22257
-
#8428 emil minek?:) -
#8426 Mostanában nagyon laggzik az online futamok alatt a játék, de a legjobbat kb. 1 órjáa produkálra.
Circuit, külfödli szoba, gyerek creal. Belenézek, látom Stadium 2 körös, mondom azt még szeretjük is, beszállok, bejön a 4 ember, indul a játék.
Betöltődik, felvonulnak az autók, mondom ez nem Stadium, az nem így kezdődik, túl egyenes. Indul a futam, megyünk egyenesen. Nem kapcsoltam eléggé, nem nyomtam a nitrot, egy sima gyorsulási futam volt circuit szabályokkal.
Azaz nem volt baloldalt a fordulatszámmérő, meg automata váltó volt és 29 mp-ig tartott a futam. LOL -
#8425 Megnyomod a kép gombot és beirod ezt: http://iaro.srv.hu/kep/NFS001.jpg majd ok és már látjuk is -
#8424 itt regisztrálod magad, és a képet be tudod tenniide! -
#8421 használd ezt :) -
#8419 regisztrálod magad, feltöltöd tárhejre, megnyomod a kép gombot :) -
#8417 hát én az oldalamra szoktam feltenni és onnan belinkelem... -
#8415 Köszi!
Többieknek:
köszönöm nagyon rendik vagytok, holnap megy a kisgépbe a próba, ha ott sem jó., akkor Ice-ra teszem a dolgot...
Majd a 4.0 vagy3.10 mitttudomén drájverrel visszatérek a kérdésre... :)
csákó, megyek handballt nézni (gogo HUNGARY)
off:
-
#8414 akkor amit írtam a #8404-ben, azt kéne majd megpróbálnia.. -
#8413 jaaaaaaaaaaaa......... -
#8412 De az van neki fennt -
#8411 jajajajajajajaajjajajajaj.........tudom mi a baj.....Direct X 9 kell neki............áááááááááááááá,hogy eddig nem jutott az szembe -
#8410 Igen de pont azért irtam mert valakinek volt valami hasonló gondja szintén 3.9 -el és vissza rakta a 3.6 -ost és azóta megy neki,persze ez nem biztos,hogy nálad is jó lenne,de 1 probát megér szerintem -
#8409 2cd-s deviance patch1-el, de nem gond, mert melóhelyemen van a 2ik gépem egy 1900es xp 8500 atival pfff .jaj ott is ati! :))))
megnézem holnap...
-
#8408 3.6ossal szerinted jó lenne????
Nálam 3.9 van fennnn, és ha visszatenném a 3.6-ossst akkor a többi játékkal lenne valszeg probléma... :(
najó jegelem a játékot, majd amikor norm driver lesz, nyomatom...
LÓÓÓÓ REZOLÚSÖN :) -
#8407 aha, asszem csak quick race...az szivattyú ha kilép... -
#8406 Szerintem tuti,hogy a Ati driverrel van a baj. A Catalyst 3.6 probáltad -
#8404 eredeti vagy másolt?....lehet hogy az a baja hogy másolt...ha az....én ilyenkor azt szoktam csinálni hogy elmegyek az egyik haverhoz és nála felrakom és megnézem...ha nála is ratyi akkor CD problem,de ha nem akkor a gépednél kell orvosolni a problémát... -
gaben104 #8403 HAli! A cheatek csak quek race-be működnek? 104.pálya után nekem game over!!!! KIDOB ASZTALRA!!!! -
#8402 Köszi rendes vagy, de:
Angol XPSP1 pro
BArton 2500+
128megás 9700pro
1024 400as ram
SBlive 5.1
dx 90b
össz 280Gb vinyő(most 8giga szabad)
Na ha ez nem elég neki akkor nem tudom mi... pfff
:)
-
#8401 amivel tudok a neten játszani...vagy már van paccsom csak nem tom kicsomagolni se winace-val se windows commanderrel!! -
#8400 Neked milyen patch kell? -
#8399 Ez tényleg kellemetlen. De nekem sincs ötletem -
#8398 Itt van a gépigény ha ezzel tudok segíteni:
SYSTEM REQUIREMENTS
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
===========================
Windows 98, 98 Second Edition, ME, 2000 Professional, XP Professional,
or XP Home operating system
Intel Pentium III (or compatible) CPU running at 700Mhz or higher
32MB DirectX 9 compatible video card (Geforce2 or higher) using a
supported chipset (see below)
128MB of RAM (256 MB using Windows 2000 or XP)
DirectX compatible sound card
Hard Drive Space: 450 MB free Hard Disk space, plus space for Direct X9 installation.
Sound: DirectX compatible Sound Card8X CD-ROM
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS FOR ONLINE PLAY
===========================
Windows 98, 98 Second Edition, ME, 2000 Professional, XP Professional,
or XP Home operating system
Intel Pentium III (or compatible) CPU running at 700Mhz or higher
32MB DirectX 9 compatible video card (Geforce2 or higher) using a
supported chipset (see below)
256MB of RAM
DirectX compatible sound card
Hard Drive Space: 450 MB free Hard Disk space, plus space for Direct X9 installation.
Sound: DirectX compatible Sound Card
8X CD-ROM
Network card for broadband connectivity
SUPPORTED VIDEO CARD CHIPSETS
=============================
ATI Radeon 7500 or greater
Intel i865
Matrox Parhelia
NVidia geForce2 or greater
SiS Xabre 400
-
#8397 Nem akarok floodolni, sorry skacok, csak szeretnékvééégre gémelni 1 picit :(
Normal Felb. 2ik kep
3ik kep... -
#8396 igen...ez kellemetlen... -
#8395 Elmosódás!!! :(
Bocsika, direkt feleztem és low compression a modemesek miatt...
De látható a probléma remélem...
-
#8394 ?????????...........nem tom paszzolom a témát---bocs -
#8393 legfrisssebbb RADEON WIN 2K/XP OMEGA DRIVERS 2.4.96c
naszal 5let???
-
#8392 szerezzél video kártya driver frissítést....! -
#8391 Hellóka!
Végre kipróbáltam én is a gammát, de nekem elmosódott a HUD plusz a menű sok része ...
volt ilyen probléma nektek is???
sorry de 8389 hozzászólást most nem tudnék visszaolvasni...
Amúgy 9700pro def.,rage3d quality séma,
jah és a peccs is fönn van...
:(
-
#8390 az nekem is jól jönne
-
#8389 A Patchet hol lehet megtalálni? Már kb 5 perce keresem de nem találom!
Köszi! -
#8388 én médium easy és hard keverékében vittem, de a 95%-t mediumon vittem végig...hallod akkor ha azt akarod hogy belegyen ide linkelve a kocsidról a képed akkor küld majd el a [email protected] -
KainFsi #8385 hát médiumon végigvittem de hardon azért nehezebb.
csak tudom hisz játszok vele :) -
#8383 mondtuk már páran hogy easy és hard között szinte semmi különbség.. -
#8382 én minden versenyt hardon nyomtam le, max 5 kivételével -
KainFsi #8381 mivel elsőre elég gyorsan végig vittem (3-4nap)úgy gondoltam egy hét pihi után elkezdem hard-on végig nyomni.
az első kb 30 pálya nevetségesen egyszerű volt még így is (persze nem mindig sikerült elsőre nyerni de nehéz sem volt igazán)
aztán kezdett kicsit komolyabb lenni a verseny.
mondjuk csak onnan tudtam,hogy a gép jobban nyomja mert már nem maradt le túl sokkal tőlem.
ami viszont cool volt,hogy a 38-tól a 69. versenyig (hard) az összes versenyt elsőre megnyertem! (mondjuk a pályákat már ismertem a többi meg a jó reflex dolga nomeg a hibátlan köröké)
nah ezután már kissé érdekesebb lett a dolog elérkeztem egy újabb tournament-hez itt már komolyabban nyomta a gép.a 3 versenyből az első kettő ismét elsőre megnyertem de a harmadikal voltak gondok (heavy traffic rulez)
folytattam a hard-os nyomulást,jelenleg a 72/111-nél vagyok itt a gép ellen már a hibátlan kör is szinte kevés...
(itt jegyzem meg,hogy az ea-s srácokat szívesen részesíteném pár jól írányzott rúgásban)
a forgalomban lévő autók mindig a lehető legrosszabb helyen vannak.
pl.: 90 fokos kanyar elött 2 autó és utána is 2.na itt belassít az ember ha szerencséd van ill. ügyes vagy nem mész nekik...a gép mit csinál???...na??? vagy 200-al beveszi a kanyart,persze a 4 autót kikerüli én meg ülök ledöbbenve a fotelban.a kör további részében meg felzárkózok hozzá és várom,hogy hibázzon (mert megelőzni ugye nem lehet)
ha hibázik "könyörtelenül" ki kell használni és foggal körömmel védeni az első helyet.
nah így lehet hardon nyerni.
(vagy kilökni de ez ilyen szinten már lutri)
azért ha meg őszülök is de végig fogok menni hardon.
üdv -
#8379 ezt meg minek kellett? -
Colby #8373 Na most akkor cheat vagy gép :))
A cheat-et neten csinálják a csökkentebb szellemi és játékosi képességekkel rendelkező egyének :) A gép meg szemét :))