Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
a toltessel nalam nincs gond, max 5-10 sec minden palya..
a gepet is rendben kell tartani, azert mogotte 😊

szerintem

Mondanátok még valami jó játékot?? Mert ha reggel felkelek elkezdek még valmami letölteni!
alma2
Fullon van minden.Megha ugy tunik esz nelkul irom az 'anyazasom' azert van mogotte esz, hidd el 😊
A ghotik2 -ben azert volt fantazia rendesen es meg sok midnen mas is, ami itt hianycikk sajna.ezert kar volt a source engine, az unreal 1 enginevel sokkal szebb jatekokat irtak, ami meg a mai napig is szebbek ennel joval./marmint osszhatasilag es hat ugye az a lenyeg/
plusz menne sok ember gepen legalabb.
Ha mar karekteres consolehoz ragaszkodnak es ragaszkodnak a oskorhoz,miert van az, hogy bemegyek egy idegen helyre es egybol a home konyvtaromba talalom magam ? csk az emailhez kell jelszo ? Ha mar ilyennel rontjak el a programot legalabb figyelnenek oda...

bemegyek a helyi klubba, tancol 5 ember, odamegyek a csajhoz mondja csalodott, azert jott ide arizonabol azt hitte itt legalabb van ejszakai elet. erre 5 ember ugral... hat szivem szerint mondtam volna neki, ennyit tudtak a programozok, bocs 😊
meg minek van zebra, parkolo auto, gyalogos jelzolampa, amikor mozgo auto nincs ? biztos ma paros nap van es tilos bejonni kocsival a varosba.Ezek apro dolgok, ha megvannak nem tunik fel, de ha hianyzik akkor csak faj, es rohogsz ezen a benasagon.Es csak ilyennel tallkoztam eddig.
De kozdok meg egy picit, hatha van valami pozitiv is benne 😊

szerintem

pluhi
Fel akartam menni Theresa-hoz erre benn ragadok a liftben. (Se fel se le, gombok nem élnek.) Kezd elegem lenni. Emellett iszonyatosakat swappel, mikor végre betöltött még másodpercekig nem ajánlatos elindulni, mert egyszerûen megáll, a hang loopol majd nagy nehezen tovább megy. Két lépést. Tiszta MOH😛A, az is folyamatosan szüttyögött. 512Mb 400-as DDR legyen már elég. A FarCry-nak mér elég? (Jobban is néz ki és óriási belátható terep van.)
Naaaaa, köcce. Anyám telefonját elcsentem és azon regiztem...😄
akkó menyé pitfallozni... <#mf1><#eplus2>

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ellenvarázsolj!! 😛
najó nem tom még nem tartok ott 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Lacc
Valaki árulja már el, hogy hogyan lehet szétvagdosni a galériában késsel a képeket? Védõmágia van rajtuk, és én sérülök tõlük...
CarajoEsp
Nah azért ez egy kicsit erõs volt. A grafika tényleg nem number 1 ,de nem is kell egy szerepjátékhoz.
Apropó a sebesség: A Gothic 2 ettõl is csunyább és néha azis beakadt ám.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Háát nemtudom.. Sztem valami 640×valahányban játszol, minden low-on, dx9 efektek kikapcsolva. Nemhiszem hogy ilyen lenne a grafója...
alma2
egy kis velemeny a kulcsinrol: kb a duke nukemben az elso palya jobban nezett ki /az utca/ anno 10 eve, mint ez.
olyan hogy fizika ahh sehol. a parna betonbol van, a pohar oda van ragasztva, sot nem is torik, a klotyot nem lehet lehuzni, minden utesnel minden targyon ugyanaz az utes effekt. lassu mint az allat a nagy semmiert az utcan.A texutrak ugy neznek ki mint, ha xbox konverzio lenne...az ember laba eltunik a lepcsoben.
reg lattam ilyen csunya jatekot. a hangokrol ne is beszeljunk.
Pedig anno az elso resz gyonyoru volt.ez valahol meg az alpha verzional jarhat...
Bar azt sem ertem mit ettek a sourceos counter strikeon, mert azon kivul. hogy tetu lassu volt meg tok csunya is.a jelek szerint minden programozot es grafikust a guild wars projektbe tomoritettek, mert azon kivul, csak sz@rt gyartanak manapsag, bar azert egy ket kivetel van...
ez van, ezt kell szeretni.
a tartalomrol nem nyilatkozom inkabb 😊, de ilyen hulye otletet, mintha egy consolerol nezegetned unixon a leveleid. bennnaaaaa
ettolam rpg es interactive a jatek,
beirhatom a consoleba, hogy help meg list, hurra kiraly...barmok....
bocs akinek a szivebe tiportam 😊

szerintem

Sziasztok
Nekem az a problem , hogy elindul , de utána nyavajog , hogy nem megfelelõ a szinkron/monitor /.
Aztán kilépek az eszközkezelõbe vissza a geméba , akkor lenyomja a logókat /nvidia, stb, stb, / aztán megint fekete képernyõ
Videókarim :6800 gt
Ötlet valakinek ?

??Tessék?? Vagy nem nekem szólt??
Bucser
Bunkó leszek, de3 IJ....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tudnál adni accot még letöltöm?? PLease.. Nincs mani a telcsimen!<#confused> Örök hálámat adnám<#worship>
CarajoEsp
Hmmm. Nekem egy 3000-es Xp-vel és 768DDr-el csinálja ezt. Nem mondom ,hogy sokat tölt(és játék közben nem swappol) ,csak a pálya méretéhez képest szar.
Ez csak azért zavar ,mert elviselem ,ha 1pixel egy karakter ,de ha sokat tölt és kizökkent azt nem😞

dox.uw.hu

2.5 -ös barton 2*256 DDR 266 (dual)
Radeon 9000.

Nektek emgvan eredetiben? Vagy honnan töltöttétek? Légyszi.. Ki akarom próbálni.. Igaz 512MB DDR-ramom van csak, de NV 5900XT a grafikus kártya, a proc meg 2400+ AMD, sztoval nagyobb baj nem lehet.. Még annak is örülnék ha eggyáltalán lehetne baj, mert akkor legalább már letudtam volna tölteni..
nekem ati9800pro, de nem hiszem hogy pont ez befolyásolná a töltést

CarajoEsp
768mega ramom van. Ha az nem elég akkor be***nak😄
Amúgy tetszik a gamé csak szopok ezzel ,meg a Geforce 3-al😄

Várok..várok...váááááááááááááááááááááááááááááááááááááááárok...<#szomoru1><#help><#nemtudom>
1giga ram van, lehet ez is ramigényes nem tom (onét gondolom hogy az mert sokan monták hogy swapol, de nekem nem nagyon szokott, elgalábbis eddig még nem vettem észre)

CarajoEsp
Milyen géped van? Mert ha király ,akkor ez biza az õ saruk😞

zoli80
hello!sms warezrol csak fájlonként lehet leszedni a jatekokat vagy van vmi progi ami megoldja?vmi ingyenest lehetoleg,nem otthonrol szedem és itt semmi nincs.

Nekem is kurva sokat tölt.

másodperces eredményt nem tok de sok gamehez képest nagyon keveset..., pl thief 3 nekem rohad sokat töltött ehez képest...

CarajoEsp
Hmm. Elég furcsa kérdés lessz ,de felteszem. Kinek mennyit tölt Kb.
Ha load Gamet nyom.
Én nekem 440-es ddr-ek vannak és meglepõen sokat tölt.
Igazából jó lenne másodperces eredmény😄

vegyél eggyet neki 😊

Hááát jahh, de nem 512-t, és nem DDR-t... És nem Samsung-ot...<#zavart1>
Ha valaki komolyan szeretne, vagy nem csak szeretne, hanem segit is az priviben megteheti, vagy ha ingyenes warezt tud itt ide is beirhatja.. Bár kétlem hogy akadna ilyen ember.. Mondjuk.. a remény hal meg utoljára...
ugyan miért mondod ezt? 😊 spórolok neked kb 10 rongyot annyiból lehet venni ramot 😄

Saint of Underworld N/Me

Hááát.. abbol csak egy van... az is a gépemben... Valamiért ugy érzem átverve érezném magam...<#nevetes1>
adok accot ha adsz 512DDR ramot 😊

Saint of Underworld N/Me

Hmuda
Hát ha már a szájbarágós tutorial pályán se tudsz átjutni akkor ez nem a te játékod.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sziasztok! Tudnátok adni ingyenes warez linket, vagy lehet ftp is ha valaki mig letöltöm kölcsönadja a accountját... Én torrentként töltöm, nagyon lassan. Kérem szépen!<#rinya>
Szevasztok srácok!az elsõ pályán mikor a faszikám ismertet egy két dolgot, merre a faszomba kell menni m nem találok ki?Segítsetek please!amúgy flash a game!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

fitutufi
4.8 catalyst

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

[HUN]Crassus
elég láma vagyok ehhez sztem magát a gépet is kilõném ha a task menedzserben kutakodnék!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

JuanG
😞((...tehát se alcohol, se clonecd nincs fenn? nézd meg a task-ot és lõjj ki mindent, ami nem létszükséglet a gép mûködéséhez!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

[HUN]Crassus
Egész nap nézem itt kinek,hogy megy fel ill. nem megy fel hátha lopok valami ötletet,de ilyen vampire.exe leállós problémája senkinek nem volt.Furcsa,mert 1 hetes a windoesom 3 gém van fennt ,semmi szemét nincs a gépen tök tutin kerepel erre az általam legjobban árt játék nem megy😞(brühühûûû

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

CarajoEsp
Hmm. Hát kicsit furcsálom ,hogy csináltam egy Nosferatut, beálltam egy utca közepére ,hogy ki lát meg elõször ,de semmi reakció😄
A Rendõrhöz odamentem erre elszaladt😄
Amúgy tetszik a játék nagyon.

JuanG
kösz!!!!!!!!!!!!!...cloneCD eltávolítva, és elindul!!! 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Shaman
milyen drivert használsz az atidhoz? Mert nálam fekete képernyõ,sozt windóz:-(

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
patch?

honnét?

CarajoEsp
Hmm. Asszem kell hozzá egy Patch.
Geforce 3-mal ,ha lemegyek a csatiba ,akkor elszaródik a kép.Mintha szar lenne a vidikari ,de az nem lehete ,mert másban meg jó.

Shaman
Leinstalláltam a clonecd-t,meg az alkoholt,s így elindult mountolva,de elindul,feket képernyõ aztán visszabasz a windózba...Tipp?

JuanG
próbáltam emu on és off, egyik se ok...

fitutufi
nekem semmi xtrém bemountoltam semmi emuláció meg nuku minden és elindul simán , nem kell ide mittomain mi.... 😊)

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

nekem 3.46-al tökéjletes
JuanG
nem az a baj 😞((...nekem sehogy se megy daemon 3.47-el mountolva...feltelepül, aztán a játék indításánál kiírja: CD/DVD emulation software detected, please disable stb...