• magyar ember 2
    Pont annyi tesztpeldanyom van mint neked. Az azonban teny, hogy az amd64 meghagyja az IA32 minden szarjat, gorgeti tovabb az uj generacioban is, az IA64 viszont nem. Igy aztan remelheto hogy ez utobbi ki is hasznalja a lassito megoldasok kidobasa okozta teljesitmeny novekedest (es nem mellekesen 1szerubbe teszi a programozasat).

"Nem is tudom melyik az a cég amely folyamatosan úgy pumpálja fel az órajelet, mintha az lenne egy processzornál a legfőbb szempont!"
    Pumpalja csak! Az AMD miert nem teszi? Mert nem kepes ra. Pedig raferne, hogy ne csak PR szamokkal tudjon dobalozni.

"Szerinted hány Amd Xp-t lehet venni 1 darab 2.0Ghz-s P4 (nem celeron, arra úgyis kár a szót vesztegetni) árából, Aminek mellesleg elég szép teljesítménybeli lemaradása van egy 2000+ os Athlon Xp hez képest?"
    Hiaba olcso, ha szar. En nemcsak jatekra hasznalom a gepem, es bizony eleg sok olyan progirol hallottam, ami amd-n vagy nem is megy, vagy nem korrektul. Eleg ha csak 1 nem mukodik, de az pont az ami nekem kene. En nem kockaztatok. Mellesleg nincs olyan nagy arbeli kulonbseg, a magasabb orajelu amd procik is az inteles tarsaik kozeleben vannak arban. Arrol meg ugye ne is beszeljunk, hogy amd procihoz csak VIA, es hasonlo minosegi alaplapokat lehet kapni, amivel nemcsak hogy mindig csak a baj van, hanem meg lassu is.

"hozzád hasonló Intel fanatikusok"
    Nem intel fan vagyok, hanem a jobbikat tamogatom. Nekem csak az a lenyeg hogy en minel jobban jarjak. Lehetne az amd is jobb, ha kepes lenne ra. Akkor azt tamogatnam. Produkaljon olyat, amit erdemes! 1szer en is elhittem az amd marketinget (K6), azota inkabb nem kockaztatok. A programokat intelre irjak, azon biztos jol es futni fog, az amd-n meg talan. Lehet hogy akar gyorsabb is lehet, de lehet hogy nem. Nekem ilyenkor mindig az jut eszembe hogy a K6-ossal is jol megszivtam.

"Az Athlon színrelépésével a Pentium termékcsalád szembekerült egy színvonalas, ütőképes alternatívával."
    Nem baj az, sot. Legalabb az intel is csokkentette az arait, igy nekem is olcsobb lett a procim.

"Mellesleg az Amd termékei sokszor jócskán pofáncsapták teljesítményükkel az Intel épp konkurens termékeit"
    A PR meset talan hagyjuk. Volt amikor jobb volt (azert kozel sem annyival mint a P2 a K6-nal), de mara megint lemaradt (igaz 1elore meg nem sokkal). De mar megint csak PR ratingben kepes utolerni az intelt, errol az embernek ismeros emlekek jutnak eszebe.

"Szóval ki is gyárt szart? Senki. A szart nem lehet eladni. Ma már nem."
    Csak ha olcso.

"Gondolod, hogy az IT piac egy meghatározó cége ilyen öngyilkosságot követne el?"
    volt mar ra pelda.