Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem eddig 1.30
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Tudom, hogy már többen írtátok, de azért olyan jó ezt ismételgetni
"Két újabb, régóta várt program került aranylemezre. Elsõnek a legendás Need For Speed sorozat legújabb darabja, a Need for Speed Underground futott be. Az alapjaitól újraírt grafikus motor melett a srácok méginkább elmentek az arcrade stílus irányába. A cucc november 17-én érkezik PC-re és a létezõ összes újgenerációs konzolra."
Forrás: HC. Gamer
Üdv mindenkinek

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
# Fixed the lobby scrolling crash
# Fixed the dual highlights in lobby room
# Extending chat length
# Fixed bug that automatically highlighted chat bar when scrolling through player names
# Adding Tab button to select chat bar
# Fixed many cheats/exploits
# Fixed reputation issues with disconnects in-game
# Fixing drop to desktop when pressing keys on the Marketing Screen
# Added functionality to detect players tampering with physics.
# Working on disconnects occurring due to joining full game lobby multiple times
# Fixing Lap Time Exploits
De sajnos az a tendencia, hogy vagy csinálnak rendes játékot fasza törésmodellel és noname autókkal vagy csinálnak törésmodell nélküli játékot sérthetetlen de való életben is létezõ autómárkákkal. Sajnos az autógyáraknak nagy szava van eben, mert ha azt mondják, hogy az õ kocsijukat azán nem lehet összetörni a játékban akkor nem lehet.
Aztán a kis hülyegyerekeket meg éri a meglepetés amikor a játék hatására mennek gyorsulgatni az utcára apuci pénzén összetuningolt kocsijukkal, aztán 200-al nekiszab valaminek és várja a new game menüpontot.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Dixie Flatline, 23:53 - Játék: Gold - (13 komment)
(BluesNews) A Need For Speed: Underground elkészült, úton van egy tucat NOS palackkal a sokszorosító gyárba. A megjelenés az összes platformon - PC, PS2, XBOX és GC - november 17-én várható. Mi lesz itt... a demo rabja vagyok, naponta többször próbálom a DRAG futamon elért eszement rekordokat döntögetni. 23.71
Hardwired
Þór vígi þessi rúnar
Windowsos tûzfal?
Alaphelyzetben van ha van vagy ha nincs mittudom én😊
Winxp-ben ez holvan?😊
Tudod, több frame, gyorsabb autó... 😊
Mint a kvék anno!!!
Þór vígi þessi rúnar
nincs PC-s játék patch nélkül
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
az autó még elmegy....de messze van a GT kidolgozástól
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ez a patch letölthetõ lesz vagy szerveroldali? Amíg kijön a game addig el lehet hülyülni az online részével, nem is rossz. Remélem a teljessel is lehet majd játszani tört játékkal online.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A tûzfal esetén a windows-os tûzfalat is leszedtétek?
Szóval ezekszerint a kiscsákó mégis csak kamuzott a full verzióval (csak azt nem értem, miért pont itt teszi).
Édes fiam!
Miért nem a mamának mondod, hogy nem kell pisikélned, oszt had csurogjon a gatyába.
Bár megjegyzem, talán még abban is örömöd lelnéd. Részemrõl egyszerûen csak FORDULJ FEL!!!
Bye all.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Mi az anyukámér fagy le ha az PLAY ONLINE-ra kattintok????
Fenn van a circuit mellett egy nyil. ott válthatsz!
A Head to Head mellett is van, ott a servereket lathatod... 😊
Négyen mehettek egyszerre... 😊
Þór vígi þessi rúnar
az autók le lesznek benn folytva hogy ne fogyasszanak sokat😄D
!Forza Ferrari!

<2003-11-07 @ 22:18 - G-San>2003-11-07 @ 22:18 - G-San> (kommentek: 8)
Végre! Megérkezett a várva várt hír! Aranylemezre került a Need for Speed: Underground! Most már biztos, hogy nem fog csúszni mivel már fél úton van a gyár felé (és nem a Valve, vagy a 3DRealms adja ki 😄). November 17 (jövõ hét utáni hét hétfõ) lesz a nagy nap, szóval már lehet is kezdeni a spórolást.