22257
  • DJ Skyline
    hát...ebben is igazad van...de azért egy hosszab pl. autópályát 1-2 rendőrrel kissé nagyobb forgalommal...igaz jobb MI-vel beletehettek volna...!
  • Bandee
    mé nem rakja be a képem?
  • Bandee

x
  • Bandee
    [img]http://free.x3.hu/bandee83/dl/Image5.jpg[/ img]
  • Blasta
    Igazából bele lehetne még kötni az időjárásba meg a pályák egyhangúságába, de ezt könnyű kivédeni:

"Illegális autós versenyeket kizárólag jó időben, éjszaka, városban rendeznek" KÉSZ! :-D
  • Bandee
    [ img ]http://free.x3.hu/bandee83/dl/Image5.jpg[ / img ]
  • HBA|Sold
    hmm
    Singlénél és multinál is kifagy amikor inditom
    fuck
    mitöl lehet?
  • Bandee
    Höhö
  • Blasta
    Annyit tennék még hozzá, hogy eléggé az elején vagyok (33 verseny), ezért lehet, hogy a későbbiekben változni fog a véleményem, de nem hinném.
    Ja és persze ESZMÉLETLENÜL CSAL A JÁTÉK!
  • DJ Skyline
    És ha már így belemerültem az NFS értékelésbe akkor had értékeljem a többi részt is...

NFS II:
    röviden és tömören LÓSZAR se volt...eltünt a rendőr..stb..
    NFS III:
    jobb grafika, visszajött a rendőr,éjszakai pályák,időjárás változtathatása,fényszóró,gagyi zene....
    NFS IV:
    ugyanaz mint a III csak itt már törik az autó
    NFS V Porsche Unleashed:
    Isten kitály, pályák,kocsik,rendőrök ha beírod a kódot,carrier mód,stb...
    NFS VI Hot Pursiut 2:
    Lényegébe véve olyasmi mint a Porsche-s csak gagyi lett a törés modell,mert a kocsicégek nem engedték hogy törjenek a kocsik...
    NFS VII Underground...Isten király II....tuning 1000-el, nincs rendőr!!!, only éjszakai pályák...lehettek volna nappaliak is...
    hát ennyi...
  • DJ Skyline
    Blasta!
    Teljesen igazad van...
    De nekem (akár hiszitek,akár nem) a NFS SE...vagyis a legeslegelső rész jön be....jó igaz hogy mai szemmel olyan mintha egy Commodor 64-s játék lenne..de akkor is...
    Mennyünk csak vissza egy kicsit az időben!
    Amikor '94-95-96' (nem tom a pontos évszámot) környékén megjelent akkor az NFS volt a legeslegjobb játék játszatóság,hangulat,grafika terén...jó igaz kicsit látszott hogy az ellenfeleknek rendesen bevan programozva az útjuk tehát úgy nem kerülnek ki semmit....de milyen gyönyörűen nézett már ki a Toyota Supra...vagy egy Diablo...a pályák (igaz kicsit elvontak voltak) változatosak voltak...volt Alpok, Tengerpart,Város,Sivatag,minden amit akarsz...
  • Pyx #6403
    korrekt! :D
  • RacerZsu
    Jó a szó!
    Tedd még hozzá, hogy eszméletlenül csal a játék!
  • RacerZsu
    #6284 GRATULÁLOK! Agyatlan!
  • Blasta
    Hali!
    Kritizálnám a gémet!
    Szóval arra jöttem rá (és egyben ez az egyetlen nagy hibája a játéknak), hogy nincs a gémben KOCKÁZAT és különösebb MOTIVÁCIÓ!!!!!!! Értem ez alatt:

-Az autó nem törik. Vagyis nem ekll rá vigyázni, és nem kell azon törd a fejed, hogy miből fogod rendbe hozni. Ez pl. nagyon jó volt a régi Porche Unleashed-ben! Nem olyan nagy gáz, de akkor is.
    -Minek van pénz? Az autókat nem cserélgetheted, csak igen lassan. AKkor is a régi autód összes tuningja átkerül az újra. Ami alkatrészt meg optikai tuningot rá tudsz rakni, az a későbbiekben fillérekbe kerül. hiába van lóvéd, ha nem lenne az se lenne gáz, úgysem költesz semmire olyan lényegesen.

Ezek a dolgok pedig egy idő után értelmetlenné teszik a játékot, csak annyi lehet a célod, hogy:

a. végigvidd teljesen a gémet (hiába unod már az összes pályát, amik ráadásul nem is túl változatosak, de ezt még megértem)
    b. Addig játsz vele, amig az álmaid autóját összerakod és mész vele pár versenyt.

Hiszen tudod, hogy előbb utóbb úgyis meglesz az az álomautó, (a palettáról nekem ez az autó a Subaru volt, és elég hamar meglett sajna :-DDDDD) tenni szinte nem is kell érte, csak menni-menni az ugyan olyan pályákon...

Hát ennyi ami zavar a játékban és ezek után azt mondanám, hogy NEKEM még mindig a Porche Unleashed a kedvenc NFS-em, mert egyszerre állított kihívások elé, egyszerre volt benne RENGETEG AUTÓ (igaz, csak porche :-D), rengeteg és változatos pálya, és lehetett szerelgetni, tuningolni, nem beszélve a Factory Driver játékopcióról, aminek szinte története volt.

Hát ennyi. De ez a játék is nagyon bejön, újra az NFS az Arcade autós játékok Non plus ultrája....:-D
  • RacerZsu
    Nem unalmas 1,134,454-szer megkérdezni!
    Basszus, olvassatok már vissza. Legalább 3-5 oldalnyit, és ha nincs ott a válasz akkor kérdezd meg!
    Már baromira unalmas!
  • RacerZsu
    Komoly!
    Mindez persze easy-n??? :)
  • KG21
    még mindig jobb, ha van akinek nekimenjenek, mint amikor nincs civil forgalom, mert akkor aztán képesek 7 körön át tökéletesen hibátlanul végigmenni.
    Most csináltam meg a 7 körös endurancet és csak kivételesen ocsmány falrataszigálással tudtam magam mögött tartani őket Viszont legalább háromszor kecsapozták vissza magukat olyan hátrányból, hogy már térképen sem voltak. Durva volt:P
  • RacerZsu
    Jólvan, akkor nem csak nálam csinálja!!!
    Miért kell szopatni az embert? Ettől nem lesz nehezebb, csak idegesítőbb!!!
    Rohatt szar! Csak azért nem vágom le a picsába, mert ott lesz az online rész!
  • acid1345
    Nincs olyan lehetőség hogy visszanézzem a futamokat??? (REPLAY)
    Vagy csak én vagyok a vak??
  • precision
    1ETÉRTEK! SUXXXX
  • RacerZsu
    EZT A ROHATT CSALÓS SZEMETET!!!
    Ha nem a saját szememmel látom el sem hiszem!
    Nagyba megy előttem az ellen, jön szembe vele egy személyautó, aztán a személyautó félrerántja a kormányt és inkább a falnakmegy, nehogy az ellen frontálisan nekizúzzon!!!
    ILYEN EGY RAKÁS SZAR CSALÓ PROGRAMOT IS RÉGEN LÁTTAM!!!
  • oneal1
    a drfitben ki kicsánt többet 255 000 nél??
  • oneal1
  • oneal1
    [IMG][/IMG]
  • acid1345
    Nincs olyan lehetőség hogy visszanézzem a futamokat??? (REPLAY)
  • oneal1
  • examinee
    Valaki nem tudja? 6379-re a választ?
  • I.C.ram
    Kicsit kezd nekem is elmenni a kedvem a játéktól, mert már szétmegy az agyam attól, hogy 320-szal kell kerülgetnem az akadályokat, és még elsőnek is kell lennem. Ez is mekkora faszság, hogy mindig elsőnek kell lenni.
  • Atiii
    ez a 6 körös verseny easy be is qurva nehéz, nemtok első lenni
  • DJ Skyline
    nem tom
  • examinee
    Még egy kérdés: Az Abit Gf FX 5600 256mb tvout-os mennyivel jobb mint a Gf4 ti 4800 126mb.os tvoutos?
  • precision
    Hááát eddig nagyott csalódtam a játékban. Az elején még jó volt, de már egyre durvább. F*szom tele van azzal, hogy annyira erőltetik ezt a "legyen izgi a játék az utolsó ezredmásodpercig" c. játékot. Idegesítő, hogy egy pályát csak ezredjére lehet megcsinálni, a gyökér civil autósok miatt. Az online is egyik napról a másikra felmondta a szolgálatot, pedig eddig ment, és semmit se piszkáltam rajta. Most meg kifagy! Már annyira idegesítenek ezek a dolgok, hogy sztem nemsokára uninstall-t kap ez a szutyok!!!
  • Mikiller
  • Mikiller
    Szedjed lefele az alább olvasható linkről.
    Ingyenes!!!
  • DJ Skyline
    nem tom nincs meg még a full game...sanjna...csak azt a baszzott demót nyomom a neten
  • Atiii
    nagyon durva a 6 körös verseny bammeg..20 ra megyek neki és mindig 2. vagyok..valamit trükk?
  • examinee
    aha értem! Köszönöm a segítségedet és akkor majd még gondolkodom!
    Pufi: ha elolvasod akkor holnap este onlány ok?!
  • DJ Skyline
    aki szeretne magának ötleteket autójához annak ajánlom az oldalamat! http://www.gportal.hu/djskyline/
    képek és linkek...linkek a cikkek alatt találhatóak
  • DJ Skyline
    Tedd azt....Mondom nekem nem pofázik vissza semmit ez a mostani cucc...jó 1-2 friss driver nem árt...de szerintem ezzel a driver frissítéssel nem csak én vagyok így!