22257
-
#647 hja hogy semmi effektus sem ang nincs nitrozás esetán.. akkor minegy.. gagyi gamez.. ennél van sokkal jobb is.. igaz ott az egérrel váltasz de agyon álladék.. ennél jbb -
#646 el se hiszed^.^az "N" billentyűvel^.^ -
Pontius #645 12.788 yeee -
Pontius #644 12.904 -
Pontius #643 12.984 -
#642 hogy a picsbe kell nitrozni? -
#641 12,895 ! yeah. azért 10perces szünetben nem is rossz game... -
#635 annyira istenítitek a játékot hogy a végén kiderül hogy nem adják pc-re csak majd a Playstation 3-ra vagy xbox 2-re kb 2-3év mulva... Megeshet! :-) -
#634 ÁÁÁJ BÁÁZZE:))))))))))))
okké:)))))) de az evolutionos VeilSideot:)))))amire rá se ismerni:)
-
[Walaki]D`Lair #633 gyóóó....Supra....stipitstop!
Építünk majd két nitrós VeilSide-ot...:DDD -
#632 zsíííííír -
#630 tiszta gaz ez a game GT3 ala PS@ :) -
#629 én is inkább erre szavazok mostanság, mint nyammogni a spoilereken és izzadni a kanyarokban:)
jaj miket beszélek
MOST A PES3 a király:) -
#628 jovammááááááááááááááá szönyegfutam:) (faltól falig:)))))))))))))))))))))))))emlékeztek még?:))))))) hehheh majd ándörgránddal csapatjuk megenn.))))))) ki akar velem lennia Supra teamben?:))))))) minden auto fajtában ketten éehetnek.. nagy versenyek stb:) mehet?:) -
#627 pfffffffffffff LOOOOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#626 Legalább 1szer nyertél volna...istenem de boldogok lettünk volna és az egekik istenitettünk volna, hogy végre legyen egy kis önbizalmad..., de sebaj, majd most bizonyithatsz fiam... :))) -
[Walaki]D`Lair #625 Arcológép....:) -
#624 loooL!!!!!!!!!!!!!! amatorfesztivaL!!!!!!!!! mennye mar midnig zuztam mind a kettotoket !! :)) amatorpalantak :)) -
[Walaki]D`Lair #623 LOL....pfff....majd a HSF Skyline team mindenkit bealáz...:DDDDD -
#622 Hááát...én már HP2-re nem nagyon vagyok kapható, mert rongyá untam a gamezt, talán Ullrich még igen, de neki meg mostanában rengeteget kell tanulnia. Majd Underground-ban újra rongyá alázlak benneteket Ullrichal...amatörfesztiválosok!!! :) -
#621 jjaj nagyon utott a party :D nemsokara letoltom a gamezt aztan toljuk megint. ullrich es gyraph jonnek barmikor :D kurva jo volt es a zene benne a legjobb :) -
[Walaki]D`Lair #620 de a HP2-ben minden volt csak börnáut nem....meg a kanyarban se csúszott... -
#619 akkor már inkább nfs pu!!!... nekem az is jo ha nfs hp2 izika van.. csak ha feelinges street rainget akarnak cisnálni akkor igenis kell az hoyg kipörögjön a kerék.. a burnout lehetőség.. és nem ugymint a sc2 ben vagymiben. ahnem mit mondjuk a merci racingben.. -
[Walaki]D`Lair #618 hát...inkább NFS4 vagy méginkább NFS:PU....de a királyos a LFS lenne...:DDD (csak azt a kurva keréktapadást csinálnák már meg....>:( ) -
#617 majd meglássuk mi lész... ha hp2 fizika lesz számomr az is zsííííír!!!! azért kurvajokat játszottunk bobiékkal anno... nem igaz Bobbi??:)))
ez még zsírabb lesz...állatul néz ki.. ismert márka.. ismert tuning cuccok.. és kurvajo hang!!! GYÁJ!! nagyon jo gamez arcade fizikával.. nem lesz ez olyan rossz... ultrarealisztikával irányíthatatlan lenne a sok 600-800 lovas dög.. +nitro.. jeszus... -
#616 Szerintem maradjunk Csacsi megállapításánál. Akinek ami kell, úgyis csak fight lenne ;) -
#615 Elismerem hogy szebb lsz, gyorsabb, sok valodi alkatrsz es automarka, de mit er a tuning es a szereles, ha ugy mozog az auto mint egy szappantarto. -
#614 ha szimulácio akkor lfs... ha grafika akkor nfsu ha tuning akkor slrr... de számomra tul sok és nagy azért a gamez hogy összerakjak pár autot... mivel az slrr ben csak az tetszett amig bent voltam a garázsban... és számomra végülis nem az jelentette az örömöt hogy levettem a spoilert rátettem a spoilert.. hanem az hogy láttam átalakulni az autot..és ez meglesz az nfsu ban..sőőőt még jobban hiszen olyan spoilereket is láthatunk amik valoban léteznek.. nemtom ki mennyire ismert a tuninggyárto cégek körében..én eléggé sok tuningcéget ismerek...sok spoilert láttam.. és jobb feeling látni azt ahogy a suprámat teli aggatom tok királyságos spoilerekkel.. mint az hogy ismeretlen autokat spoilerezgetek..d e amugy minden.. nekem 8 hogy kitekben veszem a dolgokat.. vagy hogy én szerelem össze.. akinek szerelősdi kell..az vegyen egy 1/10 es modell autot.. és szereljen ugy ahogy akar... ottmár van szerelési élmény.. ami engem illet.. ha minden összejön visszakapom az 1/5ös autokámat:))))))))))))))))))))) gyáááj milyen disznolkodások lesznek itten:))gyáájj -
#613 Ámen!
amúgy halkan megjegyzem, hogy nekem mind2 gém bejön ;) -
#612 Ahogy látom, ez örök vitatéma marad.
NFSU: csilivili grafika, gyenge szerelés, gyors játékmenet, árkád jelleg.
SLRR: Nem olyan szép grafika, iszonyat jó tuning, összetettebb játékmenet, szimuláció.
Valakinek ez a fontos, valakinek az a fontos. Valaki gyors élménytelen vezetést vár el, valakinek meg inkább a szimuláció kell. Ez így van rendjén, sajnos nem vagyunk egyformák, de kár két lapon említeni ezt a két játék, mert mindegyik valamibenn jobb mint a másik, ezért a kettő között soha nem lehet eldöntetni, melyik a jobb. Ez mindenkinek a saját izlésvilága szerint kell megitélni.Ezért van ez az ellentábor is, mert valakinek ez, valakinek az jön be. Szerintem mind a két program a maga nemében páratlan. Legalábbis az SLRR. A másik azért nem, mert még nem tudjuk, hogy mi sül ki belőle. -
#611 nekem azért tetszik:) -
#610 blablabla...ket teljesen kulonbozo megkozelites a ketto. a kozos, csak annyi, hogy mindkettoben autok vannak. -
#609 ez valami magyar féregség hogy barátokat azonnal fikáznak kiröhögnek ha valamiben nem eggyezik meg a véleményük vagy alabpol az emberek ennyire köcsögök??...
egy gamezről beszélünk!! egy p4 es gépen probáltam ki a gamezt...szar.. ez van....hurrá ha neked tetszik... -
#608 Jah, meg az is beleszámít hogy ki fogadja el azt hogy ezt nem dollármilliókból készítették, nem többezres gárda készítette, és igen csekély idő alatt. -
#607 pff. -
#606 mi? lol vagy akkora hogy ki se tudnám írni. játszottál már vele, vagy csak a szomszéd kissrác nagymamája mondta hogy szar? SLRR-t próbáld ki. mert szerintem nem egyről beszélünk. -
#605 Nekem ugyan nem fáj, de ő is épp olyan "agresszív kismalac" módjára válaszólt...
Az igazság meg merőben relatív, csupán nézőpont és izlésvilág kérdése jelen esetben. -
#604 Nem akarok vitába keveredni, de szerintem is csak egy próbálkozásnak felel meg az SL...olyan mintha valami alpha lenne , mégcsak nem is béta, úgyértem az ötlet jó volt, de a megvalósitás már kevésbé szvsz. -
#603 Nahh, a forum ket tirpak latogatoja;) Ha nem lenn ott a nevetek, akkor is tudnam ki szolt be. -
[Walaki]D`Lair #602 Jah bazeg bugos lószar