• CSOCSO
    ugyan az!! 95. pálya.. 6 kör.. és csal a buzi gamez ösze vissza.... eddig 3 szor történt az hogy a nagy félkőr elötti felfelé ugrálós részen az autó ugy jön hogynem is látom (keresztbe) és persze telibevágom.. ez annyira gááááááááááááááááááááááááz...
    aztán itt a másik legundorítóbb..egész végig tökéletesen megyek.. DE NEM tudom behozni az elsőőőt.. arra várok hogy hibázzon mert máshogy nem lehet megelőzni. erre az utcso körbenegy ilyet braknak elém .. vazzzz:
    eddig ebben a kanyarban volt 1 auto.. most hirtelen 4 civil.. és rajtam kívűl még egy bot mellettem és még egy bot húzna el éppen a bal also sarokban de még nem ért oda.. persze ők simán elkacsázott 200 al nitrozva az autok között...
    hát rohadjon meg az a barom aki ezt igy írta meg...most hogy kétszer végigvittem 8 pontot adnék a gamezra... MAX 8 at!!
    1 e azért mert nincs törés és az autoknak annyi köze van a valós autokhoz mint a fingomnak a szélhez ( a forma)
    2. azért mert idegesítően csítelnek a civilek és a botok is... ennyi.. ez bőven elég ahoz hogy csak 8 at kapjon a gamez...

ja a kép: