22257
-
#7785 Mitől van az, hogyha játszok a játékkal, 3-4 futam után lefagy a gép, és csak a Reset segít? -
#7784 Hi all!
Eljutottam a Progress 95 -ik kuldetesig Kurt's Killer Ride.
(Billentyuvel)Na itt mar szerintem lehetetlen nyerni a lentebb leirt AI csalasai miatt.
Jol elb..... ezt a jatekot.Kar erte.
Eredmeny.
Uninstall
Game Over!
Promi -
#7783 Hi olyan kérdésem volna, hogy miért nem látom a betük úgy 50%át a gameban. Win xp-m van, radeon9800, legujabb catalyst. Elöre is thx -
#7781 :D -
#7780 tessék? -
#7779 #7700
ROGER!Zaki -
#7778 Ugyanez, ezért töröltem most le az egészet iso-stul. Én nem fogok az idegosztályra kerülni egy gyökér játék miatt az szent...
Kb. a 80. versenyig eljutottam mediumon egy Civic-kel, aztán egy sima 4 körös circuit úgy felidegelt hogy hagytam a francba. Vagy ötvenszer megpróbáltam, nem ment. Aztán lecseréltem a verdát egy Skyline-ra, pedig reménykedtem, hogy végig tudom nyomni a kis Hondával amit megkedveltem. De bazze azzal se ment. Hiába hajtok mint az őrült, két derékszögű kanyar van azon a pályán ahol egyszerűen röhejes dolgokat csinál a gép. Akármilyen íven megyek rá gyorsabb, mint én. Próbáltam izomból fék nélkül, próbáltam kézifékkel, aztán sima fékkel kocc nélkül, sehogy se jó.
A végső lökést a következő adta meg: három sima kör után a negyedik közepén utolért az egyik. Nekilöktem a parasztot egy furgonnak, b-vel még vissza is néztem mekkorát csattant a majom. Volt legalább 6 sec előnyöm. Erre ez a szar csaló AI behozza fél kör alatt, úgy hogy kocc nélkül vezettem, majd az utsó 90 fokos kanyarban hátulról beleszáll a seggembe és felborít.
Úgyhogy erről ennyit. Szórakozzanak a fejlesztők a jó édes anyjukkal és dugják fel maguknak ezt az idegtépő fos játékot... -
#7777 ez a játék legfőbb hibái: nincs fizika, nincs törés, nincs replay, nincsenek rendőrök, nincsenek nappali versenyek, kevés a pálya, lehetne több verda is, és nagyon nehéz a játék, mivel a gép (nem szeretem ezt mondani), de úgy csal, hogy az már néhol nagyon idegesítő lenni -
#7776 ekkora kurvafaszu kis szar cheatet. latszik hogy buta hulye amcsiknak csinaltak. ennyier nyilvanvloan hogy csalhat a gep bazmeg. megyek a csavokam melllet, latom hogy jon veleszeemben egy kaminomn, majd nekimegy en meg megyek tovabb, erre az a kis geciputtony, nekem rantja a kormanyt hogy ot kikerulje. megolom komolyan, sztem most megy a kukaba ez az egesz szar. -
#7773 Na úgylátom mindenki ellépet aludni, énis mingyár kómásan borulok az ágyra, konkrétan a macskára mer megint ott alszik a dög a helyemen.
35-ös pálya. 6 kör, mingyár a start után egy 90 fokos kanyar. Semmi mással nem volt gondom, csak ezzel. Az indulásnál ugye nem volt gond, még lassú a tempó. De ahogy a kör végén beérek, ott a derékszögü kanyar, ha nem lassitok fullra elkapom a falat, ha lassitok, be tudom venni, de a nyomomban lihegö gép úgy húz el mellettem, mintha 180-al vette volna be!!!
Nem túlzok, kb 50x kezdtem újra ezt a pályát.
Abban a rohadék kanyarban tökmindegy mit csináltam, mindig vesztettem 2-3 mp-et, beért a gép, és leelözött. Úgy kanyarodni, ahogy ott csinálta (meglestem, mikor elöttem ment), hát komolyan mondom azért elég gáz, szegény ea-tól.
Tehát legyen erös az ellenfél, legyen kihivás a játék, de ne úgy, hogy az autókat ö madzagon rángatja, mintha nem lenne gravitáció, kerületi sebesség, stb, bezzeg amit én irányitok, vagy nem kanyarodik, vagy egy kis elvétett mozdulattól keresztbeáll az úton.
Kb másfél órámat rabolta el az a pálya. Bevallom, elment a kedvem. Lehet, hogy most alszok rá egyet, azt holnap nyomom tovább, de ha egyre sürübb lesz ez a csalás, amit a gép nyom, akkor nem fecsérelem rá az idömet.
Ja, és mondanom sem kell, hogy tökmindegy, easy-re vagy hardra állitod. Ugyanaz. LEgalábbis ez a pálya.
Shortcuton mentem, ami elvileg ugye rövidebb. Az elözö kanyartól kezdve orr-orr mellett mentünk, én lekanyarodtam a rövidebb útra, erre csak nézem a térképen, hogy a hosszabb úton úgy megy elöre, mintha állnék! Nyilván elém vágott, simán. Ezt megcsinálta a köv. 2 körben is.
Aztán ha elém ér, akkor meg lelassit, hogy vagy belerohanok, vagy mire leelözöm, nem tudok bevenni egy kanyart.
Áh, megyek aludni -
#7772 ?? -
#7771 ha a patch nemjo akor várd meg a holnapot.. akinek volt ilyen baja majd leírja. mondom.. azhem a területi beállításoknál kell babrálni. de lehet hogy nem jol emlékszem.. nemtom.. probáld ki.. rakd át a nyelvet angolra.. ha nem megy sehogy akkor használd más mentését.... -
#7770 ja rájöttem :-))))) -
#7769 Sziasztok srácok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy konkrétan micsoda az nforce-on debütált addon (60x5 mb)
(és leginkább honnan lehet beszerezni...) -
#7768 Hiába raktam fel a patchet ugyan az és ezért az első tournamentet be se tudom fejezni!
Valaki nem tud hozzá kódod hogy legalább autókat rakosgassak össze ha már játszani nem tudok!
Van erre legalább valami megoldás? -
#7766 :))) ne hari.. sajna csak xb és ps2.. talán esetleg pc.. nemtom.. de még a gc is be volt régen jelentve.:(( no midnegy.. sír gamez lesz..ps2-m meg talánugyis lesz a Gc mellett... pc re nem fogok annyira rágyurni.. persze azért egykicsit.. vagy mittom én.. majdmeglátjuk -
#7765 a beírásod elejét érdeklődéssel hallgattam, azt hittem én nem hallottam a játékról, erre írod, hogy konzolra jön. Kösz. ;) Azzal sokat érek. ;)
Azt látom, hogy konzolra finom cuccok jönnek... PCre csak a bénábbakat konvertálják. ;) -
#7764 van patch.. néz szét ezen az oldalon.. ha itt nem akkor a garage topik utcso két oldalán.. kersd a kék szinű linket! -
#7763 Majd jön az SRS:)) 20 licencelt auto.. a lényeg hogy ugyan az mint az NFSU.. Supra.. Celica... stb stb stb.. de élethű FIZIKA.. TÖRÉS!!!!! csomo upgrade meg bizbasz.. lányok tömtelege.. 20 db fulscreen video stb.. és a legszebb hogy ez CSAK KONZOLRA:((((((((((((((((((((((((
szal egyik szemem sír.. másik nevet!! -
#7762 SEGÍTSETEK!
Miért van az hogy mindig kilép a játék a windowsba!
Pl. ha mentek akkor az esetek 90%-ában kilép és a tournamentbe mikor mennék a következő futamra akkor meg hallom hogy kezdődik már a verseny de a betöltés képernyő van és nem vállt a játékra!
AMD 1700, Ati Radeon 9500- am van
Van esetleg ilyen problémára patch vagy valami ?
SEGÍTSETEK MERT NAGYON KIRÁLY A JÁTÉK DE IGY JÁTSZHATATLAN MEG NEM IS TUDOK TOÁBBJUTNI!!!! -
maxius #7759 Ez a rohadt gáma mindig kilép, ha futam jön, így mindent lehet, csak jáccani nem....miért lép ki? -
#7758 "Ez a játék nem a törésről és az osztott képernyőről szól."
Elég szubjektív ember vagy. Én nem SL törést akartam, h a HP2-ben lévő törést átrakták volna én már örülnék. Ez nem arról szól? Hát én speciel nem szeretem ha mandínerezhetek a fallal és megyek tovább nagy sebességgel. Persze tudom, hogy árkád, de a HP2-es horpadás sztem azért jó lett volna, de ez is szubjektív.
Ez nem az osztottképernyőről szól? MIértne? Mert te nem szereted úgy játszani? Én jobban szeretek élő ember ellen játszani...
Mondjuk a Trackmania-ban jól megoldották, elősször megy valéaki és a köv játékos az előző "szellemautó"jával versenyezhet. -
#7757 nálam azért hibáznak rendesen, legfőképpen ha besegítek egy kis hátsótáncolással. ;) -
#7756 Íjj szép! Nekem eddig csak 40000-es sikerult max... -
Bandeeka #7754 Hali!
Vki megtudja ugy csinálni a játékot hogy a statisztika hibátlan legyen? Vagy mindenki csak ugy megy..
Thx -
GDI #7753 thx -
GDI #7751 Valaki egy cd keyt pls.THX -
#7750 figy zaki!
nem tudnád a fejlécbe nagy betűkkel kiírni, hogy
"AUTÓKRÓL KÉPEKET A GARAGE TOPIKBA LÉCCI!"
és akkor talán kevesebb lenne a baki... ;) -
al^ #7749 "ZAKI ma 19:08 | Privát | Válasz | #7737
ne üvöltözz "
Apam, mint egy ovobacsi :) A csupa nagybeture az uvoltes anno IRC-en talaltak ki amikor meg csak karakteres volt, mivel baromira zavaronak hatott. Internethuszarok elore :) -
al^ #7748 "ZAKI ma 18:04 | Privát | Válasz | #7722
egy kicsit vegyél vissza, tudd, hogy kivel beszélsz "öreg" "
Apam, na kivel beszel? A topic gazda/moderatoraval? Akkor asszem be kellene huznia fulet farkat mert meg a vegen kitiltod a nicket amit hasznal, aztan mas neven kell irnia ha nagyon akar :)
Ekkora pofaval hogy lehet szuletni.... -
#7746 azért ők is elég sokszor fölakadnak a villamosra vagy erre-arra. én is végigtoltam. nem volt nehéz:) de asszem a game ennyi is volt. legalább a free ride lenne tényleg free ride... nem sok köze van hozzá -
#7745 én a 86. körül vagyok, de már nem is játszom a gameval, annyira bosszantó a gép csalása -
#7743 Pff hát ez a játék kész röhej, most jól felbaszta az agyamat. A gép sose hibázik, sose téved, mindig a seggemben van, ahogy hibázok már 3dik vagyok. Ennyi, itt a 90. verseny körül hagyom az egészet a picsába mert nem éri meg. -
#7740 rejtett fájlokat bekapcsoltad? -
#7738 windows\application data\ -
#7737 ne üvöltözz -
#7734 de, csak rejtett!
eszközök/mappa beállitásai/nézet/rejtett fájlok és mappák megjelenitése -
#7733 Kösze, ez a második, ... és tényleg könnyebb :) -
#7732 ne magyarázzál már nekem frapsről:DDD Próbálj már meg értelemes driftet előhozni amikor a felvétel miatt kb 5-re csökken a framerate -
#7730 Vki ha tud legyszi segitsen!!!!