-
Nyah... mivel ez a topik eléggé megyeget ezért ide is beteszem.... :
szeretnék készíteni egy FFB kormánynak egy asztalt...Olyan Arcade tipusu dolgot csak nem kabinban leszek.
Bocs a buta és idétlen rajz miatt.. de csak painttal rajzolgattam hogy nagyjábol milyet szeretnék.. hát ilyen lett:

alsó részen látszodik oldalrol az egész gépezet..itt lehet látni alegpontosabban a kis masinát... itt le van rajzolva a fésűváltó helye+látszik hogy milyen modon szeretném megvalósítani azt hogy a pedál dőlésszögét lehessen változtatni... amugy lehet még a kormány dölését is + a magasságát is változtatni...
végülis ezt szeretném összedobni:

csak más üléssel...szeretnék valami sport auto ülést... recaro meg egyébb ülések kizárva...inkább eredeti ülésekre gondoltam.. de egy supra vagy porsche ülések tul drágák.. szal még nemtom mi lesz ezzel...majd elmegyek valami bontóba és keresek valami nagyon fain KÉNYELMES ülést....
a rajzomon fent látható két rajz is... még nem döntöttem el hogy melyik lesz...a fenti rajzok nem valami pontosak.. a váltó tartója sincs odarajzolva de mindegy...ja és gondolkoztam hogy a kormány mögé bééé kéne építani valami moncsi tartót... de igy is félek attola középső résztől.. mert ha szerintem elkezdem rángatni akormányt meg ő is rezeg zizeg akkor ott nem marad meg a moncsi.. legalábbis szerintem.. de kitudja.. össze kéne rakni és meg kéne lesni a stabilitását....
kormány... hát már nemtom sajna... gondoltam az Act Lab RS re amih fésűváltós é azt rendesen magam mellé helyezném...+ a pedáloknál van kuplung is...
ezzel az egésszel csak annyi baj van hogy az act lab nem valami precíz... az egyik legjobb kormány de elmarad az ms és a momo mögött:((( plusz a legnagyobb gond hogy a váltót bár elég sok gamez támogatja.. de a kuplungot viszont írtó kevés...csak a sierra sim ek...meg 4*4 gamez meg talán az LFS is... végülis lehet hogy ezt veszem met nagyon vágyom egy ilyen kormányra... zsír lehet nagyon..
aztán van a momo...jo kormány meg minden de a botváltója nekem nem jön be a kormány mellett... arghh.. a force-t meg ugye már nem lehet kapni:(((((((((((
szal megint ott vagyok hogy MS.... hát nemtom.. szvsz mostmár tul kénelépni rajta és ha megéptek egy ilyen szerkezetet... 40-50 ezerből akkor tegyük már rá valami drága kormányt is...szal nemtom mi tévő legyek... nektek hogy tetszik?