Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a gepet is rendben kell tartani, azert mogotte 😊
szerintem
A ghotik2 -ben azert volt fantazia rendesen es meg sok midnen mas is, ami itt hianycikk sajna.ezert kar volt a source engine, az unreal 1 enginevel sokkal szebb jatekokat irtak, ami meg a mai napig is szebbek ennel joval./marmint osszhatasilag es hat ugye az a lenyeg/
plusz menne sok ember gepen legalabb.
Ha mar karekteres consolehoz ragaszkodnak es ragaszkodnak a oskorhoz,miert van az, hogy bemegyek egy idegen helyre es egybol a home konyvtaromba talalom magam ? csk az emailhez kell jelszo ? Ha mar ilyennel rontjak el a programot legalabb figyelnenek oda...
bemegyek a helyi klubba, tancol 5 ember, odamegyek a csajhoz mondja csalodott, azert jott ide arizonabol azt hitte itt legalabb van ejszakai elet. erre 5 ember ugral... hat szivem szerint mondtam volna neki, ennyit tudtak a programozok, bocs 😊
meg minek van zebra, parkolo auto, gyalogos jelzolampa, amikor mozgo auto nincs ? biztos ma paros nap van es tilos bejonni kocsival a varosba.Ezek apro dolgok, ha megvannak nem tunik fel, de ha hianyzik akkor csak faj, es rohogsz ezen a benasagon.Es csak ilyennel tallkoztam eddig.
De kozdok meg egy picit, hatha van valami pozitiv is benne 😊
szerintem
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
najó nem tom még nem tartok ott 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Apropó a sebesség: A Gothic 2 ettõl is csunyább és néha azis beakadt ám.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
olyan hogy fizika ahh sehol. a parna betonbol van, a pohar oda van ragasztva, sot nem is torik, a klotyot nem lehet lehuzni, minden utesnel minden targyon ugyanaz az utes effekt. lassu mint az allat a nagy semmiert az utcan.A texutrak ugy neznek ki mint, ha xbox konverzio lenne...az ember laba eltunik a lepcsoben.
reg lattam ilyen csunya jatekot. a hangokrol ne is beszeljunk.
Pedig anno az elso resz gyonyoru volt.ez valahol meg az alpha verzional jarhat...
Bar azt sem ertem mit ettek a sourceos counter strikeon, mert azon kivul. hogy tetu lassu volt meg tok csunya is.a jelek szerint minden programozot es grafikust a guild wars projektbe tomoritettek, mert azon kivul, csak sz@rt gyartanak manapsag, bar azert egy ket kivetel van...
ez van, ezt kell szeretni.
a tartalomrol nem nyilatkozom inkabb 😊, de ilyen hulye otletet, mintha egy consolerol nezegetned unixon a leveleid. bennnaaaaa
ettolam rpg es interactive a jatek,
beirhatom a consoleba, hogy help meg list, hurra kiraly...barmok....
bocs akinek a szivebe tiportam 😊
szerintem
Nekem az a problem , hogy elindul , de utána nyavajog , hogy nem megfelelõ a szinkron/monitor /.
Aztán kilépek az eszközkezelõbe vissza a geméba , akkor lenyomja a logókat /nvidia, stb, stb, / aztán megint fekete képernyõ
Videókarim :6800 gt
Ötlet valakinek ?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ez csak azért zavar ,mert elviselem ,ha 1pixel egy karakter ,de ha sokat tölt és kizökkent azt nem😞
Radeon 9000.
Amúgy tetszik a gamé csak szopok ezzel ,meg a Geforce 3-al😄
Ha load Gamet nyom.
Én nekem 440-es ddr-ek vannak és meglepõen sokat tölt.
Igazából jó lenne másodperces eredmény😄
Ha valaki komolyan szeretne, vagy nem csak szeretne, hanem segit is az priviben megteheti, vagy ha ingyenes warezt tud itt ide is beirhatja.. Bár kétlem hogy akadna ilyen ember.. Mondjuk.. a remény hal meg utoljára...
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
A Rendõrhöz odamentem erre elszaladt😄
Amúgy tetszik a játék nagyon.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Geforce 3-mal ,ha lemegyek a csatiba ,akkor elszaródik a kép.Mintha szar lenne a vidikari ,de az nem lehete ,mert másban meg jó.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^