KainFsi#8381
mivel elsőre elég gyorsan végig vittem (3-4nap)úgy gondoltam egy hét pihi után elkezdem hard-on végig nyomni.
az első kb 30 pálya nevetségesen egyszerű volt még így is (persze nem mindig sikerült elsőre nyerni de nehéz sem volt igazán)
aztán kezdett kicsit komolyabb lenni a verseny.
mondjuk csak onnan tudtam,hogy a gép jobban nyomja mert már nem maradt le túl sokkal tőlem.
ami viszont cool volt,hogy a 38-tól a 69. versenyig (hard) az összes versenyt elsőre megnyertem! (mondjuk a pályákat már ismertem a többi meg a jó reflex dolga nomeg a hibátlan köröké)
nah ezután már kissé érdekesebb lett a dolog elérkeztem egy újabb tournament-hez itt már komolyabban nyomta a gép.a 3 versenyből az első kettő ismét elsőre megnyertem de a harmadikal voltak gondok (heavy traffic rulez)
folytattam a hard-os nyomulást,jelenleg a 72/111-nél vagyok itt a gép ellen már a hibátlan kör is szinte kevés...
(itt jegyzem meg,hogy az ea-s srácokat szívesen részesíteném pár jól írányzott rúgásban)
a forgalomban lévő autók mindig a lehető legrosszabb helyen vannak.
pl.: 90 fokos kanyar elött 2 autó és utána is 2.na itt belassít az ember ha szerencséd van ill. ügyes vagy nem mész nekik...a gép mit csinál???...na??? vagy 200-al beveszi a kanyart,persze a 4 autót kikerüli én meg ülök ledöbbenve a fotelban.a kör további részében meg felzárkózok hozzá és várom,hogy hibázzon (mert megelőzni ugye nem lehet)
ha hibázik "könyörtelenül" ki kell használni és foggal körömmel védeni az első helyet.
nah így lehet hardon nyerni.
(vagy kilökni de ez ilyen szinten már lutri)
azért ha meg őszülök is de végig fogok menni hardon.