Vampire - Bloodlines
  • Eye-scream
    Sry ez kicsit off, de én széjjelröhögtem magam rajta...

A vámpír óvónéni jegyzeteiből

Ravnos: Hát mióta megérkezett a gyerekek nem igazán bíznak benne, s azóta egyre több játék tünik el az óviból.

Toreador: SZépen énekel, jól tud festeni, de más jó tulajdonsága nincs.

Nosferatu: Elég rondácska szegényke, s szerencséra mostanság egyre kevesebbet láttom.

Gangrel: Elég vad kis gyerek. A múltkor is alig tudtuk leszedni a fáról.

Ventrue: Okos, ügyes, művelt, és ez mind igaz lenne ha nem ő kényszeritett volna arra, hogy ezt leírjam.

Brujah - jól eljátszogat mások... mások játékával, pénzével, barátaival, mások... mindenesetre ki kéne találnom honnan szereszte azt a pisztolyt

Caitiff - nem régen került az osztályba. A többieknek még nem igazán volt alkalma megismerkedni vele (és úgy viselkednek mintha nem is akarnának).

Giovanni - állandóan az kérdezgeti "mikor boncolunk békát?" meg próbáltam elmagyarázni neki, hogy még nyolc évfolyamot el kell végeznie addig, de ő csak duzzogott.

Lasombra - a legfurcsább gyerek amit valaha láttam.... (már most borostája van...) nem vett részt az osztálykép elkészítésénél annak ellenére, hogy kérték.

Malkav - kedves csöndes gyerek és mégis úgy tűnik, hogy nem kedvelik igazán. Azt gondolják mindnyájuk ellen dolgozik. Ezt nem hiszem el

Tzimisce - gond van a viselkedésével és zaklatja a többieket és a fiatal Lasombraval van együtt.

Tremere - gondoskodó okos gyerek... mindig az első aki segít, ha a többiek közül valaki bármilyen módon megsérül

Salubri - egyike azoknak akin tremere először segített... igazából nem láttam mostanában

Setite - a sejpítése kissé zavaró, akár csak a szeme, és sokkal inkább érdekelt abban, hogy terjessze a többiek között az "anyagot" mint, hogy érdemi munkát végezne