Lanport Internet www.lanport.hu
  • shabba
    #27
    Tudod egy 1xű fizika ecsém, látom iskolába nem jártál. Budapest és Los-Angeles távolsága légvonalban 10ezer km, vagyis ping esetén az oda-vissza út 20ezer km. Optikai kábelben a fény terjedési sebessége 200ezer km/s. Vagyis a legoptimálisabb esetben ha nem számolunk a routolás késleltetésével és maradunk a légvonalbeli távolságnál akkor is az elméleti minimum 100ms. De mivel a kábelek nem épp lévonalban futnak egyik pontból a másikba, és nem is egy szakaszból állnak, így ez az idő növekedik a távobbi távolság időveszteségével és a routerek és switchek munkájából eredendő késleltetéssel. Így jön ki egy nagyjából 190-200ms-es érték a nyugati partra. Hát ez a valóság looser öcsém, tőlem mutathatsz mindenféle videókat, a fizika törvényeit nem tudod áttörni.

    A keleti parti számítást rád bízom, a neten könnyű távolság adatot találni pl. New Yorkhoz, de 120ms alá nem igen fog menni a pinged, ennél keletebbre lévő pontot pedig már nehéz lesz találni amerikában.

    Lehet hogy nagyra vagy a tudományoddal meg a moviejaiddal de legalább tudnád mit beszélsz. Nagy valószínűséggel egy német szerveren játszhattál miközben azt hiszem róla hogy az már amerika.