22257
-
KeviN #3006 bazzzz, kijott a XIII is :D -
riwer #3005 szasztok,az az NFOrce az csak hír oldal? -
KeviN #3004 BT rulz ezerrel...bar en inkabb csak animeket szedek vele...ilyen "nagy" lelegzetu dologhoz sztem kisse megbizhatatlan (kilep a seeder, stb) -
#3003 ??... nekem jollefagyott tőle az IE-m:) mibe kell ezt tenni? -
#3002 ez is p2p,mint a kazaa, a dc vagy az ilyen jellegu programok, csak kicsit mas -
KeviN #3001 de en is inkabb varok a kotorra :D ezert inkabb majd Lblattyogok winyoval :) -
#3000 ????????????? -
KeviN #2999 talan azert mert warez siteket-ftpket nem illik reklamozni...ehhhh -
#2998 Igenigenigenigenigenigen!!! :)))
Már töltöm is :) -
#2997 na, bittorrentrol mar lehet szedni:
Bittorrent link -
#2996 Szerintetek fenn lesz meg ma este vmelyik warezen?????? -
#2995 gondolom mert privat ftp volt... -
#2994 és akkor miért nem mondta el hogy honnét szedte le...? -
#2993 ez hulyeseg...miert ne lenne? -
#2992 Egy Tubifexnek -
#2990 kb 1 oraja irta egy gyrek,hogy mar megvan neki -
#2989 miért,szerinted megvan már vkinek? -
#2988 most keresem a dc++-on.... -
darkman #2987 Címeket valaki dobjon már!!!!
Vagy valaki nem dobná fel az ftp-mre??? (gyors elérésem van!!! 32MBit)
Köszi! -
#2985 pff -
#2984 hja:) ugy kell nekiállni hogy hajót vezetsz:))))))))) -
#2983 nem nehez iranyitani, csak nem ugy kell nekiallni, hogy autot vezetsz :) -
#2982 mondom menthetetlen vagy ...:) -
#2981 és főleg azért nem érdekel mert aki viszont a gamez szakmában van az dicséri... szal nem tud izgatni ha valaki auto szakmában van ( gépkocsi szerelő?:))))))))) -
#2980 szépek.. no mindegy .. -
#2979 lol.. nehogy én legyem már a hülye... -
#2978 énnem adnék a véleményére semmiképpen se... ha drag modban irányíthatalanneki akkor ott valamit elnézett!!!!!
az hogy neki megy a teherautonak az az ő bénasága.. én kb 1 napig mntem neki aztán megtanultam játszani.. egyszerűen csak jol kell menni nem bénázni.. végig a középső sávban aztán kitérni balra.. ennyi az egész..
amugy az hogy autos szakmában van senkit nem érdekel...ez nem simulátor.. probálja ki az LFS-t ha annyira autozni akar.. ez egy arcade gamez és nagyon jo... amugy a haverod vezetett már többszázlovas autot?:) no mindegy.. a hang és kép akkor is nagyon fasza...szvsz szebb nem nagyon van...még az autok is nagyon szép és nem nagyon van szebb autos gamez nála pc-n...ő nem érzett rá a dologra ahogy én sem.. csak napokkal utánna.. ezen nincs mit magyarázni...és nem kell adni a szavára!!! -
#2977 MIndegy menthetetlen vagy ...jáccál vazeeg..:D -
#2976 A levél írója, hogy is mondjam abban a szakmában dolgozik (gyengébb: autó),...szal lehet adni a véleményére:) -
#2975 "Röviden: ILYEN GYORSAN MÉG NEM NYÚLTAM AZ UNINSTALL PARANCS FELÉ!!!!
akkor probálja ki a SL:R-t!! -
#2974 pffff:)) -
#2973 IGEN SUPRA ROXXXX:)))))))))) másoknak meg skyline.. de azt kell mondanom hogy aki ezt neked küldte az egy láma.. már bocsika...ez leginkább a dragsteres irányíthatatlanság miatt van:) HÁT LOL... az autohoz nem iskell nyulnicsaka gázt kell nyomni. milyen irányíthatatlanság, az ember nagyon béna lehetett!!! és circuitban is kurvajol lehet menni... az elején én se tudtam menni rendesen..azota kurvajokat driftelgetek!!!nagyon álladék modon... ha kisgyerekeknek készült és még alevél irója se tud vele menni akkr ott valami gáz van.. az ember azt se tudja mijez a gamez csak autokat látott meg taknyot az uton...akárkit meg lehet ittkérdezni.. teljesen jol irányítható.. a nyálkát meg ki lehet kapcsolni.... -
#2972 Csakazértis :)) -
#2971 Kijött. DEVIANCE 84x15 -
#2969 kiprobáltam nem tetszett..jászottam unalombol 1 hétig aztán rohadtul ráéreztem..suprával még csak nem is mentem benne..
hang és grafika mindenképpen a legjobb!!! ebbe nem lehet belekötni...
fizika... nem egy sim de a sorozat többi ultralol fizikájával szemben ez nagyon ott van
feeling... nagyon bejön.. jobbanmint a hp2.... amugy csak ide kellett volna lesni.. azhem itt mindenki dicséri..nem véletlenűl vanmindenki ugy meghallva már egy rohadt linkért.. -
#2968 Vki mondja meg hogy dc hol van!!!!!!! -
#2967 Kaptam egy levelet is a játékról, gondoltam bevágom ide :)
"Röviden: ILYEN GYORSAN MÉG NEM NYÚLTAM AZ UNINSTALL PARANCS FELÉ!!!!
Az NFS sorozat minden része bejött nekem eddig még az "átkos" második rész is (talán mert az volt az első autós játékom PC-n).
Grafika: Egy az egyben PS-2. Csodálkoztam is,mert új autós game és a vidkarim sem egy nagyon ász (GF4-MX) és max graf-al megy minden ezerrel.Sehol egy röccenés!!Az út olyan mintha le lenne öntve vazelinnel,annyira fénylik (nem csúszik). Az autók szépek,de a többi autós game-et nem veri. Talán a film miatt verik annyira sokan magukat miatta. Nekem túl színes és főleg nagy sebességnél összemosódik a kép,ezért néha írányíthatatlan (vakon vezetsz).
Hangulat: Teljesen a Halálos iramban-ra épít. A film jó volt,de a játékba a hangulat átvitel nem igazán sikerült. Talán majd a végleges változatban.Ott már a tunning lehetőség sokat dobhat a hangulaton.
Írányítás: Circuit-ban még nyögve nyelősen elmegy,de a Dragster-ben csak az előre írányra reagál. Ez még annyira nem is lenne baj,ha nem lenne FORGALOM EKÖZBEN !!!! Könyörgöm ne már!!! Mióta rendeznek dragster-t (gyorsulási versenyt) forgalmas útszakaszon,amelyet legalább 3-4 út keresztez.Példa:felpörgök kb:300 km/h-ra, 6. sebesség+Nitro erre BUMMMM elém szambázik egy teher autó. LOOOOLLLL!!!! :-(((
Hang/zene: Jó,bár a demo-ban csak egy music van. Az autó hangja nagyon ott van a szeren!!
Ja és SG-s megfigyelés,jó talán a HW is. Többnyire a fiatalabb korosztálynak jön be a game. Kivéve CSOCSO,de ő a Supra miatt szereti szerintem.
Ha kilépsz a játékból akkor a reklám már hivatkozik a PC vs PS2 (online,lan) party-ra. Aztán leesett a tantusz,hogy talán ezért a gagyi írányítás és a túl gyors (talán végre egy megfelelően optimalizált) garfika.Szóval eddig csalódás,de azért "bizakodva" várom a 2 hét múlva megjelenő full version-t. 2 hét alatt csodát művelni???Kétlem..." -
#2966 sztem meg cunyán összetéveszted a játékot, még sehun nem hallottam róla pozitív review-t...vagy csak némi supra mánia..?? -
#2965 te msot melyik jatekrol beszelsz? :) -
#2964 hát közel se mondanám ezt.. sorozat egyik legjob feelinges gammája!! a fizika a legjobb. a feeling hatalmas a gamez gyönyörű a hangk 10 pontosak.. az autok pedig állatl néz ki..és végre egy olyan nfs ami tele van ujdonsággal... kurvajo!!!az 576 állítólag 10 pontot adott rá...