterek jól ki vannak dolgozva, a szinkron szuper a történet is jól indul, de olyan símán meg lehetett volna csinálni sokkal jobbra is, miért van az, hogy a gothic2 meg a morrowindben óriási területeket lehet bejárni gond nélkül itt meg szaggat mint az állat pedig rosszabb a grafika.
Több tárgy kéne, meg több klán ami nem olyan nagy munka, egy-két küldit kéne csak átalakítani benne.A viszonyok már benne vannak és a vampire szabályait is jobban bele kéne tenni, pl: generációváltás elderek leszívásával mondjuk ez így hülyén hangzik, meg korábban is írtam, hogy időzavar van a játékban, nem értesülsz róla, hogy mikor mi változik, pl: akármikor visszamegyek isaachez mindíg ugyanazt mondja, és nem reagálnak a szereplők a karakter jellemfejlődésére, igazán élvezetes az lenne, ha a jellemfejlődéshez olyan dolgok járnának jutalmul amiknek a kezdeménye már látszódik, de kevés: gondolok itt a klubtulajdonlás jó ötlet, de úgy nem sokat ér, ha semmi dolgod nincs csak, hogy felmarkold a részed, vagy a ghoul is jó, de itt kinyírják, vagy egy másik ház kéne meg magasabb pozíciók a szervezeten belül, szóval remélem egy vampire 3-ban már ezeket is kidolgozzák -
#1963 nekem nem sikerült kibékítenem őket...8( de jó látni hogy lehet...
-
ScaN #1962 Spolier *nemaz, de hatha*
Gary, a nosferatu fonok kuld egy mailt amiben azt irja, hogy ha elokeritem neki a Tap Hotel cimu filmet (valami prominens darab a mozis multjabol, ha jol emlekszem) akkor ad cserebe egy postert Jeanetterol.
Sikerult ezt valakinek eloasnia?
-
Zsoldos #1961 Nyilvanvalo, hogy nem csinalnak 8 tok mas tortenetet egy jatekhoz, ezert lesz egy "foszal", amirol nem tudsz leterni, vagy mindenkepp visszatersz ra rovid idon belul.
Bar meg csak a felenel vagyok kb, ugy latom, a deus2-ben nagyobb valasztasi lehetosegek voltak, es valahogy a missionok, a terepek nagyon elnagyoltak. Nem sikerult teljesen jol lemasolni ezt a fajta jatekmenetet.
Amiben a bloodlines erosebb, az a kulonbozo karakterek, es ahogy ezek modositjak az emberek hozzaallasat. (amiben a fallout is nagyon ottvolt) -
#1960 SPOILER
En ugy csinaltam meg hogy picklockoltam a masodik ajtot, ott a legcsatornakon at, es pont az ajtaja ele lyukadtam ki. Magas seductionnal elered hogy a testor beengedjen, majd a maffiavezert meggyozheted hogy kuldje ki a gorillajat. Kettesben mar el lehet temazni vele, en megoltem a vegen. Nem tartott se percig sem. Majd ovatosan ki, egy emberrel sem talakoztam. Ja, Torreador vagyok. -
Zsoldos #1959 Spoiler!!
Elragado kis csoportkep Theresarol es Jeanette-rol bekulesuk alkalmabol :) -
ScaN #1958 Lol, na ebbol is latszik mennyit szamit mit valasztassz a parbeszedeknel (nemsokat). Olyanokat vissza lehet szolni LaCroixnak, a szived kitephetne ott helyben. Vagy ha nem o akkor a sheriff. -
Jumpy #1957 KÖSZI !!!! :-) -
ScaN #1956 A csaladi intrika mellekszal, gondolom magas charisma vagy hasonlo kell a masik ketto ledumalasahoz.
Amugy van a medence mellet egy falikar, vagy lampa vagy nememlexem, az levisz a katakombakba. -
Jumpy #1955 Köszi az infokat, de már vérét vettem a mandarinnak.Bedühödtem, lőttem mindenre és rájöttem.VIszont a Giovanni házban kész vagyok...dumáltam akivel lehetett és semmi.A zongoránál is a csajjal azzal sem jutottam dülőre,oh igen elvárja segitségemet a vetélytársai ellen, csak nem tudom hogyan segitsek? -
Drawain #1954 A Sabbath nem tartja be a kamarilla legtöbb szabályát, úgyhogy ők azért támadhatnak bárhol meg bárkit. És mivel te sem 2 hanem 4 lehetőséget (még akkor is, ha az csak bizonyos karakterek esetében jön elő) már az is több mint a programok 90%a által elérhető végigjátszás. Egyébként a korábban emlegetett Deus Exben sem volt túl nagy változatosság a fő szálat tekintve, ugyanis a végkimenetel ugyanaz volt minden esetben, és a történetben kb 4 elágazás volt, de mindig ugyanoda vezetett vissza, pl. bármit tettél a UNATCO ellen kellett harcolnod a végén. -
#1953 én szerintem maradok a pofátlan hercegnél, hátha jön egy olyan fordulat h átvehetem a trónt :D mondjuk mindig beoltom amikor dumal :) -
#1952 h a francba lehet kinyírni az orosz maffiavezért?? az emberei a 6. emeleten már hullák, de az ő ajtaja nem nyílik!!!! -
Larvin #1951 Nem hinném, hogy bárki szívesen paktál a beképzelt nyál herceggel, azon kívül meg egy klán van amibe csatlakozhatsz az anarch ezt nevezem változatosságnak :P ja még van a tremere meg a nosferatu, de csak, ha olyan karit indítasz, tehát akárhogy nézzük max 2 lehetőséged van, és a főküldin belül az események úgy történnek, hogy a legfontosabb részeket videón nézed és nem tudsz beleszólni, kész tények elé vagy állítva, és nincs meg az a szabadságod, hogy bárkinek bármikor bemutathatsz mert, 1. mindenképp marad a küldi
2. nem bánthatsz senkit havenben, márpedíg, akkor a nevem kuss és azt csinálom amit mondanak Spoiler:
bezzeg sabathoknak szabadott havenen belül támadni és az alakváltó is kinyírhatta havenen belül a primogen mukit, kicsit képzavar... -
Drawain #1950 A főküldi több szálon megy, ugyanis nem egyszer van lehetőséged átpártolni más faction-be, és akkor természetesen a történet is megváltozik. -
Takezó #1949 Azt hiszem a legvégén lehet választani...
SPOILER
Legalábbis a taxis ürge nekem nagyon nyökögött, hogy mekkora geci a herceg, de én addig erősködtem, amíg a kueijinhez vitt, hogy azt nyírjam ki.
SPOILER OFF -
#1948 ezt a borist h találom meg? már üres a 6. szint! és a konzolt h szedem elő? -
#1947 Szerinten nincs, vagy nem lesz olyan ruha ami nem vesz le a dexből. Én egy szar kevlármellényt hordtam, de az is levett. Ezt bezzeg beépítik a játékba,
Igen, erre én is kíváncsi vagyok, hogy hol vannak a mellékszálak, lehet, hogy vannak de azok is kapcsolódnak a főszálhoz. Bár Kilpatrick küldetései eléggé olyan szagúak voltak -
mike369 #1946 nyugi!
tegnap kezdtük el fordítani, úgyhogy még egy ideig nem lesz... -
cyberalbi #1945 Örülnék ha valaki megirná hogy hol találok magyarítást a játékhoz.Légyszives. -
#1944 mivel lehet előhívni a konzolt? -
Larvin #1943 Na én jegelem a gémet a köv, patchig, újabb hatalmas bug:
A ventrue towerből megyek vissza a last round felé, beckett valahonnan kiált, hogy várj! erre megdermedek se előre se hátra, de Beckett sehol, várok, de semmi, na mondom, akkor consol elő és changelevel... meg a többi, vissza a taxiállomáshoz az előbbi színhelyére sietek ott vár Beckett egy sikátorban, (de addíg nem volt ott!!)beszélek vele, megy tovább a sztori mellesleg megadnak megint egy helyet célnak, hogy menjek oda, de, hogy az hol van azt enm mondja meg senki, méreg, valamilyen megérzéstől vezérelve benézek az inventoryba...na mit gondoltok mit találok ott??...
..hát igen, semmit!!!!
A történet is olyan kanyart vett, hogy az elkeserítő, mindenki mindenki ellen, a gúlomat kinyírták, még mindíg egy szar polóban rohangálok (mert a többi levesz a dexből)és egy egérlyukban lakok, mindenki parancsolgat és kölyöknek nevez amikor minden szart én takarítok fel utánuk :DDD ráadásul egy erőmű kell a játékhoz, pedíg a grafika nem valami istenkirály, azthiszem azért majd patch után még megpróbálkozok vele, de, a legnagyobb csalódás az, hogy azt írták több vége lehet és több szálon fut a dolog, hát én nem ezt tapasztaltam, a főküldetés egyszálon fut és azt kell csinálnod, ha tetszik, ha nem, mégcsak az se mindegy milyen sorrendben lásd: nyithatatlan ajtók -
#1942 Ja először én is aszittem, majd 1 órája akadtam bele az onlány szótárban... :) -
#1941 Igen már én is tudom. :) -
mike369 #1940 ...vagy egy francia muki neve... -
Takezó #1939 Pier = Móló angolul :) -
SKAfaládé #1938 Na nekem nem tűnt el semmi és SPOILER most vagyok a frankó szabbat hentelős résznél:D érzem hogy az erő velem van na és a lángszóró muahhahahaha:DDD A helpet kösz nagyon örülök neki! Csáó:) -
Larvin #1937 gary-nek kéne az a fránya tap hotel, vagy mi, csak tudnám honnan a túróból, valami posztert ad érte, valamivel ki kell dekorálni a havenemet, ha már a gúlomnak löttek -
#1936 Nem kellnekem ghoul stop :DDDDD -
kHares #1935 SPOILER
Ghoul igen lehet, adsz neki vért a kórházban stop Előtte talán beszélni kell a fickóval a kórház előtt hogy milyen az a ghoul élet stop Később a csaj megkeres egy másik városrészben stop Elutasítod vagy elfogadod, kis poénokat fog majd produkálni ha meghagyod stop Sehol nem jelzik stop Később még ki is nyírják és semmi lehetőséged megmenteni, vagy beszólni a hercegnek vagy valami stop Ismét egy rész amit nem dolgoztak ki a játékban stop Enyhén röhelyes, de ha ezt a szöveget elolvastad akkor te is az vagy :) -
mike369 #1934 Fiúklányok!!!
Aki játszik a játékkal, az plíz ossza meg velem a titkot:
Meg mi a rák lehet ez???
HEV suit volume (minek a hangereje?) -
#1933 Asszem balról kell próbálozni letolni és jó lesz. Már írták. -
#1932 Nem tünt el semmim.
egy kis segítség kéne. Éppen tisztára akarom mosni a nevem Chinatownban. Lelopakodtam a templom alsó részére, ahol van egy nagy kétszárnyú ajtó, keresztbe egy fadarabbal. A fadarabra nézve egy jel jelenik meg, mintha lehetne valamit csinálni vele, de az e-re nem reagál. Ez is valami bug? -
#1931 elindult!!!nem tudom mi a szartol de egyszercsaak elindult!sokan sirtak a graf miatt,tft 1240x1024,minden maxon,512 rammal,4giga swap file és szerintem kifejezetten szép és nálam alig tölt vmit.(ujraraktam a vínfost). -
#1930 - consol 1 paraméterrel indítod.
"~"-al lehívod a konzolt.
Ha magyar a nyelv, akkor angolra kell váltani, általában a balALT+SHIFT kombinációval.