Na úgylátom mindenki ellépet aludni, énis mingyár kómásan borulok az ágyra, konkrétan a macskára mer megint ott alszik a dög a helyemen.
35-ös pálya. 6 kör, mingyár a start után egy 90 fokos kanyar. Semmi mással nem volt gondom, csak ezzel. Az indulásnál ugye nem volt gond, még lassú a tempó. De ahogy a kör végén beérek, ott a derékszögü kanyar, ha nem lassitok fullra elkapom a falat, ha lassitok, be tudom venni, de a nyomomban lihegö gép úgy húz el mellettem, mintha 180-al vette volna be!!!
Nem túlzok, kb 50x kezdtem újra ezt a pályát.
Abban a rohadék kanyarban tökmindegy mit csináltam, mindig vesztettem 2-3 mp-et, beért a gép, és leelözött. Úgy kanyarodni, ahogy ott csinálta (meglestem, mikor elöttem ment), hát komolyan mondom azért elég gáz, szegény ea-tól.
Tehát legyen erös az ellenfél, legyen kihivás a játék, de ne úgy, hogy az autókat ö madzagon rángatja, mintha nem lenne gravitáció, kerületi sebesség, stb, bezzeg amit én irányitok, vagy nem kanyarodik, vagy egy kis elvétett mozdulattól keresztbeáll az úton.
Kb másfél órámat rabolta el az a pálya. Bevallom, elment a kedvem. Lehet, hogy most alszok rá egyet, azt holnap nyomom tovább, de ha egyre sürübb lesz ez a csalás, amit a gép nyom, akkor nem fecsérelem rá az idömet.
Ja, és mondanom sem kell, hogy tökmindegy, easy-re vagy hardra állitod. Ugyanaz. LEgalábbis ez a pálya.
Shortcuton mentem, ami elvileg ugye rövidebb. Az elözö kanyartól kezdve orr-orr mellett mentünk, én lekanyarodtam a rövidebb útra, erre csak nézem a térképen, hogy a hosszabb úton úgy megy elöre, mintha állnék! Nyilván elém vágott, simán. Ezt megcsinálta a köv. 2 körben is.
Aztán ha elém ér, akkor meg lelassit, hogy vagy belerohanok, vagy mire leelözöm, nem tudok bevenni egy kanyart.
Áh, megyek aludni