• Sonajk @:o)
    Szóval.
    Tegnap előtt este leszedtem a játékot. Azon kívül, hogy a 2. CD 28-as állománya crc hibás volt (másnál is), nem volt a csomagolással semmi gond (28-as állományt másik warezról szedtem le). Az install teljesen símán ment. Azután a CD-n lévő crack és gyerünk a játékba. Ott online játéknál felkínált patchet letöltöttem. A játék ezután gyári CD-t kéret. Na gyerünk vissza a CD-n található crack. A helyzet nem változott, játék nem indult. Ekkor felmentem a GameCopyWorld oldalára. NoCD patchet lehúztam. Feltettem és a játék futott. Egészen tegnap késő estig hibátlanúl, kilépés és minden egyébb általatok felsorolt hiba nélkül. Aztán később valaki szólt (talán Fefe), hogy neki megy az online game is. Leszedtem hozzá az általa említett álományt (#4541-es hozzászólásban a link). Feltelepítettem, beregisztráltam a játék alatt és már fent is voltam online. Eközben este az ithonlévő másik gépre is feltettem a játékot (olvasva sok gondotokat), mert kíváncsi voltam, ott lesz-e probléma vele. A gamma ott is hibátlanúl működött. Azon a gépen nem történ oline patchelés és NoCD pathet sem tettem rá. A CD-található crack van fenn és minden fagyás, kilépés, és egyéb gond nélkül megy (menteni is lehet). Szóval ezek után nem tudom mi lehet a gond nálatok. A felünő az, hogy nagyon sokan vagytok, akik valamilyen hibáról panaszkodtok. Nálam a két gépen futó oprendszer WindowsXP SP1 hun, ami csak a "nagygépen" van SP2-re feltolva. A két gép hardvere is teljesen más. A "nagy" egy Intel P4 2,4 mhz, 768MB DDR 333, Gef4 MSI Ti4800 SE 8. A "kis" gép AMD duron 1,2 mhz, 640MB SD RAM, Gef2MX Inno 3D Tornado. A két gépen lévő videó driver Nvidia Detonator 43.00. DX 9.a-s. Szóval nem tudom, hogy e sorok közt van-e a megoldás vagy csak marha nagy mázlista vagyok, de itt minden stimmel. De arról, hogy nálatok miért jelentkeznek a hibák (főleg ennyi embernél) gőzőm sincs. Huhhhh. Na ezt többet nem fogom leírni.