• Kandurex
    Kaptam egy levelet is a játékról, gondoltam bevágom ide :)

"Röviden: ILYEN GYORSAN MÉG NEM NYÚLTAM AZ UNINSTALL PARANCS FELÉ!!!!

Az NFS sorozat minden része bejött nekem eddig még az "átkos" második rész is (talán mert az volt az első autós játékom PC-n).

Grafika: Egy az egyben PS-2. Csodálkoztam is,mert új autós game és a vidkarim sem egy nagyon ász (GF4-MX) és max graf-al megy minden ezerrel.Sehol egy röccenés!!Az út olyan mintha le lenne öntve vazelinnel,annyira fénylik (nem csúszik). Az autók szépek,de a többi autós game-et nem veri. Talán a film miatt verik annyira sokan magukat miatta. Nekem túl színes és főleg nagy sebességnél összemosódik a kép,ezért néha írányíthatatlan (vakon vezetsz).

Hangulat: Teljesen a Halálos iramban-ra épít. A film jó volt,de a játékba a hangulat átvitel nem igazán sikerült. Talán majd a végleges változatban.Ott már a tunning lehetőség sokat dobhat a hangulaton.

Írányítás: Circuit-ban még nyögve nyelősen elmegy,de a Dragster-ben csak az előre írányra reagál. Ez még annyira nem is lenne baj,ha nem lenne FORGALOM EKÖZBEN !!!! Könyörgöm ne már!!! Mióta rendeznek dragster-t (gyorsulási versenyt) forgalmas útszakaszon,amelyet legalább 3-4 út keresztez.Példa:felpörgök kb:300 km/h-ra, 6. sebesség+Nitro erre BUMMMM elém szambázik egy teher autó. LOOOOLLLL!!!! :-(((

Hang/zene: Jó,bár a demo-ban csak egy music van. Az autó hangja nagyon ott van a szeren!!

Ja és SG-s megfigyelés,jó talán a HW is. Többnyire a fiatalabb korosztálynak jön be a game. Kivéve CSOCSO,de ő a Supra miatt szereti szerintem.
    Ha kilépsz a játékból akkor a reklám már hivatkozik a PC vs PS2 (online,lan) party-ra. Aztán leesett a tantusz,hogy talán ezért a gagyi írányítás és a túl gyors (talán végre egy megfelelően optimalizált) garfika.Szóval eddig csalódás,de azért "bizakodva" várom a 2 hét múlva megjelenő full version-t. 2 hét alatt csodát művelni???Kétlem..."