6370
Vampire - Bloodlines
  • Zsoldos
    Ha kuldok egy save-t, valaki at tudna nekem tekerni egy beszelgetest? (a saveben ott az orrom elott a ficko, beszelni vele, save es visszakuldeni)
  • Zsoldos
    Kiprobaltam de nem megy. Megprobaltam 1-2 -vel ezelotti allast, ott is ezt csinalja, es visszatekertem odaig, hogy ujra kapjam az infot, hogy ottvan a csovi(asszem csak akkor jelenik meg), de ugyse jo.. Hogyhogy csak 2x -ra mentel at? Masodszorra talaltal olyan save-t amivel mukodott, vagy ugyanaz 2x -ra?
  • Zsoldos
    Az olajtartalyban. Eleg nagyok nem fogod elteveszteni.
  • Zsoldos
    A toltesi idot nem csokkenti szamottevoen(512 rammal fix meretu defragolt 1gb-s swapfileal 10-15mp), de menet kozben nem swapol mar a cityben sem.
  • Bat
    Még nem...
  • Jagi
    A robbantós Questnél Nem találtam nosferatu-t , lenn van a csatornában?
  • Jagi
    A memória pöckölőnek mi a neve amit használtok?
  • [HUN]Crassus
    #1799 ilyen nekem is volt ez sztem bug(fullon volt a vérem szal frenzy-t nem kaphattam)betöltöttem egy nemsokakkal ez előtti állást és 2.-ra már nem bugosodtam be frenzy-be és továbbmehettem.
  • Zsoldos
    probaltad a -heapsize (memoria mb-ban per 2 * 1000) parametert?
  • Bat
    Na ha sikerül kapni, veszek 1giga, vagy fél giga ramot csak emmiatt a hülye game miatt
  • Zsoldos
    Udv! A downtown-i a fertozes ugyeben nyomozok, most hallgatom ki a csovingert, aki a lefejezos-gyilkossagos hazban lakik. Elcsevegek vele, es utolso jocselekedetkent meggyozom rola, hogy masnak nem beszelhet semmirol. Minden rendben is volna, de a duma vegen a karakterem magatol odasetal az ablakhoz es megall, nem iranyithatom. Inventoryzni, atoltozni tudok, karakterlapot lehivni, de kb ennyi. Ha menteni akarok azt irja "can't save while in frenzy". Nem hiszem, hogy tenyleg frenzy lenne(inkabb olyan mint egyes cutsceneknel), nem mulik el ha varok akkor sem, humanitym meg 7 korul van. Szerintetek?
  • [HUN]Crassus
    Köszi Duffy Duck!:))
  • mad mind
    Szóval be kell kapcsolni a tartályok feltöltését, és marha gyorsan be kell úszni valamelyikbe, mielőtt túl nagy lesz az ellenár. Ha nem sikerült, tartályt kiüríteni és megint próbálni.
  • Jagi
    Lehet előtte robbantani kéné?
  • Jagi
    És mit csináltál?
  • mad mind
    A parkolóban kövesd a Beach feliratot.
  • j0nNyKa
    Elmeletileg az Asylum elott var 1 taxi, ami odavisz, de nalam bugos volt, es nem volt ott a taxi. :(
  • Jagi
    Srácok a Sántamónika Pier-re, hogykell bejutni már végigjártam mindent de sehol 1 rés... (hajtépés) vagy nézzem meg a csatornát, hátha vezet valahová?
  • ScaN
    Oh, hat ez remek. Ami megjobb, a verbank bezart erre az estere, nekem meg 0 verzacsim maradt.. majd Mercuciohoz vonlok vissza gyogyulni, meg skuloert. loal, de jo lesz 2 frame per seccel lovoldozni.

Ronda gyanum van, de remelem tevedek: ugye nem respawnolnak, ugye nem??

• Takezó
    Nem bug, abban a küldetésben nem tudsz lemenni a csatornába :)
  • ScaN
    SPOILER *lehet*

Ott tartok, hogy a herceg kihirdette ram a bloodhuntot. A toltokepernyo azt tanacsolja, ha gaz van erdemes a csatornat hasznalni, nagyobb biztosnsagot nyujt. Ez tok jo, tenyleg, csakhogy a csatorna folott nem adja be a nyito ikont. Illetve semmilyen ikont nem ad be, helyette viszont halvanyan vibral.
    Ez vmi bug lesz??
  • BlackShadow
    azt írja h új üveg kell az 1es szobába ezért nem kezelhető, és az a legbaloldalibb nem? :D namind1 megoldottam :)
  • EndreMan
    Az nem is bug hogy nem záródott be.
    Írja az szgép hogy az nem kezelhető.
  • BlackShadow
    hehe :)
  • BlackShadow
    elég bugos egy game ez :) iszonyu sokat szoptam miatta a peepshownal... lezarom az ablakokat erre a dagadék ottmarad és lazán nézi tovább az elvileg lezárt részt :D csak ugy ment el ha 'kölcsönvettem' a pénzváltóbol a pénzt :p szegény 'buffy' vérét meg elszívtam.. hehe ..
    télleg vicces h a kis tangájából előhúz egy katana-t :D
    amugy nézem eléggé kellemes kis női karakterek vannak ebben a gameban :) ez a Velvet csaj se rossz :D bár sztem jeanette v h kell írni a best idáig ;) mondjuk a hátteremen jobban kivan dolgozva :p
  • Zsoldos
    hm visszaolvastam, megis a sorrenddel lesz bibi, majd probalkozom
  • Zsoldos
    Udv!

Vki el tudna mondani, mit kell csinalni a festmeny-kiallitos-rongalos missionon? Jeanette adott egy kest, hogy azzal szabdaljam meg a festmenyeket, de nem akarnak karistolodni, es en meg vesztem a vert.. Az egyik kepet tudtam csak megrongalni, de az is begyogyult egy ido utan.. Sorrendet probaltam varialni a kainos story szerint, lehet en neztem el, de nem valt be.
  • Dansky
    Nem tudja valaki magyar billentyűzeten hogy a fenébe lehet előcsalni a konzolt? :)
  • Eye-scream
    Sry ez kicsit off, de én széjjelröhögtem magam rajta...

A vámpír óvónéni jegyzeteiből

Ravnos: Hát mióta megérkezett a gyerekek nem igazán bíznak benne, s azóta egyre több játék tünik el az óviból.

Toreador: SZépen énekel, jól tud festeni, de más jó tulajdonsága nincs.

Nosferatu: Elég rondácska szegényke, s szerencséra mostanság egyre kevesebbet láttom.

Gangrel: Elég vad kis gyerek. A múltkor is alig tudtuk leszedni a fáról.

Ventrue: Okos, ügyes, művelt, és ez mind igaz lenne ha nem ő kényszeritett volna arra, hogy ezt leírjam.

Brujah - jól eljátszogat mások... mások játékával, pénzével, barátaival, mások... mindenesetre ki kéne találnom honnan szereszte azt a pisztolyt

Caitiff - nem régen került az osztályba. A többieknek még nem igazán volt alkalma megismerkedni vele (és úgy viselkednek mintha nem is akarnának).

Giovanni - állandóan az kérdezgeti "mikor boncolunk békát?" meg próbáltam elmagyarázni neki, hogy még nyolc évfolyamot el kell végeznie addig, de ő csak duzzogott.

Lasombra - a legfurcsább gyerek amit valaha láttam.... (már most borostája van...) nem vett részt az osztálykép elkészítésénél annak ellenére, hogy kérték.

Malkav - kedves csöndes gyerek és mégis úgy tűnik, hogy nem kedvelik igazán. Azt gondolják mindnyájuk ellen dolgozik. Ezt nem hiszem el

Tzimisce - gond van a viselkedésével és zaklatja a többieket és a fiatal Lasombraval van együtt.

Tremere - gondoskodó okos gyerek... mindig az első aki segít, ha a többiek közül valaki bármilyen módon megsérül

Salubri - egyike azoknak akin tremere először segített... igazából nem láttam mostanában

Setite - a sejpítése kissé zavaró, akár csak a szeme, és sokkal inkább érdekelt abban, hogy terjessze a többiek között az "anyagot" mint, hogy érdemi munkát végezne
  • Tom911
    Ha megöltem a plague bearers-eket akkor kihez kell utánna menni jelenteni? (valami Regent de ő hol van?)
  • traXion
    aha thx :D
  • BlackShadow
    oh nemond h abban a muzeumban volt ahol a szarkofág? bazz ... akkor asszem itt vége is a küldinek :D
  • CarajoEsp
    Nah megy a játék(Kop-kop-kop). Vissza kellett vennem az órajelet:D
    Szóval ez a játék ma is meggyőzött ,hogy isten!!!!!
  • EndreMan
    A Fő történet vonalban eljutsz majd a múzeumba és kesöbb a Mansionbe is.
    Szóval nemkell keresned külön.
  • BlackShadow
    ha kutattál a vérfarkas vérért akkor nézz körbe azon a környéken már pontosan nem tudom h merre kell menni.

tv riporter-nem nagy baj, ha visszamész a csajszihoz vesztesz egy masquerade pontot mert elkürtöli a cuccot :) de lehet h fájtolnod is kell vele nemtom :D én visszaküldtem :P

--

most help me - pisának hol kell beszerezni a cuccokat? mert már hollywoodban járok és sehol egy könyvtár vagy múzeum :)
  • traXion
    de a vérbanknál nem találtam hullát... le kell menni ahol lehet venni vért, és tovább? nem vágom... :D
  • traXion
    én azt mondtam a tv riporternek hogy rohanjon el a városból, baj? :D
  • Bat
    Köszi... :-]
  • BlackShadow
    még az első részen van egy rendelő, a vérbank :) ott keresd egy hullánál a dobozban lesz a kártya.

a tv riporter a skyline apartman 1. emeletén lesz egy szekrényben megbújva :D
  • kHares
    Belősz a rácsokon