22257
  • zaki
    harmadszorra sikerült hard-on... a végére belejöttem nagyon :) a 86. verseny óta nem nagyon volt egy olyan küldi sem, ahol szoptam volna
  • BaLeeX
    Menni fog. Nekem kb. 15.-re sikerült, igaz a hardból nem engedtem. Csal a gép rohadtul de ehhez gondolom már hozzászoktál.
  • zaki
    vazze, 112. versenynél 1. vagyok a vége felé, erre 2 autó jön velem szembe... persze Bumm volt, na mind1 :P
  • zaki
    verseny után nyomj egy restartot, aztán az új versenynél egyből lépj ki
  • zaki
    na, már csak a 112. van hátra
  • zaki
    na, én már a 110.-nél járok, gyorsan végigtolom, aztán csá
  • TORO
    VÉGE!!!!!!

Csak rába*tam, mert bár összejött vagy 137000 zseton, de mindig csak a tetszetősebb cuccot vettem meg. A 112. pálya után meg lezárja a custom-ot, így már elkölteni sem tudom... Szívás.
    Asszem törlöm az utsó mentést és megveszek mindent, amire futja.
    A vége egyébként nem túl húzós, a leggázabb a 95-105-ig volt.
  • Gresi
    BZOLEY !!!

Szerintem meg a gaméval van gond....

Minden más tökéletesen megy, végig is nyomtam, mint írtam, és haveromnál teljesen más konfigon is ugyan azt csinálja...

Ha van valami használható 5lete valakinek, vagy már találkozott hasonló hibával segítsen PLZ...
  • zaki
    na jó, asszem mára elég, elvittem a 106-os pályáig... 11 óta megcsináltam a 86-106-ig...
  • zaki
    picsába a 7 körös versenyt egyből megnyertem, most meg negyedszerre sem sikerül
  • zaki
    húúú de rábasztam... megcsináltam a 7 karikás verenyt + az utána lévő drift-et, meg a köv gyorsulási versenyt, nyomom a continue-t, és erre kilép... na mind1, megcsiálom újból...
  • CSOCSO
    és érdekes hogy az én autom méretileg kisebb mint a többi auto.. beállok a Suprával egy rx7, miata és egy s2000 közé..és az autom komoly kissebb mint ezek.. pedig a valoságban a supra nagyobb ezeknél.... a seggem bejjebb van nem kissell és az egész nagy duci feneke is tök picike.. mivan ezell????de amugy minden futamnál észrevehető..
  • zaki
    na, elvittem a 103. vagy a 104. versenyig, most jön egy 7 körös verseny. a 86-os óta nem nagyon volt olyan verseny, amin szenvedtem volna, csak 1-2 versenyt vittem tovább easy-n, amúgy mindegyiket hardon nyomtam
  • zaki
    gondolom majd a vége felé lehet, majd ezt az opciót +kapni
  • zaki
    na, most elvittem a 98. versenyig, most az első verdámmal egy Civic-cel nyomulok, és nagyon jó a verda, az iránytása nagyon jó...
  • zaki
    ezek szerint a véleményünk ua
  • CSOCSO
    ugyan ezt írtam vmelyik nap.. easy és hard között szinte semmi különbség.. csak a pénz.. ugyanugy szemetek az ellenfelek stb...
  • Stranger
    Nekem a hét körös versenyt egy RX7-el sikerült megcsinálni másodjára. Az első próbálkozáskor az utolsó célegyenesben, a 7. kör végén előzött le az a tetű, azt hittem lefejelem a monitort. Csak másnap lett hozzá lelki erőm:)
  • zaki
    egyébként a játék borítójára rá kéne nyomtatni, hogy
    "gyenge idegzetűeknek nem ajánlott"
  • zaki
    hála istennek még nem tartok ott, most a 88. nál tartok (a 86. pálya csak visszafelé 3 kör), kicsit szenvedek ott is
  • zaki
    ja és még annyi, hogy a nitro-t sztem az utolsó kör vége felé érdemes felhasználni, amikor pl nagyon közel vagy a palihoz, mert ha simán eltapsolod a nitro-t mondjuk az elején, vagy a közepén, vagy bárhol, akkor annyit ér, mint halottnak a csók
  • reaper4
    na majd a 95. is király lesz. (asszem a 95. (6 körös circuit))
  • zaki
    na, végigtoltam a 86. versenyt, igaz anyáztam rendesen, alig bírtam visszatartani, hogy ne üssek vmit szét, végülis csak a combom bánta, kb huszodszorra sikerült a race, igaz easy fokozatban, de magasról leszarom. hihetetlen idegesítő amit a gép művel... a civil verdák szétidegesítenek, hogy minden körben ugyanaz a kanyar előtt jönnek szembe veled, amikor bemész az alagútba, akkor véletlenül pont előtted van a kocs + a szembe jövő sávban is jön, szal nagy bravúr kell, hogy kikerüld őket, és ne puszild meg egyik oszlopot sem. és még annyit, hogy easy és hard fokozaton nem sok különbség van, mind2-nél óriási nagy mák, és kitartás kell ahhoz, hogy végig tudd a versenyt tolni. 1ébként nálam a Drift és a Drag nagyon megy, főleg a gyorsulási verseny, azt nagyon gyorsan végigtolom, a csúszkálás is megyeget, igaz hozzátok képest elég alma vagyok, nekem már akkor is örül a szám, ha összehozok egy 25000-es csúszást :) az egy körös versenyek is jók, de az összes többkörös verseny egy kalap fos. és végül a Skyline-ról egy két szó: 1ik legszebb verda a game-ban, de az irányítása elég gáz, össze-vissza csúszkál, nem egyszerű vele az éles kanyarokat bevenni. a 86. versenyt nem is vele mentem, hanem inkább egy Acura RSX-xel, nekem eddig azoka verdák közül amit próbáltam, eddig az jött be a legjobban, bár lehet, hogy vannak más verdák is amik jobbak, majd kipróbálom a többi szekeret is. na megyek vissza játszani, már alig várom, hogy végigtoljam, utána meg jöhet az uninstall, mivel sajna a multi még mindig nem megy nálam, ami ugye nagyon fontos egy ilyen gameban. vazze, mire ezeket leírtam, teljesen lenyugodtam, pedig amikor elkezdtem írni, tiszta ideg voltam
  • Amse
    Az az uccsó!
  • Lacc
    Igeeeeen, végigtoltam!!! Yeah! Hihetelen, nem hittem volna hogy lesz idegem :P

GvD, összesen 111 verseny van + 1 ráadás szal 112.
  • GvD
    Egyébként mikor van véeg a gaménak? Vagy "Open End"-es? Mert a haverom már 112/111-es!
  • GvD
    Semmit sem látok!
  • tep
    szép....
  • DJ Skyline
    a sebességet tessék figyelni----úristen
  • bzoley
    Szerintem nálad nem a játékkal van a gond.
  • zaki
  • bzoley
    Ki mondta, hogy nincs törés az Undergroundban?!
  • DJ Skyline
    a sebességet tessék nézni
  • Gresi
    !!! NAGYON KÉNE HELP !!!

Szitu:

Konfig: P4 3.0, ATI 8500(C3.9),512 DDR,ABIT IS7,Live!
    SW: WinXP Prof ENG SP1 (minden szükséges peccs),DX 9.0b
    Game: Full install Daemon Toolz-ból, a gyári deviance-os töréssel, és kóddal......

És ami a gáz....

Először becumtam a Collect Reward bug-ot, mert a Non-Unicode program nem volt Englis(US)-ra állítva, de miután ezt átállítottam ment a game, végig is nyomtam, semmi hiba, jó volt. Most szeretnék online nyomulni, de az istennek se jön össze. Először még nem változtattama verziószámon (semmi peccs), és nyomtam online gombot,de az eredmény csak az lett, hogy a Chello-s modem send, és receive ledje kiakadt, elnémult a hangja a gaménak, és annyi.... nem csinált semmit....Fagyi nem volt, mert a task managerrel ki tudtam lőni a processzt, de mindíg ezt csinálta.

Ja....Semmi tűzfal.....minden olyan progi kilőve, ami a nettel kapcsolatos....még a NAV-ot is letiltottam...

Utána feltettem az 1.1-es patchot, felülírtam az exe-t stb... de semmi... ugyan az a szitu....

Aztán teljesen leszedtem, majd vissza...... És elsőnek a gyári netes update-et raktam fel, amit a CD1 elindulásakor megjelenő ablakból indítottam. Kiírta, hogy még nekem nics frissítve, majd ő meg is tette. Azután kiírta, hogy most már jó. Természetesen ezután nem indul el a game, de az 1.1-es patchot utána rátettem, és utána már a game elindult, de az online game, még mindíg ugyanazt csinálja...

MÁR NINCS TÖBB 5LETEM.....

SEGÍTSEN VALAKI !!!
  • DJ Skyline
    bocs de ezt nézzétek meg...a pontomat
  • DJ Skyline
    ok...épp most csináltam egy 150.000-es driftet...
  • DJ Skyline
    csumedáré...majd küld a képet....
  • DJ Skyline
    nézzétek meg az oldalamon a Car Pics alatt a :( képtárat....
  • DJ Skyline
    oksa
  • DJ Skyline
    na mivan a képpel?