6370
Vampire - Bloodlines
-
Dankó #1689 Tehát amit alapból az xp fölrak magának?
És azzal megy minden game rendesen neked?
Lehet ki kellene próbálnom hogy uninstalálom majd fölrakom amit alapból ajánl. -
Takezó #1688 alap májkroszoftos és highon van a gém -
Dankó #1687 Milyen videó kari driver van fönnt neked?
-
Dankó #1686 Igencsak szaggat a game!
Van amikor mondjuk nem szaggat ha éppen szinte semmi nincs a képernyőn csak én és nincsenek mozgó tárgyak, de amint kiérek egy nagyobb térre vagy van ami mozog akkor már beszaggat.Rohadt idegesítő mivel más progik gyönyörűen mennek.Ne vicceljenek már ott a fejlesztők hogy komolyabb gép kell hozzá mint a hl2-höz!! -
Takezó #1685 Hmm, én pont ezzel a konfiggal nyomom és tökéjletes... -
Zsoldos #1684 Neha siman fut, es idoszakosan rangat be nagyon, vagy 1 pillanatra sem megy rendesen? Mas jatekokkal mi a helyzet?
Amugy gf4-t nyugodtan rakhatod high-ba, nincs vele semmi sebesseg kulonbseg low-high kozott. -
#1683 sztem kártya és memóriafüggő...1G memóriával + 9800 kártyának megfelelő/jobb szintű kártyával simán megy a játék..csak optimalizálniuk kellett volna de elsiették...nah megyek aludni.. -
Zsoldos #1682 nem semmi , hogy 5x reinstallalod a rendszered egy jatek miatt.. Ha csak a virusirto aldatlan hatasat akartad kiszurni, eleg lett volna kiloni a taskmanagerben jatek elott :) -
Dankó #1681 Sziasztok!
Van megoldás egy olyan problémára hogy ne szaggason olyan írdatlanúl a játék?Olvastam hogy vki egy windows telepítés után már normálisan tudott játszani, de én most tettem föl új windowst és úgy beszaggat 800*600-ban low felbontásban hogy csak na.
Esetleg lehetne vmit kezdeni vele hogy élvezhető legyen a játék?
P4 2,4 768 ram Asus geforce 4 Ti 64 ram. Ezen csak mennie kellene nem? -
SG #1680 Ja a hang Audigy2 ha ez esetleg számítana -
SG #1679 Nekem megy tökéletesen, még egyszer sem fagyott(lekopogom,kopp,kopp elég babonás vagyok ugyanis). A gépem 3200 barton,MSI6800GT,1 giga ram,magyar-xp+sp2, és a legutolso daemon-tools-al mountolva. A programokra vonatkozó kérdést nem értem, részletezd miféle programokra gondoltál. -
#1678 Hát ez a gondom ,hogy fagy azzal is és anélkül is. Namost Santa Monicaában(Még annó:D) azza együtt is ment és a nékül is:D -
Drawain #1677 A mini-image-el próbálkoztál már? Esetleg pont anélkül? -
Sanca #1676 Jah, nekem meg annyi hozzamjon, hogy a game teljesen elb*szta a rendszerem a fagyogatasaival. Hibauzenettel bootol a windows, meg csinal erdekes dolgokat. -
#1675 Apropó akinek megy tökéetesen leírná milyen géppel játszik? Pusztán a viszonyítás miatt. Programok érdekelnének főleg. -
#1674 Hát mitmondjak ez egyrészt megnyugtat, másrészt elszomorít. Ugyanis így még kisértetiesebb ,hogy miért csinálja mostés Santa Monicaban 1-2 napja ,miért volt tökjó:) -
Sanca #1673 Ez a jatek hibaja sztem hogy bizonyos kurolmenyek kozott(konfigoracio foleg) fagy. Gondolom a clonecd miatt, vagy szarul tortek fel, neadjisten az eredeti jatek is ugyan igy fagy. Nincs mit tenni, nalamis kifagy tolteseknel(kb 30 percenkent). -
#1672 Nemtom. Az az igazság ,hogy már tényleg semmire nem tudok gondolni. Ráadásul az egészben a legbetegebb dolog az ,hogy még Santa Monicában nem csinálta, ám mostmár ott is:D -
Drawain #1671 Egyébként a Cacheman-nel már használ egy kevés virtuális memóriát, az utóbbi crashlogom (hozzátenném, hogy önhibámból fagyott ki :)):
Error occurred at 11/22/2004 00:18:26.
2 processor(s), type 586.
99% memory in use.
1024 MBytes physical memory.
4 MBytes physical memory free.
2926 MBytes paging file.
1828 MBytes paging file free.
2048 MBytes user address space.
832 MBytes user address space free. -
Drawain #1670 Csak ez a program fagyogat? Biztos nem lehet valami más driver probléma? (vidkari, hangkari, hálókari (<-nah jó ez talán mégse :)) Egyébként nálam SP2vel semmi gond, sőt a végére még gyorsult is a progi :), csak a mentések tartanak már fél percig is néha... -
Adul #1669 100% sajnos. Valami konzolparancs képes megoldani az ügyet? -
#1668 Következő lenne a gondom.(hátha valakinek an valami ötlete).
Tegnap előttig ,minen tökéletesen ment, alig voltak belassulások és a töltés is rövid ideig tartott.
Ekkor feltettem az Avast nevű vírusírtót(legalábbis szerintem ez okozhatta)és ekkor az történt ,hogy először a játék folyamán a Warehousban épp robbantás közben kifagyott a játék.
Eddig semmi ilen gondom nem volt, a Szellemes küldetés tökéletesen lement és összessen 8 órát voltam Santa Monicában ,ám ezalatt az idő alatt nem volt fagyás.
Nah miután megtörtént ez az eset arra gondoltam ,hogy elszarták a Warehoust és rosszul írták meg és emiatt fagyogat.
Fogtam magam és tovább mentem ,ám Downtownban is rengeteg fagyásom volt ,ami roppantul irritált. Namost a ma napot egy Winreinstallal indítottam ,ami után úgytünt ,hogy a játék megjavult. Pusztán ,hogy kiszűrjem mi volt a hunyó ,feltettem azAvastot ,amivel megint hibákat produkált. Természetesen ekkora biztos voltam benne ,hogy ez a hunyó és egy újabb reinstall után meglepetten tapasztaltam, hogy a játék a Downtownban megint kifagy. Azóta akármit csinálok nem javul meg, pedig volt mrá 5 reinstall.
Arra gondoltam ,mivel egy külön partícióra teszem fel a cuccokat ,hogy ez vaami vírust kapott ,ám bármit futtatok le rajta megy tökéletesen. Még az órajelből is visszvettem mindhiába. Szerintetek mi lehet a baja? Kezdek megőrülni ,mert bár ígyis végigtudnám vinni elég zavaróan hat az az 5-10perc kiesés amit egy restart okoz. Várom az öteleteket.
Ezzel fagy.: Amd Athlon 3000+, 768mega ram,5.1Soundforge,
op rtendszer: Sp2, majd enélkül. Nforce2 driverből legújabb, majd egy köztes:D
SEGÍTSETEK:DDDD -
#1667 hmm érdekes pedig akkor télleg annak kéne kinyílnia :\ biztos nem jo? -
Adul #1666 SPOILER!
Hali!
A Malkavita kastélyban tartok, már szerintem mindenkit kicsináltam. A vége felé egy áramos rész után találtam egy kapcsolót, amit meghúztam, kaptam egy XP-t, és kiírta, hogy a főmalkavita sanctumját ezzel kinyitottam, mutatott is egy képet a nyíló ajtóról. Odamentem, s valóban elsiklottak róla a kis pálcák, amik elvileg zárva tartották, de mikor ráviszem a kurzort, alul zár van, és nem is lehet kinyitni. Ilyenkor mi van, valamit rosszul csináltam?
Komoly bug esetén akár a konzolparancsokkal is kiegyeznék, ha valaki megírja, hogy kell.
Előre is kösz. -
#1665 ne pont ugyan azt az elérési utat írd :) (feltéve ha neked is pont uott van:D) hanem a sajátodat
pl: c:\program files\activision\vampire - bloodlines\vampire.exe -
antijedi #1664 ott irtam utána hogy a b és /b csak a forum kivágta mert véletlen helyesen irtam be :DD -
#1663 hát akkor legalább kevesebbet kell olvasni :), na még alszok rá egyet. -
#1662 Megprobáltam a D:\Activision\Vampire - Bloodlines\vampire.exe" -console ,de nem müxik.Nem kell valami zárojel vagy hasonló? -
#1661 Naná hogy megy....mellesleg ha"pontkákákel"(lel?) írja akkor annak sztem con/con szerű hatása lenne "szeretett" Xpnkre:)
és most lécci avass be minket tudatlanokat miisaz a .kkel:PP -
antijedi #1660 szal [ b] és [ /b] -kel csak szóköznélkül a blesejükben :P -
antijedi #1659 ha vastagal(vagyis .kkel...) irja a végére akkor is menni fog?? :PPP -
#1658 szúrd be ezt a shortcutba "D:\Activision\Vampire - Bloodlines\vampire.exe" -console és itt a -console a lényeg... -
ceas #1657 Nah eljutottam én is ehhez a rohadt bughoz, az archeologus megmentésénél. Hogy a francba kell lehozni a konzolt, hiába írom át a cfg-t más billentyűre, automatikusan visszaírja a " ' "-ra. Megpróbáltam átváltani a billentzyűt angolra, de hiába a konzolt akkor se hozza le:P Valami ötlet? -
#1656 kössz -
#1655 SPOILER
hajó - visszamész az első városrészbe és lemész a dokkhoz ott lesz egy kis csonak
járvány - elöször azt a paul gyereket kell megnézned a skylineban, ill ha ezen már túl vagy akkor a last round bárral szemben van egy sikátor, annak a végén lesz egy csöves akivel beszélhetsz
ázsiai - elöször a rendelőben kell kutakodnod egy holttestnél van egy doboz onnan jön a köv infó h hova kell menned -
#1654 Van megint pár kérdésem. :)
Hogyan kell eljutni a hajóhoz, vagy mihez amit Lacroix kér elöször a downtownban?
Meg melyik csövessel kell dumálni a downtowban, a járványról? És hogyan kell őket megölni?
Az ázsiai vámpírt hol és hogyan kell megtalálni, szemmeltartani? -
Drawain #1653 Nah sikerült, csak le kellett mindenkit gyakni vagy 5x, mert mindig újraéledtek... -
#1652 ha te nosferatunak érzed magad akkor az való neked:)..elég rusnyák és mindenki utálja őket...szal beszélgetni nemfogsz sokat -
#1651 Semmi ördöngőség!!!! csak el kell tolni!!! a baloldaláról!!! 8)) -
#1650 Srácok behoztam, a kérdésekre válaszolva kaptam karaktert nosferatu lett, jó az nekem, vagy inkább válasszak vmi esztétikusabbat?