Vampire - Bloodlines
  • SKAfaládé
    Hali!

Annyira sztem nem gagyi a gém, habár már az elején elakadtam. -ha kicsi a security skilled, azt megoldhatod (a gxyakorlásnál írja is), azzal, hogy az egyik képesség minden vámpírnál van, ami +5-tel megnöveli az összes fizikai képességed, így már azért 1-2 ajtót fel lehet törni.

Az én problémám, már 4 küldetésem van, de nem tudom megcsinálni, ami most érdekelne: 1. Megszerezni merkuriónak a painkillert (bementem a korházba fent ahol az őr van ott kiszedtem a szekrényből mindent, de painkiller nem volt)
    2. Beszéltem a parton a 13. generációsokkal, ott mondta a faszi, hogy valami lilit kell megtalálni
    3. Mercuriót megverték, neki egíteni kell, de hol vannak azok a fazonok?

Mellesleg még az elején bementem egy shopba, vagy mibe, a 24 óráig nyitva van és benne van egy dagadt fazon, akivel lehet beszélni, akartam is, csaképpen véletlen a balklikket nyomtam és megvertem... utána meg nem lehet beszélni vele, mert szaladgál mint egy fasz. Vele mit lehet kezdeni?

Valamint ha zsernyákok rádszállnak, akkor elbújsz a sikátorba valahol és kb. 2-5 perc alatt elmúlik a körözés.

A Helpért előre is köszi.
    Csáó!