Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
A kérdés továbbrais: Mi történt a wco-val, hogy semmit(!) se lehet tölteni!
Se Dungeon Siege, se NfsU...Mért kellett csalódnom?
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
H van valami 5leted, én szívesen hallgatlak.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
A 25-öst Tõled szedem!!!
TÉGED IS NAGYON SZERETLEK!
IMÁDLAK!!!!!!!!!!!
Szóval bocs, én nem fittizni akartam, csak nálam ez a helyzet és nem igazán értem a többit.
Csak szóltam, hogy ne akarj most költeni erre, mert úgysem tudsz tölteni!
Az ie nem tudja megnyitni a köv. helyet... Ez nem járja!
Se Dungeon Siege, se Underground...
Idegesítõ!!!
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
113371443
KÖSZI!!
De amit ennek vége és mehetnék begyûjteni a jutalmakat, kidob a winfosba.
A gép: AMD 2400+, 512 DDR 333, Radeon 9700, Windows ME.
Légyszi segítsetek, ha tudtok...
pedig olyan szép és jó.
Xeen találj ki valamit! Most el kell mennem, 9körül visszatérek. Addig remélem lesz megoldás.
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
Intel P4 2,4mhz, Gef4 MSI 4800 Tiatanium 128 MB, 767 MB 333DDR
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
THX
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu