22257
  • Csacsi
    Egyébként ti milyen nehézségen nyomjátok a versenyket? Én mindet hardon teljesítettem eddig, így jön a legtöbb pénz.

Sonajk : Lesz kép? :)
  • Sonajk @:o)
    Megy ebben a felállásban tökéletesen mind a két gépen. Semmi gond nincs vele. Itt most is fut a háttérben, amíg neketek írogatok.
  • precision
    "#4541-es hozzászólásban a link"

Sajnos onnan már nem jön le...biztos törölték. Nem tudsz vmi más helyet esetleg???
  • Pogacsa--
    Most akkor az eredeti gepeden mar nem megy?
    Valami ilyet vettem ki a szovegedbol, nem ergyertelmu.

En egyaltalan semmit nem peccseltem amugy.
    A megoldás nem tuti, de azért olvasd el a #4791-et, hátha rábukkansz valamire.
  • bb
    nem keverek semmit. nekem van mindkettő, azaz ha nem peccselek akkor csak a coll rew
    Na akkor olvassátok és keressétek a oldást.
    Szóval.
    Tegnap előtt este leszedtem a játékot. Azon kívül, hogy a 2. CD 28-as állománya crc hibás volt (másnál is), nem volt a csomagolással semmi gond (28-as állományt másik warezról szedtem le). Az install teljesen símán ment. Azután a CD-n lévő crack és gyerünk a játékba. Ott online játéknál felkínált patchet letöltöttem. A játék ezután gyári CD-t kéret. Na gyerünk vissza a CD-n található crack. A helyzet nem változott, játék nem indult. Ekkor felmentem a GameCopyWorld oldalára. NoCD patchet lehúztam. Feltettem és a játék futott. Egészen tegnap késő estig hibátlanúl, kilépés és minden egyébb általatok felsorolt hiba nélkül. Aztán később valaki szólt (talán Fefe), hogy neki megy az online game is. Leszedtem hozzá az általa említett álományt (#4541-es hozzászólásban a link). Feltelepítettem, beregisztráltam a játék alatt és már fent is voltam online. Eközben este az ithonlévő másik gépre is feltettem a játékot (olvasva sok gondotokat), mert kíváncsi voltam, ott lesz-e probléma vele. A gamma ott is hibátlanúl működött. Azon a gépen nem történ oline patchelés és NoCD pathet sem tettem rá. A CD-található crack van fenn és minden fagyás, kilépés, és egyéb gond nélkül megy (menteni is lehet). Szóval ezek után nem tudom mi lehet a gond nálatok. A felünő az, hogy nagyon sokan vagytok, akik valamilyen hibáról panaszkodtok. Nálam a két gépen futó oprendszer WindowsXP SP1 hun, ami csak a "nagygépen" van SP2-re feltolva. A két gép hardvere is teljesen más. A "nagy" egy Intel P4 2,4 mhz, 768MB DDR 333, Gef4 MSI Ti4800 SE 8. A "kis" gép AMD duron 1,2 mhz, 640MB SD RAM, Gef2MX Inno 3D Tornado. A két gépen lévő videó driver Nvidia Detonator 43.00. DX 9.a-s. Szóval nem tudom, hogy e sorok közt van-e a megoldás vagy csak marha nagy mázlista vagyok, de itt minden stimmel. De arról, hogy nálatok miért jelentkeznek a hibák (főleg ennyi embernél) gőzőm sincs. Huhhhh. Na ezt többet nem fogom leírni.
  • Pogacsa--
    En nem hasznalok refresh lockot.
    Mar ha az amit a vidkarta driverbe lehet allitani, nem szamit annak.
  • Pogacsa--
    Van coll rew-es fagyas, es van masfajta fagyas is.
    Szerintem te ezeket kevered.
    Most csak a coll rew-es fagyasrol beszelunk.
  • Csacsi
    Nincs több ötletem, nekem szerencsére eddig még nem fagyott. Talán még egy olvassátok el a readme, hogy mit támogat, és mit nem a játék. Illetve, még lehet probléma, ha vmilyen refresh lockot használtok.
  • bb
    azt sem értem, hogy valakinek a 10. valakinek a 13. néhányunknak a 2. verseny után fagy. valami nagyon nem stimmel.
  • Csacsi
    4772-be leírtam.
  • Fritz Von...
    Sajna nem megy. Nekem ME van, Ati 9700 (OMEGA 3.9 Catalyst), Audigy és 512 DDR. Ugyanezt csinálja (coll rew) a 17-18. futam környékén. Feltettem a GCW-s exe verziót, de azzal sem megy, ott kilép mentésnél.
  • precision
    onnan már nem jön sajnos :(
  • Csacsi
    Volt már játék, ahol ezek segítettek, szépen fokozatosan értem el ezeket a beállításokat, és így nem volt semmi gond egy gammel sem. A dxdiagos dolog a hitman 2-nél segített. A videokártyás dolog a splinter cell-nél segített, a más kompatibilitási mód a street legalnál segített. A driver csere szerintem egyértelmű.
  • bb
    én még a lentebb belinkel cjb-s címről szedtem, mást nem tudok
  • Csacsi
    Ez nem tudom micsoda, de ha crack, akkor talán gamecopyworldon fent van.
  • Pogacsa--
    Most ezek kuzol valamit ki is probaltal es segitett is, vagy csak tippek?
  • precision
    Vki tudna segíteni? Thx előre is!
  • Csacsi
    Ja és, hogy próbáljátok más kompatibilitási módban futtatni.Pl win98/me
  • Pogacsa--
    Nekem a gyari audigy driver van fonn, amit emg cdn adtak hozza.
    bb-nek sb live van szoval szerintem a hangkartya sem gond.
  • Csacsi
    Nah szóval, amit ajánlani tudok.
    xp+sp1
    Driver csere, detonator 52.16 van nekem
    start menü, futattás, dxdiag
    ott a sound fülnél, a hang hardveres gyorsítását eggyel lejjebb venni.
    illetve a videokártyánál, az ilyen AA-t, meg olyat, hogy az alkalmazás vezérelje kiszedni, és mindet kikapcsolni. Ezt most nem tudom pontosabban leírni, mert itt ben ata kártya van, és nem detonator.
  • bb
    ja és nektek is ciccen egyet hang fagyinál. mondjuk ez normális mert a zene hiphopp leáll
  • bb
    na én nem tudom, írjuk meg az egész gépet speckóját, ha nem megy.

Win2k prof hun+összes servicepack, stiluro GEF4 forceware új driverrel, sb live, 512 Ram, rohadt sok hely a winyón, ace kodek pakk
  • Csacsi
    Oké, csak ne feketére legyen színezve, mert itt melóhelyen elég szar a monitor.
    Természetesen beszélgessetek közben nyugodtan, mert idő lesz, míg megszülöm mondandómat.
  • Zola NFK
    Remélem ügyes emberek azért nemsokára az egyik hátsó nézetet "ráültetik" a motorháztetőre :)
    Na figyeljetek egy kicsit majd rám, bár hosszabb lesz, de hajlandó vagyok még egyszer leírni (de többet nem).
  • Al Bundy23
    én is mondhatom hjogy stabil, csak 1x vágott ki :) és lehet hogy azé me én voltam a köbgyök :)
    Egy pill és jön ide, csak tuningolom a kicsike kis WW Golfomat
  • Pogacsa--
    Prof, sp1 nelkul.
    Nincs huzva amugy semmi sem a gepemben.
    Nezzuk a hangkartat.
    Nalam audigy.
  • Csacsi
    Persze, had epedezzem, nekem eddig csak a ford focust, és a hyundait adta, szóval onnan még mennyi? Linket pls., vagy ICQ-n küld át, ha az jobb, akkor privibe megadom a számom.
  • Csacsi
    Sok oka lehet, kevés memória, videokártya driver, próbáld win98/me kompatibilitási módban futtatni, hangkártya driver. Beállításokkal való szórakozás.
    Nálam prof
    Mutassam???
  • Csacsi
    xp home, vagy professional?
    Szerintem nem ez a baj. Bár a DirectX még lehetett volna, de én akkor is videokártya driverre tippelek. Szóval mindenképpen valami olyan, aminek a kártyához köze van, de természetesen nem maga a kártya a hiba forrása.
  • Csacsi
    Valakinek sikerült már addig eljutnia, hogy vehetett toyota celicat, vagy esetleg nissan skylinet?
  • Pogacsa--
    Vidkartya driver problemara eleg keves az esely, mivel nvidia es ati eseteben is kilep.
    Collect rewardos kilepesem van.
    Amugy nekem:

-nincs fenn semmilyen kodekpakk
    -52.14es dirver
    -directx 9.0b
    -angol win xp (magyar teruleti beallitasokka. en nem probaltam usara allitani ezt, de mas igen es nem javult meg tole semmi)
    -semmilyen peccsel nem kiserleteztem.