• CSOCSO
    komoly nem vágom ezt a buzi kis játékot.. már azt se hogy egy köcsög skyline miért megy jobban a semmiben nem különbözik a suprátol?? a skylineval elmentem 4 esben ott ahol a suprával csak 3 asban tudtam.. beszélek éppen a derékszögű kanyarokrol.. 7 körös verseny.. supra.. gonoltam mediumban meglesem.. erre az első kanyar után felvette a két auto azt hogy full 3 mp ra vannak tőlem.. és akármit csinálok(!!!!!!!!!)ha szétnitrozom az agyam!! ha felborulok és ujrakezdem resettelve az autot akkor is 3 mp marad köztünk..szal ez milyen dolog??? ezt ugymegkérdezném a kurva EA stábtol amikor elöttem állnak és kezemben van egy m16 os karabin kis buzik.. okéé.. menjünk ízibeeeeeeeeee.. oksika.. be is teszem.. erre máér csak az első auto van tőlem 3 mp re.. a második a seggemet nyaldossa.. jolvan akkor talán probáljunk meg egy másik autot.. mi más lehetne.. skyline.. betesz.. gyorsulásilag nemjobb mint a supra.. de már első kanyarban éreztem hogy a gravitáciot meghazuttolva veszi be 300 al 6 osban a kanyarokat!!!!.. utolsó elötti kör.. megyek 4 esben 180 al a derékszögűbe (!!!!) tök jol veszem a kanyart erre egy kamikaze(!!!!!!!!!!!!!!!!) kocsi nekemront 400 al!!!!! nem épphogynekem jön.. nem nkem csuszik.. hanem 400 al orral belém a derékszögű kanyar közepén amitől mind a ketten kiestünk a pályárol át a susnyásba!! hát mi ez bazmeg????????????????????
    okééééé.. gyorsan reset.. megy is mint atom.. 4 kanyar van hátra.. erre bejön a kis szar s2000es.. negyed akkora motorral de persze bejön és hiába nitroztam nem hoztam be az autot.. hát és ezmiez?????????????????????? nitrozom a másik nem és nem érem utol az egyenes szakaszban..... mi a fasz van veletek ea????..