• Andie
    Tegnap száguldok mint állat az utolsó körben azon a pályán, ahol a cél elött van 3 bukkanós lejtö a föutcán. 200-al repesztek lefele, hát a második lejtönél, már épp elemelkedne a kocsi, mikor a semmiböl elöttem terem egy taxi. Repültünk vagy a célvonalig mind a ketten, öröm volt nézni. Namost vagy nem látható be a pálya a bukkanó miatt (külsö-távoli nézetben voltam), vagy a semmiböl képes a program autókat odateremteni eléd.
    Ha már itt vagyunk, megjegyzem azt is, hogy megfigyeltem : külön figyelmet fordit arra a proggi, hogy a lehetö leghüjébb helyekre tegyen be forgalmat elénk. Van pl az a rész, ahol ketté ágazik a pálya egy templom(?) körül. A gép rendszeresen jobbról megy, mert onnan szinte egyenes be lehet száguldani a keresztezödés utáni útra, mig ha balra mész (ebbe könnyebb besodródni), akkor egy nagy kanyar árán lehet csak bevenni a keresztezödést. Namost itt igyexem énis mindig a jobboldali utat választani, de hogy hogynem? mindig van egy teherautó azon a 100 méteres szakaszon!
    Vagy pl mikor a sikátorban kell felfele száguldani, törni össze a roadclosed táblákat, hogy aztán a felemelt hidon átzúghassunk (kicsit 2F2F feeling? :) - oda is mindig betesz egy személyautót. Hát mi a jóistent keres ott a lezárt sikátorban egy autó? - rajtunk kivül.
    Nemelég, hogy rossz az út, dobálja a kocsit mint állat, még rendszeresen belezúgok egy tötyörgö vén fószerbe is.

Realitás : nekem nagyon hiányzik a törés. Lehessen ki/bekapcsolni, ahogy HS-ben volt, de amikor 200al frontálisan megtöröm a gépet, vagy az ellenfél zúg bele a szemközt jövö járgányba, hát ne mehessen már tovább 200-al, mintha mise' történt volna?!
    Azt tapasztaltam, hogy egy ilyen frontális - repülös - pörgös ütközés után 99%-ban úgyis restart van, mert nincs esély behozni a lemaradást. Viszont a gép igen szépen hibázik, és soxor még úgyis lenyom a 3. kör végére.