6370
Vampire - Bloodlines
  • PTW
    óóó bazz heheh köszi akkor átálítom.... mert nekem is azon van heh..

na midnegy de a fagyás akkor is bosszantó
  • CS@
    A felvillanó papirlapok nekem is bejönnek néha ,de csak akkor ha az egér középső gombjával(ide is beállítotam a use-t)használom a tárgyat.
    Ha a default "e" -vel akkor minden rendben.
  • CS@
    Mivel ezt az ajtót elvileg csak kintről lehet kinyitni valószínűleg bug ,hogy ki tudom nyitni bentről is.
  • billgates
    Van azért jónéhány poén a játékban.
    Mittnick mint nosferatu hacker:)
  • billgates
    Ha bemegyek a nosferatu csajhoz a barlangba, és először próbálok beszélni vele, miért basz le és lesz failed egy olyan quest, amit fel sem ajánlott még?
    Ez valami bug?
  • Jagi
    nálam is ezt csinálja.
  • PTW
    én megőrülök!!!!!!!

nemtom másnál van e ez, de nekem egyfolytában kilép a játék, a másik meg hogy nem tudom megnézni a küönböző papírokat.
    valamikor igen, de legtöbbször csak így felvillanak és nem maradnak úgy...

bárki help?
  • Jagi
    még van néhhány küldetésem: a 1vérfarkas dolog az a 2Death of carnival vagy mi, mega 3robbantás.
    1 Vérfarkas: tudom, hogy volt róla szó de már nem tom megnézni
    2 Az mi?
    3 majd ha hazamegyek kipróbálom a pultost.
  • Jagi
    Hát igen. De ha megnézed a karlapot, generációra nincs is szükség(pedig lenne...) Kapod az xp-t és osztod.
  • kHares
    Sajnos a programban váltják egymást az igen jó ötletek és az egész gagyik. Számomra igen fura, hogy nem került bele a generáció jelzése, mert azért ez (is) adja a vampire sava-borsát. Szal én végigvittem, de nem volt semmi generációváltás. Igaz nem is vadásztam Ninesre.
    Amúgy egy darab vámpírból nem tudtam még szívni, lehet ez se került be?
  • Gnome
    Mercutio nem vámpír hanem ghoul...
  • nagykispeter
    Az is meg és nincs tele minden szeméttel a rendszer!Én általába 3-4 havonként újra telepítem a rendszert ,egész más utánna!
  • Jagi
    de aszongya, hogy igyak vagy haggyam békén. Vagy mit kell neki mondani, hogy leengedjen.
  • BlackShadow
    menny te is a liftel :) ha nem tudsz akkor elöbb beszélj a pultossal
  • Larvin
    válasz, de elszívtad a vérét, vagy csak kinyírtad? (mert csak úgy hat elméletileg, ha úgy ölöd meg)

hát én mostmár végígviszem 256 megával, de akkor szobrot lehet érte emelni nekem :D
  • Sanca
    Mindenkinel csinalja hogy belassul, csakhat geptol fugg hogy mennyire. Nekem olyan 5fps volt a sok zombi miatt, de bishopnal felment ugy 10-re.
  • Blondy
    Megosztom veletek kellemes tapasztalatomat a játék futásával kapcsolatban.

Nos amikor feltettem az alig egy éves winfosomra a gámát az idegeimre ment a töltögetésével. Kb 40mp volt mig bejött a főutca és utána ujabb 5 mp akadozott a hang , ráadásul ha elfordultam szaggatott ujabb 2-3 mp-et... Iszonyat volt... Többektől olvastam itt hogy ugyanaz a gondjuk vele. Azonban mások meg azt irták neki minden simán megy nem tölt sokat.

Na szombaton összefosta magát a windows-om és muszály volt ujraraknom. Már a tököm tele volt az installal ezért ahogy felkuszott rádobtam egy sp1-et azt egyből a vámpirt... Na mondom játszom egy kicsit vele lefekvés előtt.

A meglepetés akkor ért amikor elindult! Hasít mint az állat. Tényleg 10mp alatt tölti be az utcát és kisebb helységeket 4-5 alatt. Felraktam 1280*960-ba bekapcsoltam a lézető összes extrát még árnyékokat is bump mappng stb, de meg se érezte! És olyan gyorsan tölt hogy ihaj! Szóval ha valakinek nagyon sokat kerreg a vinyoja vele és van egy szabad particiója rakjon fel egy szűz windozt és próbálja ki a különbséget. Nem tudom mi az oka, bár én a swap file-ra tippelnék. Most a 80Gigás vinyón alig 5 giga foglalt a többi üres és ugyebár töredezés mentes is... Ez lehet a magyarázat valószinűleg.
    konfig: 2.4 xp 512 266DDR régi kg7-es lap, ati9600pro 80g barracuda

Újra is kezdtem egy tremere faszival és pár óra alatt majdnem kivégeztem santa monicát. Még robbantok egyet azt irány a downtown...
  • Sanca
    Nekemis fagy eleg gyakran(2 orankent atlag), mindenhol. De csak toltesnel(mikor kimegyek utcara, vagy be valami epuletbe).
  • Jagi
    #1587-re valaki? Plz
  • Drawain
    Érdekes én nem vettem észre, hogy sokkal több harc lenne a vége fele. Éppen annyi van, hogy az új skilljeimet kipróbálhassam :)
  • Drawain
    Nekem eddig csak Mercuriot sikerült elkapnom :) De nem történt semmi változás :-/
  • Drawain
    Én még a bishop szobájában sem írtottam ki a zombikat, mert döglassúak hozzám sem tudtak érni :D
  • Jagi
    Hali isten a játék, végre elindítottam.
    Kérdés:
    Vittem péjnkilát(ez kicsit szarul jött össze, kinyirtam 1 őrt, mert nem tudtam elmenni mellette) Mercutio-nak, meg megszeretzem a bombát, stb. Erre azt mondta ez az állat, hogy keressem a clubban Janettet, de ő már nincs ott mert már előtte beszéltem vele és elment a lifttel.
    Most mi van, bukta?
  • Shep
    patch van már/várható a közeljövőben, vagy annyira nem vészesek a bugok fagyások, szóval nyugodtan kezdjem el?
  • Gnome
    kössz de nekem annyira akad a zombiházban hogy sztem bishop ellen nemlenne semmi esélyem:(...ezmeg ahogy látom csak nállam fordul elő szal érdekes dolgokat produkál ez a géjm:)...szerencsére vannak mellékküldetések szal jól elvagyok...
  • Larvin
    kérdés:
    lehet, hogy szemétségnek tűnik, de érdekel, hogy mit lehet nyerni nines levadászásával, na nem azért, hogy kiellégítsem a ventrue törpét a toronyban, hanem mert elméletileg, ha elszívom a vérét, akkor az ereje belém szál, bár nem tudom egyáltalán meg lehet-e találni, vagy, hogy mekkora brawling kell, hogy el tudjam kapni a nyakát :)eddíg még erősebb vámpírt nem találtam csak a bishopékat, de azok jól védték a nyakukat :) aki előrébb van, vagy végígvitte:
    lesz ilyen, hogy átszál az ereje egy erősebb vámpírnak belém, és ha igen, akkor az mivel jár a gyakorlatban?
    Ja és meg lehet-e találni Ninest ?(esetleg némi segítség hozzá)
  • Larvin
    Jótanács: a bishopos küldinél ne foglalkozz a zombiekkal csak rohanj előre, mert szerintem végtelenítve vannak :) bent a bishopnál már csak egy pár lesz azokat kiiktatod és utána közelharcban be kell szorítani a tagot valamelyik sarokba, meg lehet csinálni mert szegényke a puskája nélkül szart se ér és tölteni is kell valamikor :D
  • Anotino
    Hallottam, hogy egy ido utan fele elegge bunyoorientalt lesz a jatek. Lesz eselyem, ha nem a harci skillekre helyezem a hangsulyt?
  • CarajoEsp
    Senkinek nem fagyogat tök spontán? Csak engem tisztel meg ezzel engem ez a király gém?:D
    Mert már kezdek megőrülni:D
    Tegnap épp megöltem az első etegséghordozót Downtownban.
  • SKAfaládé
    Ahhh légyszi valaki árulja el merre van a tag Hoolywoodban aki megtudja mondani merre van a Nosferatu primogén?! :\
  • Takezó
    SPOILER

Ott tartok, ahol meg kell ölni a Kuejin nőcit, aki átalakul Cthulhuvá :) Nos... lehet, hogy én vagyok béna, de 1/3 élete alá még nem sikerült sebeznem :| Valami ügyes kis taktikja van valakinek? :)
  • Gareth
    Sikerült elindítanom a játékot nekem is! Most tértem vissza az első komolyabb megbízásomból, a kísértetjárta hotelből. Hát majd összeszartam magam... :D
  • billgates
    Thanx.
    Megspóroltál nekem egy csomó keresgélést abban a k*rva dungeonben.

Ha bemegyek a nosferatu csajhoz a barlangba, és először próbálok beszélni vele, miért basz le és lesz egy failed egy olyan quest, amit fel sem ajánlott?
    Ez valami bug?
  • [HUN]Crassus
    Ugyan fegyverek....minek az??? Vermagia rulez!:)
  • Takezó
    Nem sokat kell visszabaktatnod, és egy csontváznál lesz...
  • billgates
    A nosferatus (csatornás) questnél vagyok. Sikerült elvergődnöm a kövér takonydobálókon és a császármetszésen frissen átesett hármas sziámiikreken. Eljutottam vmilyen vezérlőterembe (Windows kékhalál rulez:), de nincs kártyám a nagy fedél kinyitásához. Merre van a kártya?
  • MrDevil
    Én azzal toltam végig egy 10 perce!!!! Chinatownban vehetsz majd a komcsi katonától! 8))
  • HTB
    kardot honnan szerválhatok?meg új lakást?holywoodba vok,és torreadorral nyomom
  • Gnome
    Nah azért ez a diliház se semmi...meg az a zene ami alatta megy:)....egyébként én odaadtam Jeanettnek a láncot és annak ellenére, hogy failded lett nem töltöttem vissza...vhogy jobban bejön Jeanett mint a Therese "oldala" szal egyértelmű kit mentettem meg:)....egyébként a ghoul jó lesz valamire?...Mert tudom a ruháit cserélgetni meg pénzt is szerez néha ezen kívűl lesz majd szerepe vhol?
  • MrDevil
    Na végig küldtem!!! Az sem igaz hogy ez 60 óra játék élményt nyújtott volna!!! 8((( mondjuk a szarkofágos részt nem kellet volna a végére hagyni!!!!! elvileg van több befejezése is!!