Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
passz lehetnemtom haver szervezgeti a sráccal a dolgot én kamerádzom meg maj szerkesztem a videót😊
De maj mekkérdezem.
De maj mekkérdezem.
Turbósbogaras ember nagyon elvetemült...1-2 héten belül megyünk videóklippet csinálni a kocsijáról,felhúzta a turbónyomást így 300 lóerõ körül van...saját tervezés az egész alap vw motorra garett t3-as turbóval...most tervezi a 450 lovasat...az naaagyon fog ütni...650 kilós kocsi 450 lóval farmotor hátsókerék...arrranyos😊)
Hmmhja...dragsterek márkicsit máshanguak a legtöbbje nemis benyával megy hanem draggázzal..
250 lovas turbós bogár belsõnézetbõl nemérdekel? azis fütyül tüsszög..meg ha ültél már bogárban akkor van összehasonlítási alapod...eléggé lehengerlõ hogy mászik a kilóméteróra😊))
250 lovas turbós bogár belsõnézetbõl nemérdekel? azis fütyül tüsszög..meg ha ültél már bogárban akkor van összehasonlítási alapod...eléggé lehengerlõ hogy mászik a kilóméteróra😊))
De a németeknéál van rá esélyed amúgy hgy elmegy mellettük egy szem gyöngyszemük a blitz nissan skyline..😊)
Lehet ha a tulaja lennék akkor örök életemre collgate mosoly ülne az arcomra...😊)))))))
Lehet ha a tulaja lennék akkor örök életemre collgate mosoly ülne az arcomra...😊)))))))
skyline is rohadtul tetszik nagyon zoral arca van.. a hátulja már kevésbé tetszik.. supra viszont midnenhonnan.. nagy japcsi mangás szemeivel isteni😊
az ja.. a turbo.. suprának van gyönyörû fütyülõs,hapcizós hangja.. aaaaaaah...én egy vieot láttam 1500lovas drag suprábol de ugy recsegett hogy nem lehetett felismerni a hangját
Sprát már énis láttam az elterjedtebb...a skyline-t féltik a japók...Sajna qrvakevés van belõle..
Asszem hja nemtuti.
Asszem hja nemtuti.
csocso az üzemi hõfokot a turbo miatt kellik,de ez bennevan minden turbótuningolt kocsinál...Ültem 250 lovas turbós bogárban annál is várni kellett..😊
Hja a hang az csúcs...az egyik videóban egy skyline 400 méterrõl állóhelyzetben bõget aztán indul...olyan hangja van megszégyenít egy nascar versenyt...de kb 250-300-al megy el a kamerás mellett a 400 méteren...megvan a gyorsulás ára😊)))
De a suprában is meg a skyban is ha hang ha nem a legjobb a süvítõ turbó😊)
Hja a hang az csúcs...az egyik videóban egy skyline 400 méterrõl állóhelyzetben bõget aztán indul...olyan hangja van megszégyenít egy nascar versenyt...de kb 250-300-al megy el a kamerás mellett a 400 méteren...megvan a gyorsulás ára😊)))
De a suprában is meg a skyban is ha hang ha nem a legjobb a süvítõ turbó😊)
azé van pár supra itthon!!!! én személy szerint 2 feketét és 1 fehéret szoktam látni.. és hidd el hülye lennék ha nem suprám lenne.. tutui tuningolnám.. de kb 450 lora.. és mindenbõl sport alkatrészt vennék..
Veilside tetszett nekem is de mindegyik auton az van😊)) pedig nagyon durva az optikai tuninguk is..
1 milla skyline nincs gt-r szériából sajnos az egész világon...Európában 1 vagy 2 darab van amcsiknál 20-30 darab japánoknál meg párezer...
Nhaj ha milliomos lennél akkor lehet hogy amagyar utakra nem vennél suprtá sem semmilyen ültetett sportkocsit😊)))))))
Nhaj ha milliomos lennél akkor lehet hogy amagyar utakra nem vennél suprtá sem semmilyen ültetett sportkocsit😊)))))))
semmi baj. lehet hogy van 1500 lovas skyline.. de az ilyenekkel nem nagyon lehet utcákon mászkálni..olyan hangjuk van hogy recseg minden!!! meghát ezek már amugy is igen kényes motorok...vigyázni kell rá mennyit hajto öket meg minden..egyszer láttam videot ilyen autokrol..elég gáz hogy meg kõ várni az üzemi hõfokot és nem hidegen indulni az autoval..eg hasonlok😊..
Amúgy bocs igazad van az 1500 lovas dragster a legdurvább utcai skyline amivel MENNK UTCÁN 1300 lóerõs Veilside skyline😊
amugy egál igen mert ahogy néztem ugyan ugy gyorsulnak.. 😊
csak mondom hogy attol mert 1 milla nissanbol ... mondjuk 20 darab 1000 lo felett van az nem sokat dob az átlagon.. az átlag 300 és 1200 között van..tehát olyan 600.. mondjuk ha suprám lenne és milliomos lennék se tuningolnám ennyire a kocsit.. me minek... csak szétpörög az egész motor..
csak mondom hogy attol mert 1 milla nissanbol ... mondjuk 20 darab 1000 lo felett van az nem sokat dob az átlagon.. az átlag 300 és 1200 között van..tehát olyan 600.. mondjuk ha suprám lenne és milliomos lennék se tuningolnám ennyire a kocsit.. me minek... csak szétpörög az egész motor..
Azt nem mondtam hogy minegyik az bazeg😄
Széplenne mindenki 1000 ló fölötti skyline-al mászna😊)))
de ha azt veszed hogy van ilyen és van 850 lovas akkor a 850 lovas kb a közép...
Hja és az a 270 ló kb egálban van a 320-addal mert az alapsupra a skylinenál nehezebb...tehát kb 1 szint..😊
Széplenne mindenki 1000 ló fölötti skyline-al mászna😊)))
de ha azt veszed hogy van ilyen és van 850 lovas akkor a 850 lovas kb a közép...
Hja és az a 270 ló kb egálban van a 320-addal mert az alapsupra a skylinenál nehezebb...tehát kb 1 szint..😊
értem én hogy a könyebb elönyben van.. de ne arrol beszélj hogy van egy(!!!) 1500 lovas auto amin utcábal is mennek.. nekem is van 700 képem .. 200 videom a suprárol és általában 600 körül vannak az utcaik.. 1000 fölött meg már inkább dragsterek vannak..igaz láttam már 1200 lovas utcai suprát 3 turboval ..de azért mert van 1-2 vagy 10.. attol még nem ez az átag..
most nézem skyline fan oldalakat.. ez a gtr és gtrv vagy mi.. mindegyik 270 loero körül van.. ezalapbol kevesebb mint az alap supra ami 320 lo..
csocso: gyorsulásra szerinted egy hasonló erõvel rendelkezõ kocsi ami nehezebb az jobb?😊))
Skyline videólelõhelyet ha gondolod mondok ott tesztelik neked az 1000 lovasat...nitro sehol...De annál sem amelyik 12.76 alatt eléri a 300 kilót...
1500 lovas igen utcai: fékpadon tesztelik utánna utcán mutatják ahogy megy aztán gyorsul kettõt..
Nitro nincs benne...
Amúgy nem szídom a suprát mer a második kedvenc kocsim😊
Csak azt montam hogy ha egyforma lóerejü kocsi ellen megy aminek kisebb a súllya akkor kikap...és ez igaz bármire.
Ha belekúrsz egy 1000 lovas motort egy vwbogárba akkor az 1000 lovas skyline is kikap mint az állat,mer a bogárnak feleannyi a súllya...😊
Skyline videólelõhelyet ha gondolod mondok ott tesztelik neked az 1000 lovasat...nitro sehol...De annál sem amelyik 12.76 alatt eléri a 300 kilót...
1500 lovas igen utcai: fékpadon tesztelik utánna utcán mutatják ahogy megy aztán gyorsul kettõt..
Nitro nincs benne...
Amúgy nem szídom a suprát mer a második kedvenc kocsim😊
Csak azt montam hogy ha egyforma lóerejü kocsi ellen megy aminek kisebb a súllya akkor kikap...és ez igaz bármire.
Ha belekúrsz egy 1000 lovas motort egy vwbogárba akkor az 1000 lovas skyline is kikap mint az állat,mer a bogárnak feleannyi a súllya...😊
nekem is két 2cd van suprábol...és nemcsak supránál de minden másnál is az ilyeneket NOS al adják meg mert több😊)1500 lovas autok utcai?? nahjo😊)))) én itt befejeztem erre nem vagyok kiváncsi.. fõleg arra hogy a supra gyengébb😊))))))))
123456789: nahja a magyar gyorsulásiversenyen a kocsik 90%-a 4hengeres gépek,sok a fosadék suzuki is..
Ha kész lesz a hungaroring és lesz újra ott gyorsulás akkor már TÉNYLEG 400 méteren fogják nyomni és a 4hengeres hacsak nincs bennük nitró úgy el fognak vérezni mint a huzat...😊))
csocso: javítom:tehát van ami gyengébb nem 155 ló és 12.76 alatt van 300-on..Gt-R32-es sky😊)
Ha kész lesz a hungaroring és lesz újra ott gyorsulás akkor már TÉNYLEG 400 méteren fogják nyomni és a 4hengeres hacsak nincs bennük nitró úgy el fognak vérezni mint a huzat...😊))
csocso: javítom:tehát van ami gyengébb nem 155 ló és 12.76 alatt van 300-on..Gt-R32-es sky😊)
Csocso: Nos nincs se a 850 lovas se az 1500 lovasban sem...😊))
1500 lovas pedig nem dragster,hanem utcai mellesleg van kisebb erejó is ami szintén nem dragster és 12.76 alatt van 100-on...Van 2 cd-nyi anyagom skyline gyorsulásokról...Nem dragsterek😊))))
Suprák nehezebb kocsik gyorsulásuk a skyline-nál gyengébb.
De mint láthatod Supra is japán gép😊)
Amúgy luxus kényelem...lehet jobb abban a merci de másban nem😊)
1500 lovas pedig nem dragster,hanem utcai mellesleg van kisebb erejó is ami szintén nem dragster és 12.76 alatt van 100-on...Van 2 cd-nyi anyagom skyline gyorsulásokról...Nem dragsterek😊))))
Suprák nehezebb kocsik gyorsulásuk a skyline-nál gyengébb.
De mint láthatod Supra is japán gép😊)
Amúgy luxus kényelem...lehet jobb abban a merci de másban nem😊)
és azt nem szabad elfeledni hogy azért a merci kétszer kevesebbet eszik mint akármelyik tuning csoda és kétszer annyi luxus van benne😊)
amugy hamerci akkormár SLR McLaren
amugy hamerci akkormár SLR McLaren
de ez más😊)))az turboval meg nos al annyi!!! ezt is tudnod kell😊 tudom mert vágom én is.. hja közepes tuning meg nem 850 hanem 600 lo körül van!! utcára 850-1000 már a top!!!!!!! 1200-1500 as gépek már dragsterek!! suprábol is van 1500 lovas!! sõt ott a JUN supra világtartó 400 fölötti végsebességgel..
De ha jobban tetszik van 2750 köbcentis skyline 1500 le 1650 nm nyomaték 2.8 alatt 100 12 alatt 300...a vége valahol 380 fölött...😊))))))
csocso egy közepesen tunningolt 850 lovas skyline
meg 1200 lóerõs..😊)
És a mercivel ellentétben mindezt egy 6hengeres soros motorból 2500 köbcentibõl😊))
meg 1200 lóerõs..😊)
És a mercivel ellentétben mindezt egy 6hengeres soros motorból 2500 köbcentibõl😊))
nah nah!😊 azért egy merci amg cl 65 ös bivaly elég zoral!!!! 1000NM!!!600 lo meg ilyenek!! nagyon meleeeee!!! igazi gyilkos!
Nahja Fatf fõ jó tulajdnosága hogy a kocsis részek nem kamuk...ellenben a 2. résszel amiben repkednek meg 1-2 méter alatt megállnak 100-120 mph-ról...Látszik más a rendezõ..😊
igen looooool... az volt az igazi szánalom mikor mentünk hazafelé mi is és a parkoloban ralliztak le a régi kopott ladával az emberek😊 loool.. bennük volt a film.. de milyen illúzióromboló beülni a ladába és rallizni egy ilyen film láttán?😊 lol
Figyelj hát én se nézném meg mégegyszer a közeljövõben 😊 de az autós jelenetek korrektül meg vannak csinálva benne.. meg jó zenéket válogattak hozzá, adja az underground versenyek hangulatát.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
6 rész is elég feelinges a neten haverokkal. baromi jo emlékem is vannak vele...igaz csak 2 hétig bírtam nyomni aztán megntam de rá pár héttel elövettem még két hétre😊
remélhetõleg végre tömve lesz japán meg amerikai verdákkal...német meg egyéb trágyadombok elhúzhatnak a picsbe..
Ha utcai tuning meg gyorsulás akkor fõleg japó gépek az ászok...
Ha utcai tuning meg gyorsulás akkor fõleg japó gépek az ászok...
Nem tudom, azért ezek a tuning Hondák se rondák. 😊) Legalábbis mi annak idején Fast and the Furious után igencsak fullgázzal téptünk hazafelé a moziból szóval ez a hangulat is meg tudja ragadni az autót szeretõ embereket. 😊
Jaja.. lehet ez lesz az a játék ami visszahozza a klasszikus Street Rod verhetetlen feelingjét.. eddig ez nem nagyon sikerült a többi próbálkozónak. 😊
Ettõl függetlenül az NFS játékok mindig elsõrangú szórakozást nyújtottak szerintem (kiv. 6. rész). Ha minden jól megy így lesz ez ismét. ^.^
Meg király ez a hangulat a japó verdákkal.. nekem bejön és kész. A fizika hiányát is lehet feledtetni (persze a FREAK meg Jacek félék - ha már divatba jött a kasztokba sorolás 😄 - biztos nem fogják csumázni), szóval remélem zoral kis gamez lesz ez! ^.^
Meg király ez a hangulat a japó verdákkal.. nekem bejön és kész. A fizika hiányát is lehet feledtetni (persze a FREAK meg Jacek félék - ha már divatba jött a kasztokba sorolás 😄 - biztos nem fogják csumázni), szóval remélem zoral kis gamez lesz ez! ^.^
azok vagyunk😊)) nekem is tetszik..csilivili jo verdák.. tuningolni is lehet meg minden..remélem jo feeling lesz.. még lfs szintû sim sem kell..