• Hamed
    Ugyanez, ezért töröltem most le az egészet iso-stul. Én nem fogok az idegosztályra kerülni egy gyökér játék miatt az szent...

Kb. a 80. versenyig eljutottam mediumon egy Civic-kel, aztán egy sima 4 körös circuit úgy felidegelt hogy hagytam a francba. Vagy ötvenszer megpróbáltam, nem ment. Aztán lecseréltem a verdát egy Skyline-ra, pedig reménykedtem, hogy végig tudom nyomni a kis Hondával amit megkedveltem. De bazze azzal se ment. Hiába hajtok mint az őrült, két derékszögű kanyar van azon a pályán ahol egyszerűen röhejes dolgokat csinál a gép. Akármilyen íven megyek rá gyorsabb, mint én. Próbáltam izomból fék nélkül, próbáltam kézifékkel, aztán sima fékkel kocc nélkül, sehogy se jó.

A végső lökést a következő adta meg: három sima kör után a negyedik közepén utolért az egyik. Nekilöktem a parasztot egy furgonnak, b-vel még vissza is néztem mekkorát csattant a majom. Volt legalább 6 sec előnyöm. Erre ez a szar csaló AI behozza fél kör alatt, úgy hogy kocc nélkül vezettem, majd az utsó 90 fokos kanyarban hátulról beleszáll a seggembe és felborít.

Úgyhogy erről ennyit. Szórakozzanak a fejlesztők a jó édes anyjukkal és dugják fel maguknak ezt az idegtépő fos játékot...