Tegnap save-eltem egyet, és hirtelen felindulásból lecseréltem a jólbevált Miatámat egy Subaru 2003-ra. Láttam ugyan, amit már itt beszéltünk, hogy minden paraméter lecsökken 1-3 pöcökkel, de mondom próba cseresznye.
Be is álltam a köv. drag-re, ami jött az underground racemap-ben, nekiiramodtam, és elsöre vagy 4 mp-et vertem a többiekre (gondolom valahol karamboloztak, de az elejétöl fogva vezettem).
Aztán nyomtam egy sprintet a köv. pályán (talán 25. körül?), kicsit mintha nehezebb lenne, lomhábban kanyarodik, de 2 újrakezdés után már mexoktam, és simán nyertem.
Namost 2 dolog lehet :
- vagy alkalmazkodik a gép hozzám, és médium nehézségi szinten még egy trabanttal is lehet nyerni, feltéve ha ügyesen mész végig a pályán (azaz : végsebesség független a verseny, a gép alkalmazkodik hozzád, ha max 100-al birsz menni, akkor ö is max annyival megy, a verseny a kanyarok jó bevételén, stb-n múlik)
- bát a pöckök szerint lassabb, lomhább a jelenlegi subaru, ez mégsem igaz. Lehet, hogy a Miatánál a 10 pöcök azt jelenti, hogy pl az eredeti 10mp 0->100-ra gyorsulást pl 5 mp-re szorithatod full tuninggal, mig a subarunál 3-ra (azaz van még 2 plusz pöcök, de ezt a 10db-ba zsúfolták bele, azaz minden egyes szintlépés a Miatánál 1 pöcök, a Subarunál 0.8, hisz több a fejlesztési lehetöség)
Nembaj, ha nem értitek, már énis belekavarodtam...