• Lion
    Kedves Magyar ember 2 !

1. Anyám jól van köszönöm, jobban keres mint én.
    2. Apám meghalt úgyhogy nem fogok vele semmi féle szexuális perverzitást végrehajtani ellene, de szerintem - rád - rád férne
    3. Az AMD nem feltétlenül piacvezető a jelenlegi 18,3 %-al de teljes mértékben kielégíti a mi kis "..cigany faszszopo.." kisebbségünket.
    4. A teljesítményekről nincs miről beszélni mivel az AMD a 1,8 GHz-es processzorral szétverte a HT Intelt persze nem mindenhol, de a végső teljesítmény eltérés LE van írva.
    5. Nem egy szerver gépet állítottam össze, de a következő AMD64-lesz mivel Te nem tudtál meggyőzni arról hogy miért vegyem meg az Intelt. Sőőőőt... el is ment a kedvem tőle. Valószínűleg tartom, hogy ennyi a hozzáértésed is.
    6. Egy szóval nem mondtam hogy az AMD-t majmolom, mivel bizonyos specifikus feledatokhoz természetesen a hozzá passzoló teljesítményben megfelelő ALU-t fogom választani. Legyen az INTEL - AMD - G3-4 - Cyrix
    7. Ami meg az irodai alkalmazásokat illeti oda meg egy tuti hogy Duront építek ki mert Ár/teljesítmény kategóriában az a legjobb.

Zárás:

Cáfold meg az AMD tesztet alkoss véleményt (ne fordítva nézd a táblázatokat, tanulj angolul) Meséld el miért jobb az Intel. Tegyél mellé pontot és most ne a Q3 meg az UT2003-ról beszélj ! Hanem észerű szerver oldali alkalmazásokról.....

Várom mielöbbi válaszodat

Tisztelettel:

LionTM/ER