Tanácsok azoknak akik újra szeretnék kezdeni az életüket
  • Hunnenkoenig
    #26
    Figyi, ahhoz, hogy valaki legyel, nem kell elmenni az egyetemre. Ket lehetöseged van:

    1. Keresel egy dolgot, ami igazan erdekel. Mondjuk regeszet. Minden idöded es penzedet beleölöd autodidakta tanulasba es kutatasba es ha talalsz valamit, mint mondjuk az a svajci faszi megtalalta Trojat, akkor maris vagy valaki.

    2. Ugy csinalsz mindha lennel valaki es azt a környezeteddel is elhiteted. Van erröl egy könyv is, csak nemtom a cimet es, hogy Mo.-n megjelent-e, de itt egy pelda:

    Keresel egy menö helyet a varosban. Mondjuk egy ettermet es elkezdesz oda sürün jarni. Persze a helynek es a helyzetednek (marmint az elerendö helyzetednek) megfelelöen öltözve. Hatalmas borravalokat adsz es minden pincert a neven szolitasz. Egy idö utan elkezdenek megismerni es kedvelni, mert ugye te mindig olyan jopofa vagy es persze tele vagy level. Kb egy honap utan megkered egy haverodat, hogy hivjon fel az etteremben es kerjen a telefonhoz, mint Dr. Kovacs Jenö urat (nev tetszes szerint valtoztathato az igazira valamint a cim is a kivanatosra). Ekkor mar vagy ismerik a nevedet a pincerek (fontos, hogy csak kovacs urkent ismerjenek) vagy körbekiabalnak, hogy "Dr. Kovacs Jenö ur!". Na erre te jelentkezel es beszelgetsz a haveroddal öt percet valami szörnyen fontos dologrol felhangosan.

    Ezutan teged mindenki Dr. Kovacs Jenönek fog ismerni ebben az etteremben.

    Ilyen es ehhez hasonlo akciokkal elerheted, hogy valaki legyel.

    Ha esetleg olyan dolgot valasztasz, amit az elsö ponttal is tudsz kombinalni, akkor nyerö vagy!
    Meg esetleg olyan körökbe is bekerülsz, ahol tenyleg tudod hasznositani es penzt csinalni a hobbydbol.