• CSOCSO
    ha szimulácio akkor lfs... ha grafika akkor nfsu ha tuning akkor slrr... de számomra tul sok és nagy azért a gamez hogy összerakjak pár autot... mivel az slrr ben csak az tetszett amig bent voltam a garázsban... és számomra végülis nem az jelentette az örömöt hogy levettem a spoilert rátettem a spoilert.. hanem az hogy láttam átalakulni az autot..és ez meglesz az nfsu ban..sőőőt még jobban hiszen olyan spoilereket is láthatunk amik valoban léteznek.. nemtom ki mennyire ismert a tuninggyárto cégek körében..én eléggé sok tuningcéget ismerek...sok spoilert láttam.. és jobb feeling látni azt ahogy a suprámat teli aggatom tok királyságos spoilerekkel.. mint az hogy ismeretlen autokat spoilerezgetek..d e amugy minden.. nekem 8 hogy kitekben veszem a dolgokat.. vagy hogy én szerelem össze.. akinek szerelősdi kell..az vegyen egy 1/10 es modell autot.. és szereljen ugy ahogy akar... ottmár van szerelési élmény.. ami engem illet.. ha minden összejön visszakapom az 1/5ös autokámat:))))))))))))))))))))) gyáááj milyen disznolkodások lesznek itten:))gyáájj