• CSOCSO
    mivel megenn sokan vagytok beteszem megenn hogy mennyire tetszik nektek eme 5letem.... akarok készíteni egy padot a kormányomhoz... valami hasonlot szeretnék mint ez csak más székkel. pontosabban egy eredeti auto ülést szeretnék.. szal valami fasza kis kényelmes ülést.. ha lehet akkor valami kagyló ülést vagy valami sportosat..

és ilyet szeretnék én :

annyi változás van hogy más ülés.. + tartó a fésűváltónak
    +állítható kormány magasság+ állítható pedál dőlésszög...+szeretnék a kormány mögé egy moncsi tartót is...sajnos nemtom mennyire lesz stabíl.. majd meglétom..kb jövő nyár elejére szeretném megcsinálni... egyetlen nagyon nagy bajom hogy nemtom milyen kormányt tegyek rá... MS-t most nem akarok.. MOMO ban gondolkodtam vagy Act Lab RS ben.. amihez van fésűváltó ami nagyon fasza és van kuplungos pedág.. de ezzel csak az a baj hogy rohadtul kevés gamez támogatja:(((((((((((((((
    a momora meg fel van téve alapbol a hülye váltó ami igen gagyi.. de azhem le lehet szerelni... a drágább momot nem nagyon lehet kapni...az act lab meg nem valami precíz...:(((szal ezt még nemtom sajna:(.... nah tetszik?