• Gresi
    !!! NAGYON KÉNE HELP !!!

Szitu:

Konfig: P4 3.0, ATI 8500(C3.9),512 DDR,ABIT IS7,Live!
    SW: WinXP Prof ENG SP1 (minden szükséges peccs),DX 9.0b
    Game: Full install Daemon Toolz-ból, a gyári deviance-os töréssel, és kóddal......

És ami a gáz....

Először becumtam a Collect Reward bug-ot, mert a Non-Unicode program nem volt Englis(US)-ra állítva, de miután ezt átállítottam ment a game, végig is nyomtam, semmi hiba, jó volt. Most szeretnék online nyomulni, de az istennek se jön össze. Először még nem változtattama verziószámon (semmi peccs), és nyomtam online gombot,de az eredmény csak az lett, hogy a Chello-s modem send, és receive ledje kiakadt, elnémult a hangja a gaménak, és annyi.... nem csinált semmit....Fagyi nem volt, mert a task managerrel ki tudtam lőni a processzt, de mindíg ezt csinálta.

Ja....Semmi tűzfal.....minden olyan progi kilőve, ami a nettel kapcsolatos....még a NAV-ot is letiltottam...

Utána feltettem az 1.1-es patchot, felülírtam az exe-t stb... de semmi... ugyan az a szitu....

Aztán teljesen leszedtem, majd vissza...... És elsőnek a gyári netes update-et raktam fel, amit a CD1 elindulásakor megjelenő ablakból indítottam. Kiírta, hogy még nekem nics frissítve, majd ő meg is tette. Azután kiírta, hogy most már jó. Természetesen ezután nem indul el a game, de az 1.1-es patchot utána rátettem, és utána már a game elindult, de az online game, még mindíg ugyanazt csinálja...

MÁR NINCS TÖBB 5LETEM.....

SEGÍTSEN VALAKI !!!