Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
Valaki pliz írja le összefoglalva,hogy a az installnál mi a teendõ simán daemon vagy alch és felmegy a game?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Attól, hogy szar a graf+hang, lehet király a játék. Én ezzel a játékkal szemben mindaddig kitartok, amíg saját magam nem játszottam vele legalább 10 órát. Utána ítélkezek.

Tatyla
Akkor mégse olyan jó ez a game pedig én ugy vártam!?<#szomoru1>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

insp
Hang dolog sztem nálad specifikus.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Kandurex
Az van Jedi, hogy ennyi idõ után már tényleg csak a minõségi munkák érdekelnek, minden más egyszerûen untat, hiába jó vagy közepes, az már nem érdekel, régebben mindent végigvittem, ízekre szedtem, ma már csak tényleg az egyöntetûen elismert játékok érdekelnek.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lacc
Nézd meg most elrontottad Kandúr kedvét.
lol 😊 azért egy probát megér, mások véleménye miatt én nem vágnám sutba egy gamet se az tuti 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

amugy a chanelváltogatás lehet hogy speciális gond valami miatt, de a pocsék hangminõség szeirntem nem..., az egyszerüen iylen igénytelenül lett emgcsinálva 😞

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jah pedig vártam a gamet..., hát msotmár valami kiemelkedõ történet kéen hogy legyen hogy ne legyen citromdijnyertes nálam...

eddig egyetlen gameban sem volt érdekes módon... ,amugy lehet hogy specifikus de akkor meg megint csodás optimalizációnak lehetünk szem, de inkább fül tanúi...

Lacc
Úgy látszik a mennyiségre mentek rá a minõség helyett <#vigyor2>
amugy hl2 enginek nyoma se láccik rajta, msot vagy ilyen szar léesz azis és megint csak reklám vót vagy sikerült ugy istenesen elbaszniuk az egészet...
ráadásul gameban én nem láttam aa és af állitást, azt driverbõl kell emgoldani?

Davidus
Nem nálad van a hiba?

V9ykn8_TZL0

visszhang nincs, csak egyszerûen láccik hogy pocsék minõség basztak rendesen megcsinálni... + ez a váltogattot irány kruva zavaró intronál meg beszélgetésnél is van néha igaz ott ritkábban

jah történtel eddig nincs problem az tény, de a mindenféle beszélgetéseket me gintrokat ez a kurva hang élvezhetetlenné teszi...

Lacc
Ja, nekem is volt bajom a hanggal, visszhangos volt elég gyakran.
Lacc
A játékmenettel semmi probléma, nekem nagyon tetszik, de még az elején vagyok én is nagyon 😊 A Deus Ex 1 jutott róla eszembe, ami nagy kedvencem volt. Tisztára deja vu, csak ez nem sci-fi környezet.
hát én is kiprobáltam..., graf engem anyira nem izgatna (kivéve a "csodás" lövéseffectet pl tutorialnál egy részen amit a duke nukem is megirgyelhetett volna 😞( ) de ezeket a hagokat ezek komolyan gondolták? iylen pocsék hangal rég nem találkoztam,r áadásul az introban hol egyik chanelbõl jön a hang hol a másikbol folyamatosan változtatva, kifjezetten irritáló...

Lacc
A karakterek nagyon pöpecül néznek ki, el kell ismerni 😊 De sajna máshol elég gyakoriak a low-rez textúrák, úgy láttam.
CarajoEsp
Hát ki a halált érdekel a grafika ,ha a játék isten??
Én nekem a mai napig top1-be számít a Gothic vagya Fallout és nézzétek meg ,hogy néz ki.
Szóval inkább legyenek pálcika emberek ,de fasza történet.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Dynamic
A FlatOutnál is ez volt.
Le kellett szedni az Alcoholt és a CloneCd-t(már ha van).
grebber
Szerintem az sokkal szebb mármint a HL2.

Next PC upgrade: 2022

Shaman
öööö lehet,hogy csak nálam van ezzel gond,de mikor bemountoltam daemon tool-al,és indítanám asszongya,hogy CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game.....

Érdekes,hogy egy fél crack exe-t sem találtam.....nektek,hogy megy mountolva?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

A picsa azért jó ki van dolgozva... A HL2-ben is az emberek néznek ki flakszául..

Hát a HL 2 képek kissé szebb textúrákkal rendelkeztek. Majd holnap remélem meglátjuk hogy a HL2 mennyire lett túlajnározva.

"vessetek a mókusok közé" :)

insp
X800XT@PE és valóban csak így néznek ki a textúrák. Driverben Quality beállítás, AF nem volt bekapcsolva. Attól tartok a HL2 is csak túl van ajnározva...

Valóban ilyen gyengék lennének a textúrák?

"vessetek a mókusok közé" :)

Istencsászár
Milyen vgad van?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

insp
RAM kell neki. Nálam kb 5 mp.

insp

Voltan
Qrva sokat tölt ez a dög... Sajna, egy kicsit többet vártam tõle, de hangulatilag nem rossz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

akkor regelig jatsz vele,persze ha eredetire gondoltal.

Jimi Hendrix

Most kezdtem el tölteni a cuccot. Ha jól emlékszem a Troika eddig még nem okozott csalódást. Én bízom benne, hogy jó játék lesz. Mellesleg muszály játszani valamivel, amíg a Half-Life 2-m meg nem érkezik. Nem mintha ez egy mellékes játék lenne számomra <#vigyor2>

Valaki - aki már nyomja - pls nyugtasson meg , hogy be lehet állítani , hogy semmilyen fegyverfélénél ne vátson át TPS-re ... Ki nem állhatom a TPS nézeteket még akkor se ha megkönnyíti a tájékozódást egyes helyzetekben .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Tatyla
Nekem az Alcohol 120% v1.9.2.1705 csont nékül beolvassa!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
Jeee!!!Jön a 3.cd éjfélre lenn is van! Pont idöben!<#vigyor1><#eplus2><#csodalk><#ijedt>

Azt használtam, de ezt írtam is.

rezsofiz
Daemon Tools nevû programot használj emulálásra.

sazl : c

Pontosabban ezt írja:
Burn the bin/cue for CD 2&3 with Nero Burning ROM, CDRWin or equivalent.

Use Alcohol 120% v1.9.2.1705 with the Safedisc 2/3 profile to burn CD1

using 4x write speed.
De mindenképpen ki kell írni? Nem hiszem. És mi az a Safedisc 2/3 profile???

Kis segítség kellene az indításnál. Feltelepítettem daemon-nal, simán felment. Inításkor meg elkezd óbégatni az emulálásról. Megnéztem nfo-t. Ott Alcohol 120 egy verzióját írja a cd1-re. De az meg nem tudja beolvasni az mdf kiterjesztésû filet. HEEEEEELLLPPP!

CarajoEsp
Az mindegy😄DDD
Minden kis Easter Egget fel akarok fedezni😄
AlA Fallout😄

Hmuda
Ez nem spoiler, csak egy totál mellékes kis easter egg. :-)))

Elég béna fegyver, átlagon aluli.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

CarajoEsp
Jajj mondtam ,hogy senki ne nyomja ,mert kerülnek be a kis poilerek ,amik miatt meg fogok õszülni😄

Simán.

Szerintetek 2,5+ Barton alatt, 768/400-al, geforce titanium 4200 64mb-vel hogy fog menni? :S (:szomorú, mert már megint egy játék, ami döglõdni fog😊
CarajoEsp
Megkérhetek valakki arra ,hogy csináljon egy képet Af nélkül ,majd Affel. Kiváncsi lennék a különbségre.
(mindössze azértt mert hanem fogok látni ,akkor felkeresek egy szemészt:d)

insp
Ugyanazt, ugyanakkor. 😊

insp
Külsõ tereken ~50fps stabilan (atomerõmû van alatta) Belsõ tereken 100+

1600x1200-ban AA???? (AF-et télleg nem toltam fel, bár mozgás özben közel sem látszik ennyire.)

Belsõ terek szerintem elég szegényesek, én egyáltalán nem estem hanyatt a grafikától. A híres Source fizikát alig-alig lehet észrevenni, de...
...EZ EGY VÁMPÍR DEUS EX 1!!! <#worship>

...YEAH!!!!
...ÜBERBRUTÁL!!!
...AZBESZTMEGBASZTA!!!
...ISTENCSÁSZÁR!!!

HANGULAT EZERREL!<#worship>

Interaktivitás, döntési lehetõségek!
(Pl.
1. "Had you ever a PHD? That's cool stuff." -mondja az "öreg vámpír" tréningen. Hogy miért is? Kasztom szerint a csórók vérétõl hánynom kell
2. Hackelés DOS felületen
3. stb, stb, stb...)

Hmuda
Na újra itt. Nekem baromira bejön. Tényleg visszajön a régi Deus Ex érzés, hogy úgy csinálod meg a küldiket ahogy azt te jónak látod (mészárlás, lopakodás, manipuláció, varázslatok, tereptárgyak, stb, stb). A harc is egész jó lett, csak sajnos a hullák eltünnek de amit eddig megfigyeltem rajtuk, hogy a ragdoll elég gyengusz, ha ilyen lesz a HL2-ben is akkor elég szégyen ezen a téren. Grafika szép amúgy, de lehetne szebb is. Kiegészítésnek egy kép. Neméppen utcai csendélet, inkább poén. Egy õrüt mészáros bájos hajlékában található a tulajdonosnál. Baromi érdekes, ahogy lóbálás közben ide-oda lifeg a kar, mintha nem lenne benne csont. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun