Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajna akkor nemtom.
Egy 5letem még lenne, hogy kezdj egy új karriert. És ha elérsz meginn' ide és akkor is kidobál, akkor gondjai vannak a gámnak a gépeddel/rencereddel!
Ha nem, akkor csak a játék hülyült össze Nálad!
Egy 5letem még lenne, hogy kezdj egy új karriert. És ha elérsz meginn' ide és akkor is kidobál, akkor gondjai vannak a gámnak a gépeddel/rencereddel!
Ha nem, akkor csak a játék hülyült össze Nálad!
köcc Zsu,de vagy 10x próbálkoztam,tovább sem tudok menni 

Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground
XP-nél
de már lentebb kérdezte valaki
XP-nél
de már lentebb kérdezte valaki
Reset, gép kikapcs/visszakapcs, ilyesmik?
Nekem eddig (6x-nél járok) kétszer vagy háromszor fordult olyan elõ, hogy egy Tournamentnél a 3. töltése közben asztalt kaptam játék helyett! Idegesítõ, de nem gyakori! 😊
Sajna nincs 5letem, nekem nem volt ilyen gondom!
Sajna nincs 5letem, nekem nem volt ilyen gondom!
Win9x-nél: Windows/All users/Application Data/Nfs U !
Valaki akinek megvan a játékban hallható Statci X szám, tegye közkincsé a számomra légyszi!!!!!!!!
KÖSZÖNÖM!
Valaki akinek megvan a játékban hallható Statci X szám, tegye közkincsé a számomra légyszi!!!!!!!!
KÖSZÖNÖM!
sziasztok,pls help 34/111-nel járok,a race map-on 2 feladat közül lehet választani,van 1 sprint + 1 circuite,bármelyiket választom elkezdi tölteni,s kidob az asztalra,eddig semmi ilyengond nem volt a game-el. patch-el és simán is ezt csinálja...
Ha vki-nek volt ennél a résznél hasonló gondja pls írjon,thx,bye..
Ha vki-nek volt ennél a résznél hasonló gondja pls írjon,thx,bye..na én is beteszem akkor a drift eredményemet. Bár én sajna, csak a végeredményt mentettem.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
hi srácok, nem tudjátok hogy hova rakja a mentett állásokat a game?
mert se a documents and settings .... ben se találom se a game könyvrátában. valaki?
mert se a documents and settings .... ben se találom se a game könyvrátában. valaki?
Az hol van?
Láttam egy videot, ahol bõszen tesztelte ezeket a csúcs kocsikat az ea drift szempontból. Ott volt BMW M3, Porsche GT2 is. Vajh mé nem kerültek be? Fõleg a Porsche.
Jó reggelt!
Lenne valaki olyan jó és megosztaná velem a játékban található Static X számot!!!
Nagyon hálás lennék!!!!!!!!
Köszönöm!!!
Lenne valaki olyan jó és megosztaná velem a játékban található Static X számot!!!
Nagyon hálás lennék!!!!!!!!
Köszönöm!!!
ja és abból egy csúszás volt 40 ezres, de Csocso csinált 50 ezer felettit is.
ez jó vagy szar az a 20901???

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
a reputation star mennyisége attól függ milyen optikai tuning van az autódon. Nekem pl már kb a 75. verseny óta 5 csillagom van, de ha mondjuk levenném a unique felnit, vagy motorháztetõt, visszaesne 4 csillagra a rep.
Hogy lehet reputation start szerezni ha nincs már race csakm egy tournament de oda nem enged be mert nincs elég csillagom
lehet quick racben is szerezni?
lehet quick racben is szerezni?
De nekem nem a kocsiválasztásnál fagy, hanem amikor rámegyek hogy online game. Már be se lép, hanem kifagy. Pedig eddig ment...nemtom mitõl "kergült" meg!!!
Bazinga!
ja.. gondok vannak EA-éknál és mi az hogy nincs LAN ?!!!!!!!!!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nekem eddig tökéletesen ment a multi a patch-el, de egyik napról a másikra "megõrült". Állandóan lefagy nekem is...ejj...nem jó ez így...

Bazinga!
nekem nem fagy de amikor neten kocsit választok akkor Connecting to EA.com és ... és .. és .
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Aham.
Akkor amíg végig nem nyomon, nem megyek netre. 😊
Akkor amíg végig nem nyomon, nem megyek netre. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
nethez muszaly a patch de utana fagy es ehez kene help
Nem tudom, hogy netes játékhoz közelezõ -e a patch de ha nem akkor fel ne tegyétek õket. Ahogy elnézem mindneki csak szív velük, én patch nélkül játszok (igaz eddig csak offline) de még egyszer nem fagyott, pedig más játékok szoktak jópárszor...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Hi all! Éppen most szedem a gémet.Valaki írjon már a mailemre egy rövid jellemzést a gémrõl ha lehetséges plííz. Játszhatóság feeling játékmenet gépigény. A konfigom: AMD XP 2100+ 512DDR Gef3 Ti500 64mb WinME vajon ezen hogy futna el? emilem [email protected] elõre is köszi...
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
én találkoztam be is írtam és nekem sem segített senki😞
nenmfognak segiteni
en mar 2napja kerek segitseget es le se szarnak
mind1 azert leirom meg1szer a problemam: Online szeretnek jaccani de ha felteszem az 1.2-ot meg a patchet kifagy a game betoltesnel menuig minden jo de kivalsztom a kocsit start race es ott betolt vagy 2csikot utana megall
talalkozott mar valaki ezzel a problemaval ??? ha igen kozolje velem a megoldast elore is koszonom
en mar 2napja kerek segitseget es le se szarnak
mind1 azert leirom meg1szer a problemam: Online szeretnek jaccani de ha felteszem az 1.2-ot meg a patchet kifagy a game betoltesnel menuig minden jo de kivalsztom a kocsit start race es ott betolt vagy 2csikot utana megall
talalkozott mar valaki ezzel a problemaval ??? ha igen kozolje velem a megoldast elore is koszonom
Szep ez a sok auto,csak az a baj hogy neten 3 hasznalhato(drag-ban),RX-7;Skyline es a Honda S2000.Ezek kozul is az RX-7 ami a legbrutalabb.Nyomtam ma este vagy 120 versenyt Ranked-ben,es inkabb kikaptam mint gyoztem.Nagyon nehez a rajt,ambar van akinek jol megy.Lehet hogy tudnak valamit😊
Basszus, már napok óta itt van a game, de még nem volt idõm megnézni, erre ti közben összedobtok laza 6000 hozzászólást, amit most olvashatok végig... 😊
mé érdekes?.. top speedban alig maradsz el a suprátol és 40 el többet mentem😊)))))) te kb most mehetsz ugy 330 at..tolass vissza a pûályán és onnan kezdj gyorsulni..
Bár egy ilyen Merc-nek is örülnék 😄
Szóval nekem ne mondja senki, hogy nem lehet ezeket tuningolni 😄
Szóval nekem ne mondja senki, hogy nem lehet ezeket tuningolni 😄
Az érdekes, mert én az Acura-val RSX-szel 310 körül mentem NITROval. Nem votl gond a melegedéssel.
MIÉRT NEM RAKTAK BE INKÁBB EGY 2004-es Mustangot, vagy egy 70-es Boss 302-est, sima felveszi ezekkel a kocsikkal a versenyt. Széria BOSS 302 300 LE körül mozog.
Vagy egy Chevelle 70 SS-tõl is belehetett volna fingatni ezt a sok keleti csodát. GM pénzelhette volna kicsit az EA-t, hogy rakjon be régi vagy új GM márkákat is.
Szar Neont meg ki is lehet venni, mert az iszonyat szar!
Vagy egy Chevelle 70 SS-tõl is belehetett volna fingatni ezt a sok keleti csodát. GM pénzelhette volna kicsit az EA-t, hogy rakjon be régi vagy új GM márkákat is.
Szar Neont meg ki is lehet venni, mert az iszonyat szar!
azt végkép nem vágom miért rakták be a 200sx et?... mé nem inkább 300zx?... ha már régi autot aartak akkor tehettek volna régebbi celicát is vagy suprát.
mondom meglestem.. 351 nél már meleg volt a mocika. amugy zsír nagyon az auto!!! 270 el száguldoztam a zöld pöcegödörben..jajj nagyon meeeeeeeegy!!!
nem szedtétek le a jo kis videot? nah mindegy
nem szedtétek le a jo kis videot? nah mindegy