K@LoZ#9690
Dutch!
Rosszul emléxel, a porsche volt az 5, a hp2 a 6....De nem is ez a lényeg, hanem hogy a posche volt az nfs sorozat legeltaláltabb fizikájudarabja sztem. Grafika is rendben van, kisebb gépen is hasogat, törik a verda rendesen, ahogy törik ugy romlik a teljesítménye, kezelhetősége stb...Force-os kormányosoknak kötelező, mert a legjobban megcsinált force támogatása van. pl ha töröd valamelyik felét az autónak, érzed utána hogy valamejik kerék üt, vagy rá kell tartani mert nem megy el egyenesen. A 4kerekes olyan mint a 4 kerekes, a hátsókerekes meg tényleg csóvál, kanyar előtt fékezni kell. Hátránya a gaménak, hogy neten nem tudok vele játszani, valahogy ahhoz nem találtan netes peccset, ha egyáltalán van. Namost ezután a sztem ok gama után kiadják a hp2-t, ami csuta cartoon netvörk, eszetlen rajzos grafika, semmi kormány támogatás, full gázos izom arcade.....beégés....Én is játszok a undergrandal, mivel éhes vagyok a nem zárt pályás gaméra, de őszintén szólva csak a grafika javult a hp2 óta.....Ráadásul ebbe még az al is köcsög, meg ez a kecsap...
Baze de hosszu lett:(
na csá