Vampire - Bloodlines
-
Blondy #1593 Megosztom veletek kellemes tapasztalatomat a játék futásával kapcsolatban.
Nos amikor feltettem az alig egy éves winfosomra a gámát az idegeimre ment a töltögetésével. Kb 40mp volt mig bejött a főutca és utána ujabb 5 mp akadozott a hang , ráadásul ha elfordultam szaggatott ujabb 2-3 mp-et... Iszonyat volt... Többektől olvastam itt hogy ugyanaz a gondjuk vele. Azonban mások meg azt irták neki minden simán megy nem tölt sokat.
Na szombaton összefosta magát a windows-om és muszály volt ujraraknom. Már a tököm tele volt az installal ezért ahogy felkuszott rádobtam egy sp1-et azt egyből a vámpirt... Na mondom játszom egy kicsit vele lefekvés előtt.
A meglepetés akkor ért amikor elindult! Hasít mint az állat. Tényleg 10mp alatt tölti be az utcát és kisebb helységeket 4-5 alatt. Felraktam 1280*960-ba bekapcsoltam a lézető összes extrát még árnyékokat is bump mappng stb, de meg se érezte! És olyan gyorsan tölt hogy ihaj! Szóval ha valakinek nagyon sokat kerreg a vinyoja vele és van egy szabad particiója rakjon fel egy szűz windozt és próbálja ki a különbséget. Nem tudom mi az oka, bár én a swap file-ra tippelnék. Most a 80Gigás vinyón alig 5 giga foglalt a többi üres és ugyebár töredezés mentes is... Ez lehet a magyarázat valószinűleg.
konfig: 2.4 xp 512 266DDR régi kg7-es lap, ati9600pro 80g barracuda
Újra is kezdtem egy tremere faszival és pár óra alatt majdnem kivégeztem santa monicát. Még robbantok egyet azt irány a downtown...