Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
kiköpött Russell Crowe 😛

gyraph
Ez az akart lenni rögtönözve: #3498 ...azonkivül még jónak tûnik az AI, mert lökdösnek rendessen vissza. Ja és isszonyat mennyiségû cuccot lehet pakolni az autokra.
De keveset nyomtam még...nyomulok vissza.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Sonajk @:o)
Nyugalom, a hosszú féregtelenség ritka. 😊)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Fefe
Nem

Ti nem féltek a féregtõl? Csakmert én tiszta para vagyok!

A hitetlenségedre csak ennyit.

http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=992286338&order=reverse&index=2

#1774-es hozzászólás felsõ kép bal felsõ sarok.
Vetted az adást nyuszikám?

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Fefe
Én is majd holnap nyomom de a letöltést meg a telepítést azt még mecsinálom. Mert ha még elkezdek vele nyomni akkor a sz.gép mellõl megyek melózni komásan😊

zaki
hááát nem tudom... mondjuk 3-3,5 óra a game + min fél óra amit lenyomok + cd-k írása, hááát inkább reggel nyomom majd

Fefe
Farnkón 38 vagy?

Fefe
Hi Gyraph. Nem tartasz egy kis beszámolót 😊)

bzoley
Zaki fogsz te aludni? Még vagy négy óra, ha fullos a cd2. Megvárod?

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

zaki
amocsok 😊

Errõl pedig csak annyit, hogy nagy ló...sz gifet még nem találtam (szerencsére) a NET-en. Ha esetleg tudna valaki küldeni egyet, szívesen elküldöm a számodra. Remélem most boldog vagy (legalább egy kicsit).

zaki
na leért az 1es cd 😊

gyraph
Hi Zak! Persze... 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

zaki
😛PPPPP

zaki
üdv Gyraph! megvan már a game?(!)

"Vicces egy legény" ???
Így 38 évesen. Köszönöm.
Ellenben szerintem legénykorban a 18 éves és a két 17 éves fiam van inkább, mint én. Szóval, ha gondolod, tényleg szeretettel várunk egy baráti -ra.

Dj Csaba
Megvan???

öhh boccs de idejössz kötözködni és még neked áll feljebb?
Fogadjunk azt sem tudod hogy ez milyen játék szimulátor-e vagy stratégia! 😄
gyraph
Gyönyörûek lettek a gémben az átvezetõ animációk és az intro sem egyszerû...még most is ráz a hideg. Mintha az irányitáson is korrigáltak volna 1 picit, de ez lehet, hogy csak annak az érzete, hogy az elején elég fapados verdával lehet nyomulni. Na megyek vissza....

12346
annyira meg egyáltalán nem jó game, hogy már a megjelenés után rögtön meglegyen vagy fizess érte😊))))

Atika :o)
de nekem ma kell ha mar valami akkor legyen meg ma nem 😉))

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

bzoley
Elmentem Fekuszt nézni, vacsit fõzni. Akinek lejött jó játékot, akinek még nem, kitartás Jó éjt mindenkinek.
bzoley - Szupergamez fórum - Budapest

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

Dj Csaba
MEGVAN????

Dj Csaba
Most írtam a percen, na jó 2 perce!!!

Te meg szánalmas!

12346
ha nem találod, akkor holnap már tuti le fogod kapni. mp2 is ilyen volt. elsõ este pár arcnak volt csak, aztán másnap dél körül már szinte nem volt olyan ember, akinek ne lett volna meg.

Fefe
Nekem? Mikor írtad? Még nem jött meg

bodesz
sosem olvasol privát üzeneteket?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Bandee
hehe, jön már 😛 privát hely

Fefe
Én nem értem,hogy egyeseknek miért jó így elrontani a hangulatot. (Nem rád értettem)Nem értem,hogy mi a jó ebben.

CELL StormBird
Téteket megtenni 😊

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Dj Csaba
Szvsz!!!! FEFE!!!

Írtam neked egy e-mailt. Nézd meg lécci, és reagálj rá!!!!

THX!!!

Babám!
El kell, hogy keserítselek. Most sem fogsz +verni te ittennék senkit sem. Ellenbe, ha gondolod szívesen látnálak itt minálunk. Csak egy meccsre gondoltam és nem vasorára (még mielõtt félreértenér).

akkor bela vagyok bazz :o(

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Fefe
Szerintem elég sokan megvárják😊

Mayday
Fenn van 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

12346
mer béla vagy😊))

Davidus
TÖRPE VAGYOK BAZMEG!!????!!

V9ykn8_TZL0

CELL StormBird
Nekem is mindjárt az elsõ cd.
De a másodikat is megakarom várni 😊

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

zaki
lol, jó duma

na bazz en nem latok egy lanosnal se jatekot de mind1

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Leszedjem és elküldjem neked ?

Fefe
#3446 ezzel nem volt gondod

zaki
jeee, nekem mindjárt lent van az 1. cd-n

Elõre is thx.
Akkor ha sor kerülne rá, megkérnélek légy a managerem

Fefe
MOst a letöltésnél 3 van de azok is off. Maga az oldal megy csak a Nocd-t nem tudom leszedni

Törölt felhasználó
Még annyit, hogy a könyvtárstruktúrát elnézve nagyon könnyü lessz custom autókat hozzátenni/letölteni/módosítani. Minden autónak 3 fileja van, egyértelmû elnevezésekkel: fizika stb, szóval lesz itt modding ezerrel
zaki
ok, én veled vagyok