22257
  • CSOCSO
    mivel megenn sokan vagytok beteszem megenn hogy mennyire tetszik nektek eme 5letem.... akarok készíteni egy padot a kormányomhoz... valami hasonlot szeretnék mint ez csak más székkel. pontosabban egy eredeti auto ülést szeretnék.. szal valami fasza kis kényelmes ülést.. ha lehet akkor valami kagyló ülést vagy valami sportosat..

és ilyet szeretnék én :

annyi változás van hogy más ülés.. + tartó a fésűváltónak
    +állítható kormány magasság+ állítható pedál dőlésszög...+szeretnék a kormány mögé egy moncsi tartót is...sajnos nemtom mennyire lesz stabíl.. majd meglétom..kb jövő nyár elejére szeretném megcsinálni... egyetlen nagyon nagy bajom hogy nemtom milyen kormányt tegyek rá... MS-t most nem akarok.. MOMO ban gondolkodtam vagy Act Lab RS ben.. amihez van fésűváltó ami nagyon fasza és van kuplungos pedág.. de ezzel csak az a baj hogy rohadtul kevés gamez támogatja:(((((((((((((((
    a momora meg fel van téve alapbol a hülye váltó ami igen gagyi.. de azhem le lehet szerelni... a drágább momot nem nagyon lehet kapni...az act lab meg nem valami precíz...:(((szal ezt még nemtom sajna:(.... nah tetszik?
  • Sonajk @:o)
    Ok. Csak előbb még pár kört. Naaaa apuuuu :)))
  • Stranger
    az utóbbival ne csak álmodjatok:)
  • Stranger
    na jóéccakát, álmodjatok undergrounddal, meg egy szép szőkével
  • CSOCSO
    mostmán mindegy:)))))))
  • reaper4
    na indítsuk csak el!
  • Stranger
    Én biztos segítettem volna a fikázók helyretételében, de sajna dolgoztam, ott meg nincs net:(
    Opsz! Nekem még a demó is fent van.
    Mgenézem a kettőböl nemlehet-e egy használhatót kreálni :))
  • zaki
  • CSOCSO
    ja.. délben meg én voltam egyedűl itt.. fikázták ketten is a gamezt és senki nem jött segíteni.. persze én voltam az elvakult hülye akin nem lehet segíteni.... szép mondhatom....
    Na megyek én is még egyet, ha már így belelendültem :))
  • Dj Csaba
    Na indul a mandula majd jövök...
  • Stranger
    ROXXXXXXXXXX az mind vaze:)
  • CSOCSO
    kösziek kihasználom met most megint 4 k :((((((((
  • Dj Csaba
    Telepítés 99%

És kész!!!!
  • CSOCSO
    az mx kártyák nem tudják.. mert a gef 2 mx emen se megy.. az már meglep hogy agef4 mx en sem megy... :( nekem még csajok sincsenek...
  • zaki
    elküldtem priviben
    Remélem elég konkrét voltam :))
  • Stranger
    Azért az RX7-re is kíváncsi leszek
  • CSOCSO
    ehhe:) dög ez az eclipse!!! néztem ebayon.. FL ben 5-6 ezer dolcsi:) nem is sok:)és nagyon dög valoban..bár SUPRA ROXXXXXXXXXXXXX
    Hát az egyik szemem sír, a másik +üveg.
    Szóval a játék nekem nem megy online. Egy patch telepítést kínálja fel alapból. A patchet letöltve viszont az indításkor kéri az eredeti CD-t. Hiába raktam vissza rá a törést, akkor sem volt hajlandó elindítani. Ekkor jött az ötlet, hogy fellépek ide és letöltöm a NoCD állományt (ugye akik lehurrogtatok, hogy mit kezdjetek az oldallal). Na ekkor sikerült ismét életet lehelni a játékba. Az ismételt indításnál természetesen az Online módra lépve, ismét a patch letöltését kínálja fel (miért is lenne ez másképpen). Szóval beléptem és mentem egy kört Online nélkül. Természetesen a játék így is tetszik (hátha még holnap a kormányt is felteszem hozzá). Nincs mit tenni, be kell érni ennyivel. Majd feladok egy hirdetést a probléma orvoslására. Jelige: "minden megoldás érdekel!!! :))))
  • Stranger
    "ez a játék üt" meg "olyan jó a game, hgy nem találok rá szavakat", de nem mond senki semmi konkrétumot
  • CSOCSO
    huhh most ránéztem most dübörög rendesen!
  • CSOCSO
    cable.. axelero.. emléxem mikor a demo volt szar mindenkinek lassan jött.. nekem meg ledübörgött:(((((((( 70 k val tölthetne.. de nemtom mé cisnálja ezt:(
  • Stranger
    na ezzazzzz, végre két lanostól full sebességgel jön:) holnap este majd jáccojk:)
  • CSOCSO
    ha elküldöd megköszönöm..rántanám adig a 2es cd-t..priviben pls...
  • Stranger
    Na de mégis, demóhoz képest milyen?
    Emberek, ez a játék üt.
  • bzoley
    Hi! Viszaolvastam az elmúlt két órát, amit kihagytam. Hát ennyi bezsongott embert már rég láttam egy kupacban Nekem sajna csak holnap lesz meg, de reggel első dolgom lesz. Hogy miért nem használom azt a r*hadt távoli asztalt? Jó játékot mindenkinek!!!
  • Dj Csaba
    Már telepítem is!!!!

• Stranger
    Na majd holnap, pedig holnap húzós napom lesz:(
  • Stranger
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHH mikor jön már le?:((( És még itt kínoznak hogy milyen jó a gamma:((((
  • Dzsega #3828
    Bazze a kedvenc verdám minnyá sirvafakadok!!!!!!!!!!!!!!!!! ;((((((( Eclipse: I love you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekem miko lesz má meg???? Bakker elsírom magam olyan nagyon gyönyörűűűűűűűűűűűű!!!!
  • zaki
    kezdésnek lenyomtam pár karikát egy 206-os Pözsóval az 1ik pályán, de nagyon komoly a játék, holnap szétjátszom a játékot :P
  • Dj Csaba
    FINISSHHHHH!!!!!!!
  • zaki
    kell az accountom a hdc-re? nekem már felesleges éjjelre, ugyanis nincs helyem a vincsimen, odaadom mondjuk holnap 15:00-ig
  • Dj Csaba
    Uccsó!!!
  • zaki
    vazze, olyan jó a game, hgy nem találok rá szavakat...
  • Dj Csaba
    Még 4 file!!!!