• Blasta
    Hali!
    Kritizálnám a gémet!
    Szóval arra jöttem rá (és egyben ez az egyetlen nagy hibája a játéknak), hogy nincs a gémben KOCKÁZAT és különösebb MOTIVÁCIÓ!!!!!!! Értem ez alatt:

-Az autó nem törik. Vagyis nem ekll rá vigyázni, és nem kell azon törd a fejed, hogy miből fogod rendbe hozni. Ez pl. nagyon jó volt a régi Porche Unleashed-ben! Nem olyan nagy gáz, de akkor is.
    -Minek van pénz? Az autókat nem cserélgetheted, csak igen lassan. AKkor is a régi autód összes tuningja átkerül az újra. Ami alkatrészt meg optikai tuningot rá tudsz rakni, az a későbbiekben fillérekbe kerül. hiába van lóvéd, ha nem lenne az se lenne gáz, úgysem költesz semmire olyan lényegesen.

Ezek a dolgok pedig egy idő után értelmetlenné teszik a játékot, csak annyi lehet a célod, hogy:

a. végigvidd teljesen a gémet (hiába unod már az összes pályát, amik ráadásul nem is túl változatosak, de ezt még megértem)
    b. Addig játsz vele, amig az álmaid autóját összerakod és mész vele pár versenyt.

Hiszen tudod, hogy előbb utóbb úgyis meglesz az az álomautó, (a palettáról nekem ez az autó a Subaru volt, és elég hamar meglett sajna :-DDDDD) tenni szinte nem is kell érte, csak menni-menni az ugyan olyan pályákon...

Hát ennyi ami zavar a játékban és ezek után azt mondanám, hogy NEKEM még mindig a Porche Unleashed a kedvenc NFS-em, mert egyszerre állított kihívások elé, egyszerre volt benne RENGETEG AUTÓ (igaz, csak porche :-D), rengeteg és változatos pálya, és lehetett szerelgetni, tuningolni, nem beszélve a Factory Driver játékopcióról, aminek szinte története volt.

Hát ennyi. De ez a játék is nagyon bejön, újra az NFS az Arcade autós játékok Non plus ultrája....:-D