• magyar ember 2
    Az uzenet mindent elarul arrol, hogy aki csak anyazni tud, az ugyanolyan valaszt fog kapni, hatha azt meg kepes felfogni a csokkent szellemi kepessegevel. Igy jart.

"Egyebkent te alapbol feltetelezed, hogy az AMD-nek nem eleg az a 3-5 ev, hogy az AMD64 annyira befusson, hogy megmaradjon."
    Az emberek 90%-a intelt hasznal. Szerinted 64 bites megoldasbol melyiket fogja valasztani? A maradek meg nyomulhat az amd64-el, ha nem zavarja hogy semmivel nem kompatibilis a gepe.

"Innentol kezdve nem lehet teged ertelmes vitapartnernek tekinteni."
    En se tekintem annak a beugatogepet, azert kap olyan valaszt, amit talan fel tud fogni az 1 bites tyukeszevel.

"Miert gondolod, hogy a gyorsan fejlodo piac kivarja, amig az intel 64-ese kijon/megfelelo minosegu lesz?"
    Lasd feljebb! Maserszt uzleti felhasznalasra nem divat a lassu, de legalabb idonkent kiakado VIAs es hasonlo alaplapokat hasznalni, marpedig amd-hez mas nagyon nincs. Az nforce nemtom mennyire jo, de az se szerver alaplap.

"Egyebkent az a "ki se probalom" allaspont az igazan jellemez teged."
    En mar elhittem 1szer az amd-nek a marketinget, meg is szoptam (K6). Most szopjon az, aki nem kepes tanulni belole.

"Nem kell ahhoz megvenned egy AMD gepet, hogy kiprobald! Biztos talalnal a haveri korodben is nehanyat, amiket vegigprobalhatnal"
    Ha figyelmesen elolvastad a hozzaszolasaimat, biztos feltunt hogy irtam amd-s ismeros velemenyet is.

"Akkor senki nem mondhatna rad, hogy ugy itelkezel valamirol, hogy gozod sincs rola."
    Akkor se ha el is olvasna amit irok.

"Azt pedig, hogy mi szemet, nem te fogod eldonteni ugy sem."
    En leirtam a sajat velemenyem, vki belekotott, en meg ervekkel alatamasztottam. Ennyi. Nincs itt semmilyen eldontes, azt veszel amit akarsz, legfeljebb te szivod meg. De vannak emberek akik informalodni jarnak a forumokra (pl. en is), elolvassak sok ember velemenyet, aztan levonjak a kovetkeztetest. Az enyem is 1 velemeny. Ha nem teccik, nem kotelezo elhinni, megfogadni. Legfokepp pedig anyazni nem, mert arra csak ugyanolyan valaszt kaphat tolem.