22257
-
#7212 sztem is, csak nagy volt :) -
#7211 Szerintem jol nezett ki a kep! :(( -
#7210 Beleneztem a jatek konyvtaraba (Cars mappa) es felfedeztem par erdekesseget:
AMBULANCE
FIRETRUCK
HATCHBACK
PARCELVAN
Mhhh... Van olyan aki (mar vegigvitte a jatekot) es kapott valami extra bonusz autot? :)
Vagy ezeket csittel lehet elerni? -
#7209 szép-szép, de ezt most törölni fogom :) legközelebb kisebb képet nyomj be... -
#7208 Ááááá dehogy csak szar volt PrtSc-t meg a kormányt fogni egyszerre :DDDD -
#7207 aha és valszeg azért is vagy utcahosszal lemaradva mert nem sokat látsz a pályából:P -
#7206 Na végre.....szal nitro effect rulez :)))))) -
#7204 mé nem tudom ezt az 1 rohadt képet betenni ide? -
#7203 aludj rá egyet -
#7202 -
#7201 -
#7200 jolvan.. ennyi.. nem érdekel.. nemtom mit lehet még nyerni 103 feladat felet.. de mostmár rohadjon meg.. nem játszom tovább.. ha esetleg vanmég valami nyerhető vagy valami.. akkor valaki segítsen csítügyiéleg megnézem milyen kiegászítők maradtak aztán törlöm ezt a szart -
#7199 -
#7198 -
#7197 szerintem meg inkább feküdj le, pihenj egy kicsit, és majd holnap biztos megcsinálod a versenyeket, kicsit túlpörögtél :))) -
#7196 bocs azt akartam mondani hogy egy nitro hang SE!!!!!!!!!! és rámver 3 mp-t -
#7195 neee ezt nem bírom idegligeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hát utcso elötti kanyar vazze egy kurva nitro hang és 3 mpt ver az s2000 a skylineomra....nemtom kit mondani olyan idegvagyok gyöngyözik a homlokom .. melegem van bázzz... felkötöm magam és leírom hogymé tettem.. jutassák csődbe az EA-t és az agész Stáb HARD fokozaton nyomja minden nap minden percben ezt a szutyot.. aki nem viszi végig 1 nap az egészet azt seggbekurva egy gorilla!!! -
#7194 gyerekeeeek.. neeeeeeeeeeeee.. ESKÜSZÖM A SAJÁT ÉLETEMRE!! NEM HAZUDOK .. de ilyen törént most velem hogy megyek megyek és van a kis alagutas S kanyar amiután van a két derékszögű kanyarocska.. megyek 4 esben a végén az autonak erre hátbaver ugy az egyik auto hogy 2 szer pördültem!!!!!!!!!!!!!! 2SZER!!!!!!!!!!!!! komolyan mondom fel kéne venni mert ez hallatlan!!!!!!!!!! már tuom miért ninsen replay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#7193 nyomom nyomom a nitrot és egyszerűen az ellen velem gyorsult.. de ő nem nyomott nitrot -
#7192 AZTAKURVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rx7 es jön ögöttem.. hallom hogy 2 mp re nyom egy nitrot.. erre eljön mellettem 1.2 mp elönyt szerezve.. nah mondom rohadjá meg.. nyomtam 5 mp ig a nitrot és NEM HOZTAM BE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na mégegyszer aki nem értené a dolog súlyosságát:
NEM BÍRTAM BEHOZNI A BUZI AUTOT NITROVAL! -
#7191 azhem törném darabokra a cd-t ha eredetibe lenne meg... -
#7190 kis buzi játék.. 98-102 ig mindentnyertem suprával elsőre mediumban.. mostmeg ezt csinálja.. -
#7189 komoly nem vágom ezt a buzi kis játékot.. már azt se hogy egy köcsög skyline miért megy jobban a semmiben nem különbözik a suprátol?? a skylineval elmentem 4 esben ott ahol a suprával csak 3 asban tudtam.. beszélek éppen a derékszögű kanyarokrol.. 7 körös verseny.. supra.. gonoltam mediumban meglesem.. erre az első kanyar után felvette a két auto azt hogy full 3 mp ra vannak tőlem.. és akármit csinálok(!!!!!!!!!)ha szétnitrozom az agyam!! ha felborulok és ujrakezdem resettelve az autot akkor is 3 mp marad köztünk..szal ez milyen dolog??? ezt ugymegkérdezném a kurva EA stábtol amikor elöttem állnak és kezemben van egy m16 os karabin kis buzik.. okéé.. menjünk ízibeeeeeeeeee.. oksika.. be is teszem.. erre máér csak az első auto van tőlem 3 mp re.. a második a seggemet nyaldossa.. jolvan akkor talán probáljunk meg egy másik autot.. mi más lehetne.. skyline.. betesz.. gyorsulásilag nemjobb mint a supra.. de már első kanyarban éreztem hogy a gravitáciot meghazuttolva veszi be 300 al 6 osban a kanyarokat!!!!.. utolsó elötti kör.. megyek 4 esben 180 al a derékszögűbe (!!!!) tök jol veszem a kanyart erre egy kamikaze(!!!!!!!!!!!!!!!!) kocsi nekemront 400 al!!!!! nem épphogynekem jön.. nem nkem csuszik.. hanem 400 al orral belém a derékszögű kanyar közepén amitől mind a ketten kiestünk a pályárol át a susnyásba!! hát mi ez bazmeg????????????????????
okééééé.. gyorsan reset.. megy is mint atom.. 4 kanyar van hátra.. erre bejön a kis szar s2000es.. negyed akkora motorral de persze bejön és hiába nitroztam nem hoztam be az autot.. hát és ezmiez?????????????????????? nitrozom a másik nem és nem érem utol az egyenes szakaszban..... mi a fasz van veletek ea????.. -
#7188 Szerintem nem csak azert erdemes hardon nyomni, hogy tobb penzed legyen, hanem hogy nagyobb legyen a kihivas! :) Vegulis ezert jatszom.
Mondjuk az tenyleg gaz, hogy sikerul szert tennem ugy 10mp elonyre, aztan a vege fele megis konnyen behoznak. Soxor olyan is van, hogy mar rohadtul ismerem a palyat, hiba nelkul megyek padloval vegig, de a rohadt gep igyis odaver. Aztan restart, csinalok egy-ket hibat megis megnyerem 4-5 masodpercel. Ki erti ezt?? :)
Penz az tenyleg van dogivel, ezert nincs semmi ertelme. -
#7187 ilyen gyenge gyorsulással? Hát ennél még egy Golf is jobban gyorsul:) -
#7185 ha figyelmesen hallgatod, szoktak ők is nitrózni, méghozzá még kanyarokban is:DD És látszólag végtelen van nekik, mert minden körben hallani ahogy durrogtatják! -
#7184 van trainer, de engem annyira nem érdekelnek a csicsák:) -
#7182 Én a 7 körössel szenvedtem sokat.
Nincs valami trainer, amivel az összes unique body upgradet megkapjuk? -
#7181 én az 5x-edik után már csak Easy-ben mentem mindenhol. Fene fog ezzel a csaló géppel szenvedni:) -
#7179 Kurt izéjét? Az a leggecibb:) -
#7178 ja nem azt tényleg nem lehet. Viszont lehet online menni az undergroundban használt autóddal, amiben meg benne vannak azok is. -
#7176 én is begyűjtök mindent de én nem veszek minden körbe új szájd szkörtöt pl csak egyet amikor lehet az új közül választani , max 2x cserélem le egy levelben :) -
#7174 de én a tj féle dolgokra gondolok, te is ? -
#7173 igen ám de lökhárító upgrade nem minden kör végén van :D -
#7172 én úgy vettem észre csak manifüggvény, de nem biztos -
#7171 az viszont eléggé idegesit hogy a junik itemeket pl teljes szpojler, nem adja meg az összeset ajándékba a legvégén
megtehetné a kurva köcsögit :) -
#7169 Bele lehet pakolni a megszerzett cuccokat az onlineban választható autókba is. -
#7168 szerintem nem ,de ezért sincs értelme tulajdonképpen hardon menni végig még ha tudsz is mivel pénz nem számít mint már megbeszéltük :) -
#7167 jut eszembe...hatalmas kérdés.. ha van egy olyan upgrade amit nem veszek hanem nyerek egy embertől.. akkor az változik nagyságilah na mondjuk nem easy-n csináltam a futamot hanem hardon?? vagy ez a easy hard stb csak mani függvény? -
#7166 lenne egy kérdésem amit junik itemeket ad viszont nem tudod átpakkolni az online játékba ha más kocsival akarsz menni igaz?
2. és junikkal meg sokkal jobb a kocsi :) legalább is igy vettem észre :)