22257
-
#7472 Kézifékkel driftelj, és akkor sima ügy a 100 körüli eredmény. -
#7471 online vannak 2-3 milliós eredmények is driftnél.és online hogy elölről kezdjél mindent az alalpokról és ne versenyezhess mással mindig csak azonos szintűekkel,miért nincs ilyen ? gáz hogy mindenki skylineal száguldozik. addig ne is játszak online amíg az nincs meg ? ill. hanyadik versenynél adják ? -
#7469 Nekem tegnap driftben sikerült 63.000-et összecsikorognom a Miatámmal (lvl1-es cuccok vannak még csak rajta). Én már ezen is csodálkoztam. Mondjuk koccoltam néhányszor a falat is.
Hogy lehet 145-öt? Végig az oldaladon csúszol??
Traffic : valóban igaz, hogy ha beletafáltam egy teherbe, restart, akkor legközelebb is ott volt. Ez már a demónál is feltünt, ahol ugye 1 gyorsulást lehetett kipróbálni, és ott az utolsó keresztezödésben az ugrató elött mindig keresztbement egy autó. Gyakorlatilag úgy kellett felfogni, mint egy mozgó útakadályt, nem mint véletlenszerü tényezöt. -
#7468 Nekem úgy sikerült, hogy a kanyarokat bár kézifékkel veszem, épp csak egy pillantra nyomom meg, nem a kanyar végéig. Ja, meg ez a "Hard" fokozaton sikeredett, ott meg több pontot is ad...
A gyártók logóját lehet-e festeni, ha igen hogyan, ha nem hogyan? -
#7467 Én is örülök ha a vége lesz annyi....
Viszont nekem a sokat szidott Impreza bejött a csúszkálásnál. -
#7466 145 655 pont?! örülök, ha összesítésben szerzek annyit :P -
#7465 Driftben mi a rekord? Nekem sikerült 145 655 pontot szerezni. Lehet, nem nagy szám, de baromi büszke voltam magamra...
Amúgy még mindig Acurával vagyok, elég jól teljesít. A Drag-eket általában megnyerem, bár elég szivatósak ezek a mocskok.
Az is gáz, hogy nem tudom keresztbefordítani az ellent... -
#7464 valaki írta, hogy be lehet kapcsolni a visszapillantó tükröt.
Ez a hátsónézetes képre is igaz, vagy csak a "belsőre"?? -
#7463 Azért mire kiismered ezt a rohadékot, párszor elszidod az anyját is...
Én pl. tudtam, hogy x kanyarban a 2. sávban jön mindig egy autó, bementem az 1. sávba és akkor ott jött...
Persze ezt cak akkor csinálta amikor vezettem az utolsó körben.
viszont az autó szépítgetést imádom, ha lesz időm kimentem magamnak egy könyvtárba az összes olyan összeállítást amit létrehozok.
nem tudom ki hogy van vele, nekem kevés a pénz arra, hogy minden spoilert, lámpát, felnit stb. megvehessek. -
Legion #7462 Ennek a játéknak a tulajdonképpeni lényegét a TRAFIK elhelyezkedésének ill. mozgásának teljes körű, részletes kiismerése jelenti. Ez egy kihívásokkal teli és igen hosszan tartó feladat, jótékonyan megnyújtva a játékidőt.
Élmény szempontjából is kiemelkedő jelentősége van, a további beépített feature-ök, mint pl. versenyek megnyerése, car tuning stb. csak kiegészítő elemként funkcionálnak.
Minden elismerésem a készítőké! -
Nonoo #7461 mindenhol van valamiféle késés. Én emlékszek rá hogy a Diablo 2-ben még lan-on is volt késedelem pedig ott nem volt semmi csak kábel a két gép között. Gondolold el ha egy amccsi vagy egy ázsiai gyerekkel játszol mit jelent ez a hálózatnak. -
#7460 Egyébként én még nem jáccottam online csak az NFSU-val!
A többi jatekban is ilyen szarul van megcsinálva?
-
#7459 Tehát ha nem egál a connection akkor ez van?
Nekem mindig fullon van! -
Nonoo #7458 ez szerintem az atviteli sebesség hiányával magyarázható. nem ugy kapod az adatot ahogy ő jatszik(lasabban)ezért latod másként. pl: össze-vissza cikázó autók a pályán. -
#7457 nono: találkoztam! Megyek a pályán elindulok aztán a negyedénél valami furcsa történik, mintha valaki előre szárnyalt volna!
Nézem a map-ot sehol senki elöl!
Mint a végén kiderült- csak azért nem láttam mert gecire elöl volt!
A 40mp- s kört 22mp alatt tette meg!
Azt hittem szétdurranok!
Ja a másik az hogy vannak olyanok is: akármerre csusznak, nekimennek a falnak, vagy felborulnak berakja egyböl elém ugyanolyan gyorsasággal!
Nagy Geciség ez!
Ilyenkor kell leave race aztán nézhet hogy nem kap pontot: álltalában én vagyok a Host!:)))
Melyik szobába vagytok most?
7453-ra nem tudtok választ?
-
Nonoo #7456 Tudom, jól nyomod!!! Nekem is van 20.50-es időm, de azt nem hiszem hogy ugy lehet menni 20.10-et hogy egyetlen perfect váltása sincs az ürgének és 390 km/h a végsebessége.(Inf nos)!!! -
#7455 Ajánlom : Options > Car > Stability Control : off -
#7454 20 körül még simán (engem is láthattál ), az alatt sztem már csít mert 17-18as időket menni sztem lehetetlen... -
#7453 Hellotok!
Tegnap valaki azt mondta van 1.2-es pecs! Igaz?
Mit tud? -
Nonoo #7451 Nekem az Online-modban az a kedvencem mikor nem hadja hogy megelőzd, pedig jóval gyorsabb vagyok az ellenfeleknél. Akar merre váltok sávot mindig bejön elém. Vagy az is fair play mikor fellök a fákra. Összeszedtem lassan 3000 pontot és utálok ilyenek miatt veszteni, ha valaki gyorsabb az oké, de nem b****k ki vele ilyen módón.
Találkoztatok már cheates gyerekkel akinek igen csak 20 körüli vagy alatti az eredménye??
-
#7450 hoy
ez egy árkád játék, úgy is viselkedik, sztem nem érdemes valós elemeket keresni benne
viszont jól lehet zúzni vele, meg szép is, meg el lehet tölteni 4-5 órát naponta autófestegetéssel...:)) -
#7449 A béna civil autok akik gyök 2-vel közlekednek, és a rohadt sarkok, amelyekre maguktól fordul a kocsi, nos azok ROHADJANAK MEG!
Nagy perverz állat lehetett aki ezeket belerakta! -
#7448 Tegnap save-eltem egyet, és hirtelen felindulásból lecseréltem a jólbevált Miatámat egy Subaru 2003-ra. Láttam ugyan, amit már itt beszéltünk, hogy minden paraméter lecsökken 1-3 pöcökkel, de mondom próba cseresznye.
Be is álltam a köv. drag-re, ami jött az underground racemap-ben, nekiiramodtam, és elsöre vagy 4 mp-et vertem a többiekre (gondolom valahol karamboloztak, de az elejétöl fogva vezettem).
Aztán nyomtam egy sprintet a köv. pályán (talán 25. körül?), kicsit mintha nehezebb lenne, lomhábban kanyarodik, de 2 újrakezdés után már mexoktam, és simán nyertem.
Namost 2 dolog lehet :
- vagy alkalmazkodik a gép hozzám, és médium nehézségi szinten még egy trabanttal is lehet nyerni, feltéve ha ügyesen mész végig a pályán (azaz : végsebesség független a verseny, a gép alkalmazkodik hozzád, ha max 100-al birsz menni, akkor ö is max annyival megy, a verseny a kanyarok jó bevételén, stb-n múlik)
- bát a pöckök szerint lassabb, lomhább a jelenlegi subaru, ez mégsem igaz. Lehet, hogy a Miatánál a 10 pöcök azt jelenti, hogy pl az eredeti 10mp 0->100-ra gyorsulást pl 5 mp-re szorithatod full tuninggal, mig a subarunál 3-ra (azaz van még 2 plusz pöcök, de ezt a 10db-ba zsúfolták bele, azaz minden egyes szintlépés a Miatánál 1 pöcök, a Subarunál 0.8, hisz több a fejlesztési lehetöség)
Nembaj, ha nem értitek, már énis belekavarodtam... -
#7447 Én még nem találtam rá módot, de mivel az előadó, és a szám címe ugye megvan, simán rákereshetsz a p2p programokkal (én így szedtem le a jobbakat, most is a Lil'Jon - Get Low -ot halgatom )... -
#7446 kösz -
#7445 Viszont 2x is meglepett azzal a gép, hogy az utolsó kanyarban az elöttem lévő autó magától nekiment egy kocsinak, vagy oszlopnak és én full nitróval meg tudtam előzni és nyertem.
A Skyline-nal simán menyertem a 86-96 közti versenyeket 1 óra alatt. -
#7444 Sokáig nem értettem, hogy miért írogatja a neveket és autókat az időmérő résznél a képernyőn. (hisz nem az a lényeg ki és milyen autóval van mögöttem, hanem, hogy mennyire)
Aztán jött a megvilágosodás, amikor az egész mezőnyt felkentem az oszlopokra, és az így kialakult 8 mp-es előnyt egy ilyen átváltáskor 4-re, majd a következőnél 1-re csökkentette. -
#7443 Ki lehet valahogy szedni a zenéket a játékból? -
#7442 sajna MÉG (szvsz) nincs -
#7441 hát lan-os játékmód nincs benne de vagy kiadnak egy szerver-t hozzá vagy valami paccset vagy lelkes emberek mint a GTA -nal megmoddolják -
#7440 A Patch1-et leszedtem, le is van crackelve,de LAN-t nem találtam benne, pedig számomra az lenne a leglégenyesebb.
Azért kösz -
donpedro #7439 Néhány oldallal korábban be volt linkelve az online patch, azt szedd le. -
#7438 #7355 -
donpedro #7437 Szerinted én milyen verzióval játszok? Lehet, nem tudom miért, és hogyan de lehet. -
#7436 Crackelt verzióval gondolom nem lehet Online-on játszani. Vagy van vmi megoldás rá? -
#7434 Hi.
Én azt kérdezném, hogy megoldható-e, hohy helyi hálón lehessen játszani? Leszedtem a patchet, de nem találtam benne LAN-t. -
donpedro #7433 Arról nem is beszélve, hogy mindhárom verseny loss-ként került be a statisztikámba, így 50% helyett van 26%. Király. -
donpedro #7432 Hát ezt nem hiszem el, most 62 pontom ugrott. Még mindig 103-nál vagyok, pedig már 226-nál kéne járnom. Ez így egy rakás szar. -
donpedro #7431 Faszom, miért nem kapom meg a pontokat, ha megnyerek egy online meccset? Ranked game, circuit, a statisztikában írja, hogy nyertem 42 pontot, de a rankingsben nem jelenik meg. Ráadásul ez ma már másodszor fordul elő. -
donpedro #7430 Kész van végre az összes rohadt verseny!!!!
Még jó, hogy a vége ilyen nyugisra sikeredett, különben tárt kapukkal fogadott volna minden szanatórium. :)