• magyar ember 2
    #121
    "jah vegul is azert volt hatalmas bukas az itanium es azert anyazza mindenki a koncepciotlan es szarul megtervezett itanium2ot, mert az opteron semmit nem tud felmutatni ellene."
    Ez max a te kepzeletedben van igy, mert a tajekozott emberek mar megjelenes elott tudtak hogy az intel ezt meg nem is szandekozott elterjeszteni, hanem kiserleti nyulnak szanta a kesobbi, valoban bevezetesre kerulo IA64-es procijaihoz. Ennyit errol.
    Illetve meg annyit hogy az amd ezzel szemben mit tud felmutatni? Hozzaganyolt par 64 bites utasitast a 32 bites procijahoz, oszt kesz. Meg se probalta esszerusiteni az architekturat, hadd maradjon benne minden szar. ez aztan a fejlodes...

    "azer kakilt a gatyajaba mar az intel, mert az opteron nem alazza le durvan az itanium2ot 64bites teljesitmenyben is."
    Az itanium2 is bevallottan tesztpeldany, mint elodje a merced, ez olyan mintha a Wight testverek repulojebol vonnal le kovetkeztetest az F22-es repulesi tulajdonsagairol.

    "magyar ember, get a life, luzer :D"
    Fogadd meg a tanacsodat lamer, rad fer!

    "de hogy az ostobasagodat meg a tudatlansagoddal es tajekozatlansagoddal is csillogtatod, az mar messzemenoen neveccseges."
    Latom megtalaltad otthon a tukrot es beleneztel. Nem kell szegyellned, ha szorgalmasan tanulsz, 1szer lehetsz meg tajekozott is.

    "menj es nyalogasd le a port a "4 xeon"odrol meg a haverok Inteljeirol"
    te meg menj es szopjal az amd-via a'lompa'rossal, meg a PR buveszszamokkal! "LOL"