na, végigtoltam a 86. versenyt, igaz anyáztam rendesen, alig bírtam visszatartani, hogy ne üssek vmit szét, végülis csak a combom bánta, kb huszodszorra sikerült a race, igaz easy fokozatban, de magasról leszarom. hihetetlen idegesítő amit a gép művel... a civil verdák szétidegesítenek, hogy minden körben ugyanaz a kanyar előtt jönnek szembe veled, amikor bemész az alagútba, akkor véletlenül pont előtted van a kocs + a szembe jövő sávban is jön, szal nagy bravúr kell, hogy kikerüld őket, és ne puszild meg egyik oszlopot sem. és még annyit, hogy easy és hard fokozaton nem sok különbség van, mind2-nél óriási nagy mák, és kitartás kell ahhoz, hogy végig tudd a versenyt tolni. 1ébként nálam a Drift és a Drag nagyon megy, főleg a gyorsulási verseny, azt nagyon gyorsan végigtolom, a csúszkálás is megyeget, igaz hozzátok képest elég alma vagyok, nekem már akkor is örül a szám, ha összehozok egy 25000-es csúszást :) az egy körös versenyek is jók, de az összes többkörös verseny egy kalap fos. és végül a Skyline-ról egy két szó: 1ik legszebb verda a game-ban, de az irányítása elég gáz, össze-vissza csúszkál, nem egyszerű vele az éles kanyarokat bevenni. a 86. versenyt nem is vele mentem, hanem inkább egy Acura RSX-xel, nekem eddig azoka verdák közül amit próbáltam, eddig az jött be a legjobban, bár lehet, hogy vannak más verdák is amik jobbak, majd kipróbálom a többi szekeret is. na megyek vissza játszani, már alig várom, hogy végigtoljam, utána meg jöhet az uninstall, mivel sajna a multi még mindig nem megy nálam, ami ugye nagyon fontos egy ilyen gameban. vazze, mire ezeket leírtam, teljesen lenyugodtam, pedig amikor elkezdtem írni, tiszta ideg voltam