Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nforce
De mi benne a tömörítetlen?
Vagy valami plusz is belekerül a pc-shez képest?
Na mind1 elkezdem szedni aztán max emulátor

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
😉
<2003-11-17 @ 16:41 - ZeroCool>2003-11-17 @ 16:41 - ZeroCool> (kommentek: 13)
Ugyan nem szoktam bolti megjelenést kihírezni, de gondoltam ezt jobb, ha tudjátok. Az Electronic Arts a mai napon kiadta a Need for Speed Underground PS2-es, Xbox-os, GameCube-os és PC-s változatát is. Sajna a hazai megjelenésre még egy csöppet várni kell, de azért örülhetünk, hogy eljött ez az idõpont is 😊 Bõvebb infó itt.
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
www.gamestar.hu
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
na.....mikor jon ki mar a game, faxom😞
Mindenesetre jo lenne egy dvd verzio belole pc-re is! Ejha!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A GAME valószínûleg 2CD lesz, de úgy tudom lesz DVD kiadás is több animációval és kiegészítõvel. A PS2 verzió hiába 1900Mb OTT NINCS TÖMÖRÍTÉS!
A HP2 azért más, mert ott az autókat (a vázat) 1DB pixelhalmaz alkotja, mig itt legalább 30!
Szerintem akkor adják ki amikor akarják, mivel még a karácsonyi szezon messze van. és így nem lesz akkora a bevétel, mintha csak 1, esetleg 2 héttel adják korábban.
Csak ennyit akartam!
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!