Vampire - Bloodlines
  • Blondy
    Hi!

Sikerült elakadnom. Pls help. Összes 4 quest van nyitva. Ebből 3 még santa monicában.

- Menj el downtownba és keresd meg Prince LaCroix-ot. Na ott a liftek nem mennek és egyetlen ajto van aminek a kinyitásához 10-es locpick kell, ami még közel sincs... Gondolom ez a vége felé megoldható csak?

- Derítsd ki hogy a gyilkosságokkal mi a helyzet. Megnéztem az helyszínt ott vaami változott a questben de azóta semmi továbblépés...

- Felkutattam a magányomozó csókának a fejvadászát, aki közölte hogy levágták az úját ezért nem melózik neki többet. Visszamentem kaptam szért az infoért pénzt. De a quest nyitott maradt és valami olyat vakerál, hogy keresem meg hátha még lesz pénz belőle. Annyit ir hogy downtown apartmant 2A-ban van a csoka egyik szobában. Oda is elmentem lehalggattam az üzenetrögzitőt amin azt karatyolja a csoka (talán néro?), hogy találkozzanak a bár-ban. Semelyik bárban nem történik semmi és a quest nyitva marad..

Downtown: Amit lehetett megcsináltam eddig. egy maradt nyitva:

- A csaj a romos korház alagsorában azt akarja hogy hozzak el neki két tárgyat. Egyik a múzeumban van a másik pedig a giovanni mansionban. Ez eddig ok lenne, de se a muzeumot se ezt a giovanni mansiont nem találom sehol. A gallery noirban is jártam de ott sincs semmi a képeken kivűl ennek a Pisha bigének meg valami fétis kéne...

Szóval van valakinek tippje mit hagytam ki? Remélem ez nem bug. Már 2 orája rohangászok de semmi továbblépési lehetőségem...

Thx