richárdkirály#7919
esetleg a patch vmit javít azon KIBASZOTTUL ELBASZOTT IDEGÖLŐ GECIFASZ MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁN MIND A CIVIL MIND A VERSENYZŐK KIBASZOTT OLDALÁRÓL? MERT NEM LÉTEZIK HOGY EASYBE IS OLYAJN KIBASZOTT PONTOSAN MENNEK EZEK A SZARFASZÚ IDIÓTA KÖCSÖG BUZI GÉP ÁLTAL IRÁNYÍTOTT GENNYLÁDÁK AMIKOR AZ ÚT TELEVAN KIBASZOTT CIVILEKKEL AMIT MINDIG ODA TESZ A GÉP KANYAR UTÁN AMERRE MENNÉK, A GÉP MEG SIMÁN KIKERÜLI AZOKAT A BASZOTT OSZLOPOKAT IS 300-AZ AMIT ÉN NEM TUDOK, MERT VAN MÉG VAGY 30 CIVIL JÁRMŰ A KIBASZOTT ALAGÚTBAN, DE HA LELASSÍTOK HOGY KITUDJAM KERTÜLNI AKKOR LEELŐZNEK A TETVES SPERMAFIÓKÁK ÉS HA MÉG IS HIBA NÉLKÜL MENNÉK, OTT LIHEGNEK A NYKAMBA EGY CSÖPP ESÉLYEM SINCS HOGY ELŐNYRE TEGYEK SZERT MIND EZT KIBASZOTT EASY FOKOZATBAN. HÁT MOST AKKOR EHHEZ HOZZÁFŰZNÉM AZT AMIT ITT MÁR SOKAN LEÍRTAK:Basszák meg magukat a készítők, hogy ilyen aljas csaló geci játékot csináltak. HA ne talán meg felmennék a netre ott meg az emberek csalnak ugyanígy, szóval azok a cheaterek is basszák meg magukat.
Elnézést ha kicsit ki keltem magamból de, az tényleg nem semmi, hogy akkor csúsztat ki a fal, akkor borít fel a sín, és akkor dob meg a patka amikor előttem pár méterrel halad az első a cél előtt vagy a cél előtt megyek és van mögöttem vki, máskor meg soha. És az, hogy nem lehet előnyt kovácsolni, mert mindig utólérnek abszurdum, teljesen elvesz ia áték értékét és pár év múlva úgy fogunk rá emlékezni, hogy az volt az a játék ami milyatt bediliztem. ettől függetlenül, eddigi legjobb autós játék sztem, ezzel játszottam eddig a legtöbbet , és most is vissza fogok ülni a volán mögé, mert jó. De nem most. Most megyek és feltakarítom az üvegszilánkokat a szobában...:)