• Dutch Flander
    ESZMÉLETLEN NAGY KIRÁLY A JÁTÉK BAZEG! OLYAN ÁLLAT, HOGY A HAJAM ÉGNEK ÁLL MIKOR A KOCSIMMAL FREE-RIDE-OZOK A VÁROSBAN, ÉRTED? NEM IS TALÁLOK SZAVAKAT A JÁTÉKRA, CSAK ANNYIT MONDOK: %!+!=(=+"+'§'""+%+%/ JEEEEEEEE....

Tehát, ha szeretnél gyorsan versenyezni egy jót, játsz a NFSUG-al. Ha szeretsz az autók szerelgetésével, bügyörgetésével időt tölteni, szereted a járgányokat csinosítani, úgy kifesteni ahogy TE akarod (!!!), akkor válaszd a SLR-et. Nekem az első rész nagyon tetszett, csak mivel RIP volt, nem lehetett végignyomni. A Racing-ben kicsit dobtak a grafikán, bonyolítottak a szerelésen, ugyanakkor egy-két dolog jóval egyszerűbb lett. Pecset ugyan nem szedtem le hozzá, de anélkül élvezhetetlen volt a Radeonomon. Biztos ezt is kiba**ott G-FOS-ra írták. Vagyis azért írtam, hogy nem rossz, mert élvezetes a játék, de ha zakatol (min. graf mellett is) akkor kaki. Ha lesz időm újra meglesem, leszedek hozzá pecset azt nyilatkozom, de szerintem mostmár menjünk át a Street Legal fórumra, merthát mégiscsak NFS a topik neve...