22257
  • zaki
    kb nekem is. nálam annyival rosszabb a helyzet, hogy nem tok multizni, szóval marad a single, ami a 86. verseny körül már minden, csak nem élvezetes
  • zaki
    nekem is volt egy ilyen alkalom az egyik continue utn emléxem, de nekem sikerült az a módszer, ami a collect rewards-nál, úgyhogy próbáld meg ezt
  • reaper4
    ugyanez a véleményem (legalább nem kell leírnom ).
  • richárdkirály
    esetleg a patch vmit javít azon KIBASZOTTUL ELBASZOTT IDEGÖLŐ GECIFASZ MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁN MIND A CIVIL MIND A VERSENYZŐK KIBASZOTT OLDALÁRÓL? MERT NEM LÉTEZIK HOGY EASYBE IS OLYAJN KIBASZOTT PONTOSAN MENNEK EZEK A SZARFASZÚ IDIÓTA KÖCSÖG BUZI GÉP ÁLTAL IRÁNYÍTOTT GENNYLÁDÁK AMIKOR AZ ÚT TELEVAN KIBASZOTT CIVILEKKEL AMIT MINDIG ODA TESZ A GÉP KANYAR UTÁN AMERRE MENNÉK, A GÉP MEG SIMÁN KIKERÜLI AZOKAT A BASZOTT OSZLOPOKAT IS 300-AZ AMIT ÉN NEM TUDOK, MERT VAN MÉG VAGY 30 CIVIL JÁRMŰ A KIBASZOTT ALAGÚTBAN, DE HA LELASSÍTOK HOGY KITUDJAM KERTÜLNI AKKOR LEELŐZNEK A TETVES SPERMAFIÓKÁK ÉS HA MÉG IS HIBA NÉLKÜL MENNÉK, OTT LIHEGNEK A NYKAMBA EGY CSÖPP ESÉLYEM SINCS HOGY ELŐNYRE TEGYEK SZERT MIND EZT KIBASZOTT EASY FOKOZATBAN. HÁT MOST AKKOR EHHEZ HOZZÁFŰZNÉM AZT AMIT ITT MÁR SOKAN LEÍRTAK:Basszák meg magukat a készítők, hogy ilyen aljas csaló geci játékot csináltak. HA ne talán meg felmennék a netre ott meg az emberek csalnak ugyanígy, szóval azok a cheaterek is basszák meg magukat.
    Elnézést ha kicsit ki keltem magamból de, az tényleg nem semmi, hogy akkor csúsztat ki a fal, akkor borít fel a sín, és akkor dob meg a patka amikor előttem pár méterrel halad az első a cél előtt vagy a cél előtt megyek és van mögöttem vki, máskor meg soha. És az, hogy nem lehet előnyt kovácsolni, mert mindig utólérnek abszurdum, teljesen elvesz ia áték értékét és pár év múlva úgy fogunk rá emlékezni, hogy az volt az a játék ami milyatt bediliztem. ettől függetlenül, eddigi legjobb autós játék sztem, ezzel játszottam eddig a legtöbbet , és most is vissza fogok ülni a volán mögé, mert jó. De nem most. Most megyek és feltakarítom az üvegszilánkokat a szobában...:)
  • Zzozzo
    Ja és van patcham is!
  • Zzozzo
    Segítsetek!
    Az első tournamentnél megnyerem az első versenyt és mikor a második verseny előtt van a kis intro akkor az intronak az első képe be fagy de hallom hogy a játék meg megy szóval rendesen elindul a futam csak a kép nemváltozik!!!
  • Sonajk @:o)
    Gábor!
    Akkor itt kért patches. Arra kérlek, ha leszedted, csörögj rám telefonon. Köszi!
  • Bandee
    menjék sokat, nem a végsebesség számít, hanem h nagyjából nagy sebességet minél hamarabb érj el, mert lehet h csak célvonalon 350-el kocogsz át, de ezzel a sebességgel majdnem a fél pályát végignyomod... szóval: gyakorlás ;)
  • zaki
    hát nem tudom, sztem mindenki aki cheatel az
  • Mészy
    Jó azt nem mondom, hogy gagyi, de 640*480 teljesen lebutítva kicsit illúzióromboló. Most 640*480 full grafika és tök jól megy, csak kicsit szögletes minden.

Más.
    Hány verseny után adja be a harmadik szintű nitrót és egyéb finomságot?
    Most kb. 55-nél tartok.
  • robotnyk
    le kellene tölteni valamivel... működik a link
  • Sonic13
    Kössz szépen a linket, de nekem nem müxik! Sok betűt meg számot írk ki és ennyi!
  • Sonic13
    Na az ilyenekre mondom én azt,h hogy szarember
  • zaki
    lol, nem tudom mi az élvezet a játékban az ilyeneknek
  • robotnyk
    találkoztam dragben egy k... khm, csíterrel:

• robotnyk
    NFS Patch
  • Sonic13
    Írjátok már le légyszi hogy honnan-hogy töltöm le a peccset!
    THX
  • Sonic13
    Írjátok már le légyszi hogy honnan-hogy töltöm le a peccset!
    THX
  • zaki
    nics mit, tedd azt :)
  • zaki
    mikor +nyered a versenyt, nyomsz egy restart race-t, és utána 1ből esc, leave race, kb ennyi
  • zaki
    collect rewards-os problema?
  • zaki
    vazze, milyen szekered van?
  • Sonic13
    Új sebességrekordom van!!!
    !!! 393,67 km/h !!!
    Igaz megfőtt a motor
  • Sonic13
    Hogy töltsem le a peccset? Mert nekem az az EA Check for Update nem müxik!
  • end
    hallotam róla hogy nagyon jó
    meg is tudom szerezni ha
    veszek gépet menni is fog
  • BaLeeX
    Na, most lettem ideges a gaméra.
    Összeszedtem 2147 rep pontot circuitokkal (igaz kedvenc pályámon mentem, nem nagyon tudtak megverni) erre beálltam egy olyan játékba ahol ugyanez a pálya volt csak visszafelé, aki csinálta a játékot annak volt 10e fölötti pontja, a győzelemmel nyertem volna 1900 körül.
    Egész jól ment csak majdnem elqrtam mert azhittem csak két körös de a végén 1-2mp-el nyertem, erre a célbaérés után ahol a statisztikát lehetne nézni egyszer csak kilépett a játék és visszadobott az asztalra...

Mentem már vagy 30 versenyt, egy ilyen nem volt. A pontokat ilyenkor megkapom? Vagy azt a quit to lobby után adják hozzá?
    Sajnálnám ha nem kapnám meg.
  • Pyx #7892
    töltsd le a pecset, olvass vissza
  • Pyx #7891
    megkapod a pontokat, de tölük nem vonják le
  • Sonic13
    Srácok miért van az hogy ha rámegyek a menüben az online-ra akkor lefagy?
    Nálatok volt ilyen?
  • Pyx #7889
    szvsz azzal a legkönnyebb driftelni, mással nemnagyon ment
  • HuAn82
    Sportszerűtlen egy emberek.
  • BaLeeX
    Kérdés: online ha kilépnek verseny közben az ellenfelek, akkor is megkapod a pontokat ha nyersz? (mondjuk 4-en vagytok és kettő kilép)
    Másik, hogy aki kilép attól meg levonódik a pont, mintha kikapott volna?

Csak azért kérdezem mert egyre gyakoribb, hogy megyek a versenyben, valaki nem tud megelőzni, esetleg nekimegy valaminek és utána szépen kilép.
  • Marcell
    Szerintem mx5-tel lehet a legjobban driftelni! Persze lehet csak azert, mert ez szoktam meg.
  • STLRR
    EKKOR EGY SZEMET BUZI GECI CSALO JATEKOT MEG NEM LATTAM!!!!!!!BASSZA MEG AZ A KURVA ea!!!VEGIG SE JATSZOTTAK A NAGY SZAR JATEKUKAT!!!!
  • Claptonic
    Pyx, most próbáltam ki a Miatát, azzal nem lehet driftezni. Hogy tudod te azt kordában tartani? Mondjuk én fullra upgrade-eltem.
  • Gerzson
    Haljátok!

második tounament-et végigvittem 2x és mindig kiszál windowsba nem tudok menteni

valaki küldön egy mentést
    [email protected]
    cimre

elsőre is kösz
  • shevy
    bandee hogy mentél annyit? én 20:38-nál nem tudok jobbat
  • Claptonic
    Jól van na, nekem eddig csak ilyen 60-70 ezresek mentek.
  • Pyx #7879
    ;)
  • Claptonic
    Yesss! Végre sikerült egy 186 ezres driftet nyomni! Tipp: agyontuningolt Impreza a 2es pályán! Szinte gyerekjáték. Csúcs a Subaru.