Vampire - Bloodlines
  • CarajoEsp
    Következő lenne a gondom.(hátha valakinek an valami ötlete).
    Tegnap előttig ,minen tökéletesen ment, alig voltak belassulások és a töltés is rövid ideig tartott.
    Ekkor feltettem az Avast nevű vírusírtót(legalábbis szerintem ez okozhatta)és ekkor az történt ,hogy először a játék folyamán a Warehousban épp robbantás közben kifagyott a játék.
    Eddig semmi ilen gondom nem volt, a Szellemes küldetés tökéletesen lement és összessen 8 órát voltam Santa Monicában ,ám ezalatt az idő alatt nem volt fagyás.
    Nah miután megtörtént ez az eset arra gondoltam ,hogy elszarták a Warehoust és rosszul írták meg és emiatt fagyogat.
    Fogtam magam és tovább mentem ,ám Downtownban is rengeteg fagyásom volt ,ami roppantul irritált. Namost a ma napot egy Winreinstallal indítottam ,ami után úgytünt ,hogy a játék megjavult. Pusztán ,hogy kiszűrjem mi volt a hunyó ,feltettem azAvastot ,amivel megint hibákat produkált. Természetesen ekkora biztos voltam benne ,hogy ez a hunyó és egy újabb reinstall után meglepetten tapasztaltam, hogy a játék a Downtownban megint kifagy. Azóta akármit csinálok nem javul meg, pedig volt mrá 5 reinstall.
    Arra gondoltam ,mivel egy külön partícióra teszem fel a cuccokat ,hogy ez vaami vírust kapott ,ám bármit futtatok le rajta megy tökéletesen. Még az órajelből is visszvettem mindhiába. Szerintetek mi lehet a baja? Kezdek megőrülni ,mert bár ígyis végigtudnám vinni elég zavaróan hat az az 5-10perc kiesés amit egy restart okoz. Várom az öteleteket.
    Ezzel fagy.: Amd Athlon 3000+, 768mega ram,5.1Soundforge,
    op rtendszer: Sp2, majd enélkül. Nforce2 driverből legújabb, majd egy köztes:D
    SEGÍTSETEK:DDDD