22257
    Császtok!
    Megmondaná nekem valaki, hogy eddig milyen patchek, javítások jelentek meg az NFS-hez?
    És, ha valaki tudja azt is, hogy a deviance változatát honnan tudnám letölteni?
    THX
  • Dzsega #9711
    Hm... Nem is rossz.
    Kár hogy cheater vagy!!!!!!!!!!!
  • Dzsega #9710
    Bocs de Nem!
    Láttam már sokkal szebbet is meg ez a fajta nem is tettszik Bocs!
  • Dzsega #9709
    Hy! Nekem inkább az a progi kéne amivel csinálták. Ha tud valaki erről valamit akkor szóljon.
    THX
  • Amse
    Láttam, hogy valakinek volt hungarian streetracing club-os decals-a azt le lehet tölteni valahonnan?És van valami sit e ahonnan hasonló stuffokat le lehet szedni?
  • Hmuda
    Valahol törés a legújabb peccshez? Ne gamescopy, mert már egy naja próbálkozok, de még nem indult el a töltés.
  • cement
    Király!
  • DJ Skyline
    frissítettem az oldalamat.....a car pics alatt van egy The Fast and the Furious Toyota Supra kép csomag...nézzétek meg!
  • DJ Skyline
    wazze...én nekem S2000-el volt 375km/h...annál többel eddig semmivel nem mentem
  • Bercy #9700
    highway1-en fölgyorsítasz 352-re(ennyit bír el az rx7 úgy hogy még nem piros a mutató) és a pálya végén van 1 kis lejtő, ott benyomom a maradék nitrót. Általában 380 körüli sebeséggel tudtam menni.
  • DJ Skyline
    menj anyádba! :D
    hogy mentél ilyen gyorsan?
  • rae
    Akkor nem csalódtam.
    Ismét egy raklap szart adtak ki mint nídforszpíd.
    Szar konzolos szemét.
    A konzol szétbassza a normális játékokat. lásd Colin McRae rally 3
    nem idegeskedek
    unistall és forget it
    melegen ajánlom mindenkinek
  • Bercy #9697
    nem vagy 1edül ezzel, nekem is soxor csinál olyat h nem adja meg vagy levonja azt a pontot amit nyertem.
  • rae
    Sziasztok

Végignyomtam ezt a fost és most online küzdök vele.
    De:
    hogy pontoz ez? Ha elindit valaki egy játékot és a felénél (amikor én vagyok az első ő meg valahol a kurvákat hesszeli a sarkon) kiszáll akkor örülhetel ha nekem nem fogy a pontom. Van hogy megnyerek egy meccset és semmi pontot nem kapok. Hogy a francba lehet így összegyűjteni 1.500.000 pontot? Mert volt olyan köcsög akinek enyyi volt.
    Szal játszott már valamelyikőtök ezzel a neten? Neki is hasonlóan "kellemes" tapasztalata vn ezzel az überkonzolos jajdecsillivilli szartseérő GBA-ra való fosládával?
  • Bercy #9695
    a sebességet nézzétek:
  • Bercy #9694
    én is hallotam már erről a peccsről több helyről is de egyenlőre semmi, nemtudom h igaz-e vagy kamu.
  • K@LoZ
    Ja nyomtam azzal is, de szegény az is full rajzfilm a mai igények és lehetőségek mellet:((
  • cement
    A négy volt még isten gém. Abba is lehetett tuningolni a lovadat (persze közel sem olyan aprólékosan mint az undergroundban) de azért annak idején az nagyon jó dolog volt. Abban is tört a kocsi, és minden verseny után a töréseket meg kellett javítanod pénzért, ha nem akartál roncs, szarteljesítményű verdával menni. Nagyon ász kis game az, csak már nem tudom hol van a CD-je...
  • cement
    Én már sok MX-5 -öst láttam magyarországon (ültem is már benne) de tuningoltat még nem láttam. Amúgy a játékban szereplő Mazda RX-7 számomra kedves emlékeket jelent, ismerősünknek olyan van és már többször is vitt vele. Hát nemgyenge autó. Amikor a pécsi hegyiversenypályán vitt felfelé, hát az nemsemmi. A kocsi az emelkedőn úgy gyorsul mint más kocsi leejtőn sem. Tiszta király az a gép.
  • K@LoZ
    Dutch!
    Rosszul emléxel, a porsche volt az 5, a hp2 a 6....De nem is ez a lényeg, hanem hogy a posche volt az nfs sorozat legeltaláltabb fizikájudarabja sztem. Grafika is rendben van, kisebb gépen is hasogat, törik a verda rendesen, ahogy törik ugy romlik a teljesítménye, kezelhetősége stb...Force-os kormányosoknak kötelező, mert a legjobban megcsinált force támogatása van. pl ha töröd valamelyik felét az autónak, érzed utána hogy valamejik kerék üt, vagy rá kell tartani mert nem megy el egyenesen. A 4kerekes olyan mint a 4 kerekes, a hátsókerekes meg tényleg csóvál, kanyar előtt fékezni kell. Hátránya a gaménak, hogy neten nem tudok vele játszani, valahogy ahhoz nem találtan netes peccset, ha egyáltalán van. Namost ezután a sztem ok gama után kiadják a hp2-t, ami csuta cartoon netvörk, eszetlen rajzos grafika, semmi kormány támogatás, full gázos izom arcade.....beégés....Én is játszok a undergrandal, mivel éhes vagyok a nem zárt pályás gaméra, de őszintén szólva csak a grafika javult a hp2 óta.....Ráadásul ebbe még az al is köcsög, meg ez a kecsap...
    Baze de hosszu lett:(
    na csá
  • wizy
    na jo, nekem ezzel a szar 103-as pályával tele van a hocipom. Sokkal de sokkal nehezebb, mint a 86-os, bár az se volt semmi. Itt egyszeruen vegig vezetni kell, marmint ugy hogy en vagyok az elso, es hpogyha megeloznek, akkor kampec:-)
  • PEPESZŐKE
    Gyerekek!!!!Ilyen kocsit még nem láttam magyarországon!!!Mazda miata!!! de nem akárhogy!lila-arny flipp flopp!Neon,Matricák,MINDEN!!! beszarok!!!!és ezt ma reggel 8:10-kor a pékség elött!!! (DUNAKESZI) még a kenyeret is elfelejtettem!!!!MAGYAR rendszámos volt!!!
  • CSOCSO
    festésekért menjetek quick racsnizni..és ott is drifteljetek..
  • TTomi
    Mail ment!
  • TTomi
    Hi! Normális az, hogy végignyomtam az underground módot és csak 3 unique upgradet adott a gép? Hogyan lehet megszerezni a többit motor upgradet???
  • zaki
    hát ja, akinek több 10 millió forintja van egy verdára, annak ez már csak zsebpénz
  • cement
    Nem is olyan drágák a cumók
  • Jonny87
    Hi! Olyan kérdésem van, hogy felmegyek netre, elindul a game, és megfagy az NFS-em. Ez miért lehet ? elöre is thx
  • Hmuda
    Egy CybR nevű gyerek azt hangoztatja, hogy van vmi peccs, amivel törnek a kocsik. Ugye csak hülyeség az egész.
  • Bercy #9678
    próbálj meg vga driver-t, directx-et frissíteni.
  • Dutch Flander
    Szar lehet neked. Bocsi, nincs ötletem, mitévő légy...
    Várd meg a nagy-okosok véleményét, hátha ők tudnak segíteni.
  • Dutch Flander
    Akkor megy tovább a játék, ha mindegyikkel hatost dobsz!
  • Dutch Flander
    A 4 = High Stakes?
    Az 5 = Hot Pursuit 2?
    A 6 = Porshe Edition?

Csak a HP2-t ismerem ezek közül, abban aztán nagyon törtek a kocsik. Felgyűrődött az eleje, hátulja, meg füstölt, esetleg ha felborultál kigyulladt. De emlékezetem szerint semmit nem rontott a teljesítményen. A többi részben is így törtek?
  • DJ Skyline
    csak annyit fűznék hozzá hogy az NFS 4-ben 5-ben és valamennyire a 6-ban törtel a kocsik...
  • Dutch Flander
    Még régen volt egy NFS és Street Legal összehasonlítás. Csak annyit fűznék még hozzá, hogy a NFS egy jó játék, látványos meg minden, csak ez már idestova a 7. (vagy 8. kiadás???) és még mindig képtelenek megoldani az autótörést. Mert nem adják az autócégek a nevüket hozzá? Mekkora köcsögök. Pedig ha a NFSUG-ban törnének a kocsik, mindjárt nem lennének az AI versenyzők íly kegyetlenek, mert ők lennének az elsők, akik ripityára törnék a kocsijukat, te meg vígan haladnál át a célegyenesen. Egyébként is mekkora röhej, mikor frontálisan ütközöl egy szembejövővel, felrepülsz, elvileg egy szállodai lakásba berepülve elrontod az ott élő család vacsoráját, talpraérsz csak törött szélvédővel, majd hipszi-hopszi mész tovább minden sérülés nélkül. Persze a játék védelmében még annyit, hogy ha normálisan játszol, nem is kell hogy ilyenekkel foglalkozz, de akkor is...
    Ezért mondom, ilyen téren a SL jobb. Ott asztán repked a kerék, szakad a karosszéria, meg minden ami itt nincs.

Egyébként meg zárszóként: Kedvenc autósjátékom a Colin Mc'Rea Rally 2 és 3 és kész...
  • DJ Skyline
    ezt muszály volt berakni...azé' tudjuk mennyi is 1-2 neon cső:
  • DJ Skyline
    látom él a topik...
  • DJ Skyline
    hát nem baba?:
  • lindross
    Hi!! Aki szeretne egy úgymond magyar közösségbe online játszani az regeljen a http://ongame.uw.hu -n..Vagy akinek nem megy a patch, az innen leszedheti..
  • zaki