• magyar ember 2
    #124
    Amit az intel el akar terjeszteni, azt eszre fogod venni, a csapbol is az fog folyni. Mint eddig mindig, ha meg nem tunt volna fel az elmult 20 evben.

    A P4 is hordozza az x86 ganyolasait, azert is ideje mar kiszorni, es atgondolt, megfeleloen attervezett architekturara epiteni a kov. 20 evet. Ezert keszul az IA64. Az amd most csak azt a kis idot kivanja kihasznalni amig az IA64et be nem dobja az intel a piacra (nem par nagyfelhasznalonak hadd probalgassa, hanem a nagykozonsegnek).

    "de nem baj, majd a kovetkezo tesztpeldany"
    Nembaj, tesztelgessek csak addig amig tokeletes nem lesz. Az mad meg rajtad tesztelget, legalabb elmondhatod hogy beta teszter leszel a sajat penzeden (raadasul hosszutavon feleslegesen).
    A fogyasztast meg ne is erolted, az athlonoknal nagyobb kazanhaz nem letezik. :)

    "had rohogjon rajtad meg sokmindenki rajtam kivul is"
    Ne aggodj, jol kirohogunk mi itt teged, es a hasonlo elvakult amd fanokat. Esetleg az uccan is tuntethetnel egy amd zaszloval, legalabb az offline kozonseg is kirohoghetne teged. :)

    "A flamehez meg meg kicsit gyakoroljal, mert abban is nagyon de nagyon keves vagy, pubi :D"
    Jaj kisgyerek, velem rossz helyen probalkozol a gyenge szovegeddel, keves vagy te hozzam. De megcsak leegetnem se kell teged, megteszed ezt sajat magad. Inkabb menj es nezd a tv macit, mer a vegen mese nelkul lovik a pizsidet. :)