• M@TriX
    ja amúgy mindegy hogy easy avagy medium, semmi különbség, de marha röhej, hogy előttem megy és beveszi szinte derékszögbe a kanyart. ;) Én meg csúsztathatok keményen.
    Szóval sztem jól eltalálták az autók viselkedését, mondjuk én ki is kapcsoltam egyből a segítő opciót, azzal nemtom milyen. Csak azt a fránya AIt csinálták volna meg jobban.

Ami még zavar, az a Catch UP!. Ha valakinek testzik, azt nemtom megérteni. ;) Mert igaz, ha lemaradunk "bevárnak", de én speciel azzal értenék egyet, hza béna vagyok haggyanak ott. De általában inkább az a tendencia, hogy 5 körben vezetek, a 6-ban hibázok nemtudom miért akkor talán gumikopás. ;) és hopp, már elhúzott egy és mégha a kör elején is csuszok egyet lehetetlen utólérni. Max ha rákenődik valamire. ;)
    De azt meg jó megfigyelni, hogy AI előre tudja, hol lesznek kocavezetők, néha belebarmolnak, de láttanm, hogy egy kanyar előtt elráéntja a kormányt, addig mennt mellettem, utána látom, hogy a akanyrban ott egy városi tökös gyerek. Ez is elég negítívum... Még jó, hogy aztán ki lehet kapcsoloni a Catch Up-ot...

Ja most olvastam a PC.Games-t. Abban azt írja a srác, hogy van sérülés mert akár egy ütközéssel is szétverhetjük a verdát!!!!!!!! ;)
    Azt mondjuk nem írta oda, hogy csak a Drag módban és semmi látható jele nincs, csak hopp, nagy baz betűvel, hogy "Totalled" (na most lebuktam, hogy sokat láttam, mennyire emléxem erre a szóra. ;))